bilgisine güvenen baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bilgisine güvenen baksın
beyler telefonumu usb bağlantısı ile telefona bağladığım da hafıza kartında hatalı dosyalardan dolayı tara ve düzelt seçeneği veriyor tabi hafıza kartını kullanabiliyorsun da bu tara düzelt bildirimi moralimi bozuyor tara düzelt yapınca kendince menü de kurduğum düzen tüm programlar yerleri değişiyo tekrar toparlamak uzun iş bunları hiç bozmadan bu hafıza kartını nasıl duzenleriz dosya yönetici altında yedekle seçeneği ise yararmi sizce ? Bu işlemi daha önce yapmış yada bilenler cevaplasın lütfen riskli bir iş :(

---------- Eklendi @ 09:55:07 ---------- Yazıldı @ 09:53:57 ----------

pardon yanlış yazmışım telefonu usb ile pc ye bağladığımda

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tara ve düzelte basmadan devam etmeyi dene.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En son ne zaman hafıza kartına format attın ?

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Güvenli kaldır yapıyor musun ?

harwired

Üye
Menüdeki uygulamaları oyunları klösörlüosun ve çıkarıp takınca klösörlerdn cıkıyor menü dagılıodur anladgm kadaryla aynısı bnde oluodu.sorunun çözümü neydi unuttm suanda cunku o kdr cok sıkıntı cıkardgı için eskileri unutuo insan. 1. Olarak aklıma gelen galba en son tel kitlenmişti ve tele format hafızayıda biçimlendrmştim...2. Olarak tel hafızasının boyutu 10mb düşmüsse... 3. Olarak pc ye kart okucu ile taktıgnda bilgisayarıma tıkladgnda E hafızası yazan yerde bir harddisk simgesi yoksa belirsizlik dosyası gbi gözüküosa yapar aklıma gelen bunlar...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
En son ne zaman hafıza kartına format attın ?

Hiç atmadım

---------- Eklendi @ 19:22:55 ---------- Yazıldı @ 19:22:22 ----------

Güvenli kaldır yapıyor musun ?

Evet

---------- Eklendi @ 19:24:57 ---------- Yazıldı @ 19:22:55 ----------

Menüdeki uygulamaları oyunları klösörlüosun ve çıkarıp takınca klösörlerdn cıkıyor menü dagılıodur anladgm kadaryla aynısı bnde oluodu.sorunun çözümü neydi unuttm suanda cunku o kdr cok sıkıntı cıkardgı için eskileri unutuo insan. 1. Olarak aklıma gelen galba en son tel kitlenmişti ve tele format hafızayıda biçimlendrmştim...2. Olarak tel hafızasının boyutu 10mb düşmüsse... 3. Olarak pc ye kart okucu ile taktıgnda bilgisayarıma tıkladgnda E hafızası yazan yerde bir harddisk simgesi yoksa belirsizlik dosyası gbi gözüküosa yapar aklıma gelen bunlar...

Işte bu uygulamalara zarar vermeden hafıza kartını düzenlemek istiyorm

ibaran1988

ibaran1988

Üye
Aynı Problem Bende De wardı bi kereye mahsus kartı biçimlendirdim telefona Cfw Attım Aynı düzelme yok hafıza kartım bozulmuş Değiştirdim Aynı İşlemi o kartta denedim düzeldi herhangi bi sıkıntı olmadan yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Başka bi arkadaşından hafıza kartı bulup denemeni tavsiye edebilirim.

harwired

Üye

Hiç atmadım

---------- Eklendi @ 19:22:55 ---------- Yazıldı @ 19:22:22 ----------

Evet

---------- Eklendi @ 19:24:57 ---------- Yazıldı @ 19:22:55 ----------

Işte bu uygulamalara zarar vermeden hafıza kartını düzenlemek istiyorm

Sanırm bna göre öyle bir şansn yok.pc at her şeyi Biçimlendr en iyisi ratlar hem.uygulamalar kalkack tekrar forumdan bulup yüklersn.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Sanırm bna göre öyle bir şansn yok.pc at her şeyi Biçimlendr en iyisi ratlar hem.uygulamalar kalkack tekrar forumdan bulup yüklersn.

Bulmaya gerek yok ki dosyalarını arşivledim

korhan06tr

korhan06tr

Üye
En az Ayda bir Format atmalısın hafıza kartına ...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bir yöntem buldum ben

KayraBey

KayraBey

Üye
Böyle hata verdiği zaman format at bakalım düzelecek mi? Sürekli format atmak gereksiz.

marist

marist

Üye

Arada bi atmak lazım ama bozulmasını da bekleyebilirsiniz?

bence gerekmedikçe atmak doqru OLmaz. Hata oLmadıktan sonra sorun yok.

---------- Eklendi @ 19:55:25 ---------- Yazıldı @ 19:54:35 ----------

Böyle hata verdiği zaman format at bakalım düzelecek mi? Sürekli format atmak gereksiz.

aynen öyLe :oke:

---------- Eklendi @ 19:56:39 ---------- Yazıldı @ 19:55:25 ----------

bir yöntem buldum ben

bunu yazmaktansa buLduqun Yöntemi yazSaydın daha iyi oLmazmıydı ? : }

harwired

Üye

bence gerekmedikçe atmak doqru OLmaz. Hata oLmadıktan sonra sorun yok.

---------- Eklendi @ 19:55:25 ---------- Yazıldı @ 19:54:35 ----------

aynen öyLe :oke:

---------- Eklendi @ 19:56:39 ---------- Yazıldı @ 19:55:25 ----------

bunu yazmaktansa buLduqun Yöntemi yazSaydın daha iyi oLmazmıydı ? : }

Sorunu çözdü ya bi daha bu knuya dönmez heralde .d cvp gelmez yani .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt