haqanguven
Üye
hocam benim pythona baktıysan bi t9 iyileştirmek için pm atarmısın banada
daha pythona bakmadım kardeşim.. pm attım say

hocam benim pythona baktıysan bi t9 iyileştirmek için pm atarmısın banada

benim ana başlıkta yaptığım açıklamaları okumuyomusun.. hard format atıp hafıza kartını biçimlendir boşuna demiyorum ben...
hafıza kartında eski fontlardan kalmış ondan öyle yapıyor.. telefon açıkken tak hafıza kartını biçimlendir...Dediğiniz aynı şeyleri yaptım, hafıza kartına ve telefona da format attım.
hafıza kartında eski fontlardan kalmış ondan öyle yapıyor.. telefon açıkken tak hafıza kartını biçimlendir...

Teşekkür ederim yardımlarınız için, şimdi oldu...![]()
hocam tuş kilidini açarken çıkan titreşimide oylamaya sunarsan yada eklersen on numara olur.
abi bu güncelleme erken çıksa daha iyi olmaz mı bide bu güncelleme ile gelen yenilikleri açıklar mısın ?
yazılımda şuan hata yokki erken çıksın.. 26.06.2012 final artık daha çıkmıycak... tabi nokiadan başka güncelleme gelmezse... tarih yaklaştığı gün resimli ve detaylı açıklama yapıcam.. şuan çok erken..
abi bide nokiadan güncelleme geleceği doğru mu çok konuşuluyo bu durum gerçekten böyle brşy olblr mi ?

tm hocam boş bir zamanında atarsın bana
daha öncdn wardı kmse istemedı dye kaldırdım. modu atayım sana sen rofs2 at yeterli olur.
tm hocam boş bir zamanında atarsın bana

Kısa mesaj yazarken karakter sayısında bir sıkıntı oluyor mu sizde de? Bir iki kelime yazdıktan sonra karakter sayısı 160'dan 20'li sayılara kadar düşüyor.Neden böyle olabilir acaba?