Araba tavsiyesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Araba tavsiyesi...
öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açmak zorunda kaldım. Ben araba almayı düşünüyorum. Maximum 4000-4500 tl arası para çıkar. Biraz araştırdım 1988 Doğan L 'ler var bana uygun.Sizinde önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Dalga geçmeniz hiç hoş değil.
Bütçesi ona el veriyordur olamaz mı?
Sanki herkezin durumu düzgün de şu hayatta.
Fikir almak için sormuş.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu sermayeye alacağın araba pek sağlıklı olmaz ama yinede iyi bir araştırma yap. 4000 - 4500 tl ye alacağın bir araba önden çekişli, arkadan itişli olur yani yanından çeki halatını eksik etme.
Bir tamirci ile kanka ol ufak tefek tamiri bedavaya getir. Bunları bir dost tavsiyesi olarak düşün
Bu paraya alınabilecek araçlar 85 - 90 model arası Şahin, Doğan L var ama Ben Renault Broadway almanı öneririm. Temizini bulabilirsen

enkazcı

Üye
aga tam bi ankara havası çok yakışıyor ankaraya hele oyun havaları gelince bassta olcak pionerler felan off be modifiye bi şahin olcak şahin al aga şahin

FlaxLy

FlaxLy

Üye
O bütceyle fazla birşey alamazsın. Şahin serileri tavsiyemdir. :oke:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
lada samara da bulabilirsin.seri araba.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir tanıdıkta vardı suzukinin bir arabası vardı minicik birşey suzuki altoydu galiba fiat bis gibi ufak birşey ama o araba baya modifiyeliydi çok tatlıydı 3500tlye satmıştı bir bak derim en azından farklı bir araç :)

minoo

minoo

Üye
Konu ile alakasız mesajları sildim. Konuyu da daha çok ilgilenilen bölüme taşıdım.
Hayırlı olsun şimdiden kardeşim alacağın araba. Kazasız belasız inşallah.
Keyifli forumlar.

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Konu ile alakasız mesajları sildim. Konuyu da daha çok ilgilenilen bölüme taşıdım.
Hayırlı olsun şimdiden kardeşim alacağın araba. Kazasız belasız inşallah.
Keyifli forumlar.

Çok teşekkürler kardeşim sağolasın.

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
lada yada şahin olabılır ama ladalar daha iyidir bence rus oldugu ıcın özellikle ısıtma sıstemı hıcbı aracta yok :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt