arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bu sizce nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyyid70

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bu sizce nasıl?
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bu sizce nasıl? batarya süresi nekadardır acaba oyndayken veya normal nette gezerken?ayrıca ısınma problemi olur mu işte pc ---

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
asuslarda kolay kolay ısınma olmaz. Model Fena değil :)

seyyid70

Üye
    Konu Sahibi
asuslarda kolay kolay ısınma olmaz. Model Fena değil :)

kardeş mesela 24 saat pc açık olsa herhangibir problem olur mu? oyun oynarken bataryası kaç saat gider? ayrıca yaptığın yorum için teşekkür ederim

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Benim msi 3 gündür açık durdu + fişe takılı halde.Neden bıraktınız diye sorarsanız ben 3 boyut olarak çalışıyorum render süresi malum istemediğiniz kadar uzun olunca böyle oluyor.

Oyun oynarken batarya o an senin kullanımına bağlı.

Mesela : Ekran ışığı sonda + Wifi + oyun vs.vs kullanırsanız en fazla 1:30- 2 saat sizi götürür.

Diğer türlü : Ekran ışığınız en az seviyerde vs.vs ise sizi bi yarım saat daha götürür.

Şunuda ekleme yapayım : İsterseniz laptop fişe takılı olsun herhangi bir problem yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: seyyid70
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeş mesela 24 saat pc açık olsa herhangibir problem olur mu? oyun oynarken bataryası kaç saat gider? ayrıca yaptığın yorum için teşekkür ederim

mümkün olduğunca az açık bırakın. Oyun oynarsaniz bilgisayarın o anki durumuna göre 2 saate kadar oynanılabilir.

• Beğen
15097

15097

Üye
Ekran ışığını sonuna kadar açmamanı öneririm hem gözü yoruyor hemde pili etkiliyor.Eğer sesle bir işin yoksa sesi de kapatmanı öneririm.Eğer wireless'ta kullanmayacaksan wireless'ta kapatmanı öneririm.Bunlar pili oldukça çok etkiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve seyyid70

seyyid70

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu laptopu almaya karar verdim sizin yardımlarınız sonunda....

Önerilerinizi dikkate alcam :D

---------- Eklendi @ 22:57:09 ---------- Yazıldı @ 22:42:58 ----------

arkadaşlar kafamı bir nokta karıştırdı ben bu laptopu çift çekirdek biliyorum ama bazı yerlerde core duo ların tek çekirdek olduğu yazıyor bu benim kafamı karıştırdı bu pc tek mi çift mi çekirdekli?

burada da çift çekirdek olduğu yazıyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu laptopu almaya karar verdim sizin yardımlarınız sonunda....

Önerilerinizi dikkate alcam :D

---------- Eklendi @ 22:57:09 ---------- Yazıldı @ 22:42:58 ----------

arkadaşlar kafamı bir nokta karıştırdı ben bu laptopu çift çekirdek biliyorum ama bazı yerlerde core duo ların tek çekirdek olduğu yazıyor bu benim kafamı karıştırdı bu pc tek mi çift mi çekirdekli?

burada da çift çekirdek olduğu yazıyor.

çift çekirdek

• Beğen
Eykul

Eykul

Üye
Asus tavsiye ederim iyidir iyi :D kac saat otonomisi var?

• Beğen

seyyid70

Üye
    Konu Sahibi
Asus tavsiye ederim iyidir iyi :D kac saat otonomisi var?

kardeş bakalım görcez hayırlısıyla bu hafta içi sipariş vercem.gelince de test sürüşlerine başlar ve performansları + ları ve - leri paylaşırım inşallah :)

Eykul

Eykul

Üye
almadan bilmiyormusun? Mesela benimki 10 saat otonomisi var... Ama yaptigin seylere bagli genelde 8 saat duruyor fazla islem yapinca

• Beğen

seyyid70

Üye
    Konu Sahibi
almadan bilmiyormusun? Mesela benimki 10 saat otonomisi var... Ama yaptigin seylere bagli genelde 8 saat duruyor fazla islem yapinca

Bu ilk laptopum olcak kardeş masaüstü pc kullanıyorum (fişi tak oyna şarj marj yok :) ) laptop almaya karar verdim senin pc nin markası da asus galiba

Eykul

Eykul

Üye
Yes oyle... Notbook iste sarj konusunda en iyileri dediler ben okul icin almistim. Butun gun gidiyor yani

• Beğen
15097

15097

Üye
evet çift çekirdekli bilgisayarın arkadaşım :)

• Beğen

astoncon

Üye
yalnız işlemciis çok çok eski

• Beğen
15097

15097

Üye
Aklımdayken şunu da söyleyeyim, şarja takılı değilken bilgisayarında fazla uygulama oyun vb. çalıştırma yani gereksiz pencere falanda açma onlarda azda olsa etkiliyor.:oke:

• Beğen

Salihç.

Üye
mılett asus x54c pes i2012 acarmi

• Beğen

Bil-Es

Üye
arkadaşlar bu modele bu kadar verene kadar X54HR-SX118D modelini düşünebilirsin . Cihaz herşeyden önce İ3 işlemcili 5400 rpm dönüş hızına sahip düşünebilirsin bu modelide[h=1]
[/h]

• Beğen

astoncon

Üye
bir de şimdi dikkat ettim 4 hücreli bataryası çok uzun gitmez gibi geliyor :(

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt