S^3 bukadar kötümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Helalse benim dediklerime de cevap ver ismail.. Desire s de Hdmı var mı? Dolby digital var mı? Kamerası n8 in onda biri olabilir mi? Derdin oyunsa android cihaz parasına ps vita al herşeyi rahat rahat oyna

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak birşey yok. 650 tlye almistm teli. Ayni fiyata android mi var? Var diyeceksin. Galaxy ace. Bu telefon daha asphalt 6 yi kaldirmiyor. Senin dedigin oyunlarimi kaldiracak hayir. Paramız buna yetti bu aldik kisaca. Fiyatina gore dunyanin en iyi teli603. Uygulama konusunda bende sikayet ediyorum bazen ama fiyati aklima gelince unutuyorum=)

ya bakın fiyat oalrak bakarsanız kesinlikle 603 en iyi telefon şuan. ama 1 ghz işlemcisi var (Fp güncellemesiyle 1.3 ghz olacağını duymuştum) ki htc desire hd de 1.4 ghz işlemci var. Ama ne işe yarayacakki oyun olmadığı sürece ? Onu anlatmaya çalışıyorum. 1.3 ghzi müzik çalmak içinmi kullanacaksın ? yada fotoğraf çekmek içinmi ? Ne için kullanacaksın ? Eğer sosyal ağlarda felan takılacam diyorsan c6-01 fazlasıyla yeter zaten. ozmn 603 ün ve işlemcisinin anlamı ne ? sorularım bunlar işte :D

doctorrr

doctorrr

Üye
babacan şimdi android ios gibi sitemler revaçta symbianın zaten adı çıkmış e bide elop 2016 desteği çekicez deyince kimse symbiana dönüp bakmaz oldu ayrıca biz nokianın sağlamlığına bide donanımına para döküyoruz :oke: c6-01 ile aynı fiyata galaxy gio veya ace aspalht 6 yı adamakıllı çalıştırsında görelim :)

man20

man20

Üye
Bence sen wp ye geçmelisin,benim niyetim o şayet imkanım olursa tabii.özellikle lumia 900 benim hedefimde
benimde bi soraki telefonum kesinlikle lumia olucak. çünkü geleceği çok parlak. ve çok hızlı bi telefon. ama 1-2 sene daha telefonumu değiştiremem malesef :/

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Tepkimde herhangi bir anormallik göremiyorum. Canım adeta android çekiyor, içim gidiyor vs diyen babam değil, sensin. Bir de yakınmadığını söylüyorsun...

Geç androide sen de kurtul biz de. Bu kadar basit.

ben nokia aşığıyım diyorum ve canım nedense android çekiyor diyorum. Symbiandada okadar potansiyel varken neden yapmıyor diyorum. Açık oldumu ?

doctorrr

doctorrr

Üye
ben nokia aşığıyım diyorum ve canım nedense android çekiyor diyorum. Symbiandada okadar potansiyel varken neden yapmıyor diyorum. Açık oldumu ?
şimdi baştan beri bunun gibi tonlarca konu açıldı yazıldı söylendi daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki önceki konularda yeterince seni tatmin edecek bilgiler mevcut :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Helalse benim dediklerime de cevap ver ismail.. Desire s de Hdmı var mı? Dolby digital var mı? Kamerası n8 in onda biri olabilir mi? Derdin oyunsa android cihaz parasına ps vita al herşeyi rahat rahat oyna
desire s değil desire hd bikere. Olmayabilir tamam o yönden n8 daha iyi. Ama n8de olan hdmi ve dolby digital ses ne hd oyun çıkmamasının sebebi olabilir nede onu bu rekabet içinde kurtarabilir. Hayır birazcık çeşit olsa anlıyacam. Tamamen asphalt6 ve dungeon hunterdan ibaret. Bunu anlatmak istiyorum asabi tavırlara gerek yok.

Edit: ayrıca ve ayrıca htc desire hdde hdmi girişi var. buda ek olsun.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Symbian'da potansiyel olabilir, eyvallah ona bir şey diyen yok. Biz de boşuna 2016'da desteğini keseceğini ve firmaların bu yüzden symbiana karşı soğuduğunu söylemedik herhalde. Bilmiyorsan yorum yapma diyorsun, kendin bilmiyorsun gelmiş burada bana artistlik yapıyorsun.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya bakın fiyat oalrak bakarsanız kesinlikle 603 en iyi telefon şuan. ama 1 ghz işlemcisi var (Fp güncellemesiyle 1.3 ghz olacağını duymuştum) ki htc desire hd de 1.4 ghz işlemci var. Ama ne işe yarayacakki oyun olmadığı sürece ? Onu anlatmaya çalışıyorum. 1.3 ghzi müzik çalmak içinmi kullanacaksın ? yada fotoğraf çekmek içinmi ? Ne için kullanacaksın ? Eğer sosyal ağlarda felan takılacam diyorsan c6-01 fazlasıyla yeter zaten. ozmn 603 ün ve işlemcisinin anlamı ne ? sorularım bunlar işte :D

20 küsür hd oyun var bana çok bile telefonda oyun oynamaya vaktim olmuyor bile.. Sen en iyisi sat c6 yı kardeşinle beraber htc al kalanına bisiklet iki sene sonra da lumia alırsın purewievli falab.

cyber

cyber

Üye
Her şey ortada boşverin tartışmayı android in oyunları bi kere daha kaliteli bence uygulama da öyle napalım aldık bi kere bende paramı biriktirip neo v alıcam

tempestshine

tempestshine

Üye
babacan şimdi android ios gibi sitemler revaçta symbianın zaten adı çıkmış e bide elop 2016 desteği çekicez deyince kimse symbiana dönüp bakmaz oldu ayrıca biz nokianın sağlamlığına bide donanımına para döküyoruz :oke: c6-01 ile aynı fiyata galaxy gio veya ace aspalht 6 yı adamakıllı çalıştırsında görelim :)

+1...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
desire s değil desire hd bikere. Olmayabilir tamam o yönden n8 daha iyi. Ama n8de olan hdmi ve dolby digital ses ne hd oyun çıkmamasının sebebi olabilir nede onu bu rekabet içinde kurtarabilir. Hayır birazcık çeşit olsa anlıyacam. Tamamen asphalt6 ve dungeon hunterdan ibaret. Bunu anlatmak istiyorum asabi tavırlara gerek yok.

asabi tavırlarda olan sensin bence iyi oku yazdıklarını.. Açıklıyoruz sana işte n8 o güzellikleri için bin tl desire hd ise sadece oyun oynamak için anladın?

doctorrr

doctorrr

Üye
sakin babalar ilk bi durun symbianın çıkış tarihine bide androidin çıkş tarihine bakın...adamlar 808 i symbianla görünce alay ettiler bu 90 ların teknolojisi naaptınız siz diye :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben burda hdmı göremedim ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ismail, canım bide işin iyi yanından bak en azından kardeşin htc alıyor. onun telefonu senin telefonun demek istediğin zaman alıp oynayabilirsin. bu kadar kötü bakma duruma :)

Okulda geçirdiğim saat ailemle geçirdğim zamanın nerdeyse 3-4 katı. Ayrıca ondan telefonu almam imkansız vermez şerro. Zaten çok görüşemiyoruz. Ayrıca ben devamlı alıp alıp oynamayı sevmem. Ben sadece nokiada bu kapasite varken neden yapmıyor diyorum.. olay bu ...

doctorrr

doctorrr

Üye
tonlarca para dökün böyle makinelere sonra bi yere çaptımı tuz buz olsun sonra ararsınız nokia yı mumla...

Polymath

Polymath

Üye
androidi tum firmalar kullaniyor. Samsung lg sony motorola htc vs. Yani bu kadar firma demek okadar cok model ceşit demek. Oyuzdn anroid pazari daha geniş. Nokia da kac cesit symbian tel var. 10 tane anca sayarsn. Yani adamlar bir oyun yapinca nokıa hariç butun firmalara hitap ediyorlar. Ve bu telefonlarin toplam tel satisinin (akıllı telde) nokiayi katladigını dusunursek nokia ya oyun cikmamasi normal=) bence bu cevap yeterli. Ayrica oyunu nokia cikarmiyor bunu biliyorsun.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

asabi tavırlarda olan sensin bence iyi oku yazdıklarını.. Açıklıyoruz sana işte n8 o güzellikleri için bin tl desire hd ise sadece oyun oynamak için anladın?

ya ben anladım anlamasınada saatlerdir şunu diyorum. Nokiada o kapastie varken enden oyun koymuyor? hem dolby digital hem hdmi olacak hem kamera fıstık gibi. Bide olan sistem zaten oyunları rahat kaldırır durumdayken onuda koysa htc desire hdye kim bakar? Sencede mükemmel olmazmı? ben neden bu telefonda oyun yok demiyorum. O kapasite varken neden oyun çıkartmıyorlar diyorum. 3 . kez söyledim bidaha söylemem.

doctorrr

doctorrr

Üye
ney revaçtaysa çok tutulıyorsa reklamı dikkat çekecek derecede rahatsız edecek derecede çok yapılıyorsa onda kesin bişeyler vardır...spyware olayı mesela tüm firmalar nokia ya yüz çevirdi boşuna debelenmeyek babalar :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
androidi tum firmalar kullaniyor. Samsung lg sony motorola htc vs. Yani bu kadar firma demek okadar cok model ceşit demek. Oyuzdn anroid pazari daha geniş. Nokia da kac cesit symbian tel var. 10 tane anca sayarsn. Yani adamlar bir oyun yapinca nokıa hariç butun firmalara hitap ediyorlar. Ve bu telefonlarin toplam tel satisinin (akıllı telde) nokiayi katladigını dusunursek nokia ya oyun cikmamasi normal=)

Sen varya adamın dibisin. İşte bukadar ya. Tartışmaya ne gerek var ? sabahtan beri sorduğu soruyu tek anlayan kişisin bravo tebrik ediyorum yemin ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...