Amaru Shady
Üye
neyse bende kaçayım ey cemaat-ı müslim. yarın akşam ben nöbetteyken yine görüşmek üzere inşallah.![]()
iyi geceler Murat abi
neyse bende kaçayım ey cemaat-ı müslim. yarın akşam ben nöbetteyken yine görüşmek üzere inşallah.![]()
iyi geceler Arda![]()
dh nin açılı mı donanım haber mi?

aynen editör bulmak lazım ileri düzelde ing teknik bilgi ve yazılımsal bilgiler --- bebnim bildigim yazılımsal bilgi PIC assembly dili

inşallah abi hayırlı geceler...
Arda sana da hayırlı geceler
saol sanada iyi geceler
motoru yakcan en son
neyse millet ben ufaktan kacayim allaha emanet hayırlı geceler şimdiden
iyi geceler adas abi allaha emanet
---------- Eklendi @ 02:03:39 ---------- Yazıldı @ 02:03:11 ----------
teşekkür ederim sana da

ben yavaştan gideyim, yarın 2 sınav var. Ali Kemal abi, Gökçen abi, Cengiz abi ve gelirlerse diğerlerine selamlar ...
inş zamanla
o da olur zamanla![]()
ben yavaştan gideyim, yarın 2 sınav var. Ali Kemal abi, Gökçen abi, Cengiz abi ve gelirlerse diğerlerine selamlar ...
selamun aleykum

selamun aleykum

bende gideyim artık yarın işler beni bekler staj görüşmesi var , 15 Km bisiklet kuru var , sonra üniye git ders'e gir sonra köye git vs vs vs herkese iyi geceler bu gün yorumlarımdan kabini istemeden kırdıgım herkesten özürlerimi diliyorum ... geceniz hayırlı olsun