3tl'ye Sınırsız İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
o zaman pc ye de opera yükle :) Hotspot Shield bu ne oluyo.?

proxy gibi bi şey. opera mini gibi server kullanarak bağlanır nete.

---------- Eklendi @ 20:52:48 ---------- Yazıldı @ 20:52:12 ----------

ya da expatshield de olabilir

tekgöz38

tekgöz38

Üye

proxy gibi bi şey. opera mini gibi server kullanarak bağlanır nete.

---------- Eklendi @ 20:52:48 ---------- Yazıldı @ 20:52:12 ----------

ya da expatshield de olabilir

anladım.da pc ye opera tarayıcısını yüklesen öyle faceye girsen face paketinden gitmez belki.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
ama google chorme daha iyi.opera ile sadece faceye gireriz.normalde chorme kullanırız.250mb face paketi biterse tekrar hız kısıtlaması gelir.yoksa bitmesi hiç sorun değil. :D

tekgöz38

tekgöz38

Üye
bu konuya cevap yazıyoz ya onları nasıl beğeniyoz.beğenmek istiyom ama beğenemiyorum.telden giriyom.

• Beğen
Tepkiler: kozagac ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
bu konuya cevap yazıyoz ya onları nasıl beğeniyoz.beğenmek istiyom ama beğenemiyorum.telden giriyom.

Mobilden beğenemezsin kardeşim. Masaüstü görünümüne geçmen gerek. O da hayli bir zorlar cihazını.

tekgöz38

tekgöz38

Üye

Mobilden beğenemezsin kardeşim. Masaüstü görünümüne geçmen gerek. O da hayli bir zorlar cihazını.

masaüstü görünümüne geçtim ama beğen butonunu bulamadım.avatar da koyamadım.

Metin MF

Metin MF

Üye
pc ye geçince yaparsın :) mobilde olmaz

tekgöz38

tekgöz38

Üye
serbest888

serbest888

Üye
o paketi kullanıp bitirdikten sonra 3tl sınırsız interneti yap.
ya sonra turkcell farkedip faturaya kösmesin:bilmm valla bence dikkatli olmak lazım çünkü turkcell böyle bir açığın altında kalmaz. beleş zannedip kullandığımız miktarı sonra faturaya bi yansıtırsa ozaman sakat..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Arkadaşlar yorum yazıyorsunuzda konu üste çıkıyor sürekli. Özelden sorabilirsiniz arkadaşa. Mesela ben özelden sordum.
(Bu yorumu yazarken konunun üste çıktığının farkındayım. Sadece bilgi amaçlı yazdım)

tekgöz38

tekgöz38

Üye
ya sonra turkcell farkedip faturaya kösmesin:bilmm valla bence dikkatli olmak lazım çünkü turkcell böyle bir açığın altında kalmaz. beleş zannedip kullandığımız miktarı sonra faturaya bi yansıtırsa ozaman sakat..

faturalı ise kullanma derim.benimki faturasız en fazla hattın içindeki tl ler gider.

hasanlive

Üye
Konu kilitlensin veya silinsin

semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
KİMSE BURAYA YAZMASIN ARTIK . İSTEYEN ÖZELE GELSİN :hmmm

ali0503

ali0503

Üye
Konuyu kaldır lutfen admin.