Vodafone'dan Windows Live Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone'dan Windows Live Messenger
Vodafone Portekiz, Microsoft Windows Live Messenger'ın cep telefonlarında kullanılabilmesi için Microsoft'la anlaştı

Vodafone Messenger, kullanıcıların cep telefonu üzerinden mesaj alıp gönderebilmesini sağlayan bir anında mesajlaşma programı. Vodafone Portekiz, Microsoft ile yaptığı anlaşmayla Vodafone Grup içinde bu servisi kullanıcılarına sunacak olan ilk operatör. Vodafone, Temmuz'da 700 binin üzerinde müşterisine bu servisi sunmayı planlıyor.
Vodafone Messenger kullanıcıları bilgisayarlarında olduğu gibi arkadaşlarıyla sohbet edebilecek, durumlarını görüntüleyip, ikon alıp gönderilebilecek. Yeni mesaj uyarısı alma seçeneği de mevcut. Bu hizmet sayesinde hem cep telefonu hem de bilgisayardan karşılıklı sohbet edilebilecek.
Tanıtım promosyonu olarak ekim ayının sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek bu servisle Vodafone kullanıcıları MSN listesindeki arkadaşlarıyla hiç bir sınırlama
olmadan konuşabilecek. Bu servisi kullanabilmek için 12345'e SMS göndererek uygulamayı indirmek ya da Vodafone Live web sitesini ziyaret ederek Vodafone Messenger'ı ücretsiz olarak cep telefonuna indirmek yeterli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Ayhan B, nofear63 ve 11 diğerleri

Exalans

Exalans

Üye
nega anlamadım şimdi öyle bi anlattınki sanki türkiyedede varmış gibi sadece portekizde geçerli demi bu?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sadece Portekiz sanırım ben öyle anladım :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
şu an için öyle ama yazılımın telif hakkını almıs sonucta anlasmaya göre vodafone istedigi gibi kullanacak. Şu an portekize uyarlanmıs yılbasına dogru da Türkiyede uyarlanabilir mesela.

Vodafone portekiz olarak düşünmeyelim vodafone un her hizmeti her ülkede aynıdır fakat hizmetin gelis zamanları farklıdır hele türkiye ise :)

burhan55

Üye
Ellerine Sağlik

volkanik546

volkanik546

Üye
tesekkürler...

kaan_75

Üye
Biraz geç gelir TÜrkiyeye o ya hadi neyse :) Teşekkürler...

ouSahin

ouSahin

Üye
oo vodofon geç kalmış

şuan Sybian program arşivinde Msn programı war bile :D

yagmurozlem

Üye
heralde geçde olsa gelir umarım türkiye ye

rezan

Üye
arkadaşlar herkese şapur şupur meselesi varya vodafone doğuda berbat neredeyse hiç çıkış yapmıyor turkcell ve avea baz istasyonları köylerde bile var yuh be vodafone!!!!

ukalaboy

ukalaboy

Üye
hayırlısı

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
paylaşım için saol

matrixugur

matrixugur

Üye
iyi geslir inş gerçi voda kullanmıyorum

dj_falcon

dj_falcon

Üye
tşk saol kardes

desperado80

desperado80

Üye
çok Güzel Valla 10 Numara

moonali52

Üye
arkadaşlar hala vodafon msn olayını çıkarmadımı bilen varmı yada nezaman çıkarıcak

PAPADOC

PAPADOC

Üye
harika bi şey olur turkiyede yaparsa iyi müşteri toplar

paradox1026

paradox1026

Üye
:D keşke trde olsa

Üst Alt