OTG kablo yapımı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
OTG kablo yapımı ??
Bi ucu Erkek usb diğer ucu mini erkek usb bir kablo aldm ben bunu dişi usbye bağlamak istiyorum cak yapamadım elektronikçiden dişi usb aldım kablosuz çift taraflı kablonun erkek usbsini kestim bağlantılarını ona göre ledimledim ancak çalışmadı dişi usb mi bozuk diye erkeğin uçlarına dişiyi dişiyede flash disk taktım çalışıyor ancak mini usbye bağlayamadım renkleri felan doğru yaptım sanırsam ama olmadı yardım ederimisniz

esatgelmedi

Üye
git telefoncudan bir tane al kardeşim ne üzüyorsun tatlı canını. zaten aldığın malzemeye bir usb otg kablosu kadar para vermişsindir. emeğini saymıyorum bile.

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
git telefoncudan bir tane al kardeşim ne üzüyorsun tatlı canını. zaten aldığın malzemeye bir usb otg kablosu kadar para vermişsindir. emeğini saymıyorum bile.
Teşekkür ederim ama sorduğum yerlerde sadece birinde buldum oda 30 tl dedi ben bi kabloya 30 tl veremem hem elektrikle ilgim olduğundan bunu yapabileceğimi düşündüm tekrardan teşekkür ederim.

fthcsgn

Üye
Teşekkür ederim ama sorduğum yerlerde sadece birinde buldum oda 30 tl dedi ben bi kabloya 30 tl veremem hem elektrikle ilgim olduğundan bunu yapabileceğimi düşündüm tekrardan teşekkür ederim.[/QUOTE
kardeş git.. gid..yor alışveris sitesindn ben 16 liraya almıştım. Kargo dahil fiyatı hem de orijinal. Bi bak istersen.

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama sorduğum yerlerde sadece birinde buldum oda 30 tl dedi ben bi kabloya 30 tl veremem hem elektrikle ilgim olduğundan bunu yapabileceğimi düşündüm tekrardan teşekkür ederim.[/QUOTE
kardeş git.. gid..yor alışveris sitesindn ben 16 liraya almıştım. Kargo dahil fiyatı hem de orijinal. Bi bak istersen.

Teşekkür ederim kardeşim zahmet olmassa pm den link atabilirmisin 16tl çok uygun

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
kardeşim yaptığın kablo uzunsa biraz kısalt mesela 50 cm kadar yap öyle dene.

esatgelmedi

Üye
Teşekkür ederim ama sorduğum yerlerde sadece birinde buldum oda 30 tl dedi ben bi kabloya 30 tl veremem hem elektrikle ilgim olduğundan bunu yapabileceğimi düşündüm tekrardan teşekkür ederim.

eyvallah kardeş

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yaptığın kablo uzunsa biraz kısalt mesela 50 cm kadar yap öyle dene.

Teşekkür ederim bunu bi deniyeyim benim kablo beya bi uzundu dediğinz gibi biraz kısaltıp deniyeyim sonra yazarım buraya.siz yaptınız mı bu kablodan?

umt07

umt07

Üye
arkadaşım boşuna zahmet etme o kabloların içinde küçük bir çip oluyor sen telefona boş otg takınca bile tanıyormuş telefon bende denetim hatta kablonun boyu 10 cm flndı kablolarda kopukluk yoktu ampermetreyle kontrol ettim, olmuyor hiç bir şekilde telefon hiç bir şeyi görmüyor çünkü telefon kabloyu ntanımadığı için taktığın donanım için gerekli enerjiyi vermiyor usbye hiç bişe yokmulş gibi öylece bekleme modunda habersiz duruyor telefon

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kusura bakma sınavlardan dolayı pek giremiyorum ben ocak ayının 13unde almıştım. forumda biraz yeniyim. Pm bilmiyorum.Söylediğim sitede kargofreee diye bir satıcıdan almıştım. Hatta 14.90 kargo dahil fiyatı. Bi bak o siteye satıcının adıyla birlikte.

Teşekkür ederim bede sınavlardan dolayı giremedim pm dediğimiz olay özel mesajdır .Satıcıyı bulamadım maalesef rica etsem o adamın profil bilgilerine girerek sayfanın linkini kopyalarmsınız tekrardan çok teşekkür ederim

---------- Eklendi @ 20:47:11 ---------- Yazıldı @ 20:45:54 ----------

arkadaşım boşuna zahmet etme o kabloların içinde küçük bir çip oluyor sen telefona boş otg takınca bile tanıyormuş telefon bende denetim hatta kablonun boyu 10 cm flndı kablolarda kopukluk yoktu ampermetreyle kontrol ettim, olmuyor hiç bir şekilde telefon hiç bir şeyi görmüyor çünkü telefon kabloyu ntanımadığı için taktığın donanım için gerekli enerjiyi vermiyor usbye hiç bişe yokmulş gibi öylece bekleme modunda habersiz duruyor telefon

Açıklama için teşekkür ederim az önce çeşitli denemeler yaptım hiçbir şekilde çalışmadı sorunu da merak etmiştim teşekkür ederim :)

umt07

umt07

Üye
ne demk :) bende dün gece tam yatmadan yardımcı olayım demiştim türkçe biraz bozuk olmuş ;)

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
ne demk :) bende dün gece tam yatmadan yardımcı olayım demiştim türkçe biraz bozuk olmuş ;)

Benimde bazen acele ile düzgün olmuyor ama sağlık olsun.Tekrardan teşekkürler yararlı oldu benim için :)

enjoyman

enjoyman

Üye

Bilmeden birşeyler söylemeye ne gerek varki ?? otgnin içinde çip felan yok kardeşim 5 ayaklı oluyor telefona giren kısım ve bir ayağın eksik olduğu görülüyor. Yani geleneksel yöntemlerle bağlanamaz çünki ne ayak var nede o ayağa bağlı bir iç kablo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt