5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

alsec_

Üye

benim ana başlıkta yaptığım açıklamaları okumuyomusun.. hard format atıp hafıza kartını biçimlendir boşuna demiyorum ben...

Dediğiniz aynı şeyleri yaptım, hafıza kartına ve telefona da format attım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz aynı şeyleri yaptım, hafıza kartına ve telefona da format attım.
hafıza kartında eski fontlardan kalmış ondan öyle yapıyor.. telefon açıkken tak hafıza kartını biçimlendir...

nizam67

Üye
hakan abi benm temayı unutma he :-)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tema yazılımda tek olucak.. ve oylamayla seçilicek tema paketini hazırlarken hatırlar yaparım onuda..

ogün1717

Üye
kardes yazılımın çok iyi fakat webe giriyor snra atıyor bunun için bir çözümün varmı

ogün1717

Üye
kardes yazlım çok güzel fakat webe girmiyor onu nasıl yapıcaz

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam tuş kilidini açarken çıkan titreşimide oylamaya sunarsan yada eklersen on numara olur.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
lazye

lazye

Üye
abi bu güncelleme erken çıksa daha iyi olmaz mı bide bu güncelleme ile gelen yenilikleri açıklar mısın ?

candumann

Üye
Merhaba hocam, öncelikle elinize sağlık harika bir rom oluşturmuşsunuz. Benim bir sorunum var. Şuanda rusyada yaşıyorum, bu yüzden rusça klavyeye ihtiyaç duyuyorum. Acaba klavye dil seçeneklerine nasıl rusçayı ekleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi bu güncelleme erken çıksa daha iyi olmaz mı bide bu güncelleme ile gelen yenilikleri açıklar mısın ?

yazılımda şuan hata yokki erken çıksın.. 26.06.2012 final artık daha çıkmıycak... tabi nokiadan başka güncelleme gelmezse... tarih yaklaştığı gün resimli ve detaylı açıklama yapıcam.. şuan çok erken..

lazye

lazye

Üye

yazılımda şuan hata yokki erken çıksın.. 26.06.2012 final artık daha çıkmıycak... tabi nokiadan başka güncelleme gelmezse... tarih yaklaştığı gün resimli ve detaylı açıklama yapıcam.. şuan çok erken..

abi bide nokiadan güncelleme geleceği doğru mu çok konuşuluyo bu durum gerçekten böyle brşy olblr mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi bide nokiadan güncelleme geleceği doğru mu çok konuşuluyo bu durum gerçekten böyle brşy olblr mi ?

pek sanmıyorum v60 sondu... inş gelir ben baştan başlamaya razıyım :)

alsec_

Üye
Kısa mesaj yazarken karakter sayısında bir sıkıntı oluyor mu sizde de? Bir iki kelime yazdıktan sonra karakter sayısı 160'dan 20'li sayılara kadar düşüyor.Neden böyle olabilir acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tm hocam boş bir zamanında atarsın bana

attım say kardeşim :)

---------- Eklendi @ 09:58:41 ---------- Yazıldı @ 09:58:10 ----------

Kısa mesaj yazarken karakter sayısında bir sıkıntı oluyor mu sizde de? Bir iki kelime yazdıktan sonra karakter sayısı 160'dan 20'li sayılara kadar düşüyor.Neden böyle olabilir acaba?

mesaj ayarlarından kısa mesajlara gel... karakter desteğini tam yap sorun kalkıcak kardeşim

sewen74

Üye
hafıza kartsız internete girmiyooo :((

Üst Alt