3tl'ye Sınırsız İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
Evet kardeşim hemen iptal et . 1 ay boyunca kullanacaksın paketini merak etme . iptal etmezsen her ay otomatik kendini yeniler fiyatı artar olmaz .

Sonra 1 ay bitince ne yapacağız?

semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
Aynı bu yöntemi uygulayacaksın . her ay bunu yapacaksın . Yalnız onay mesajını al ondan sonra iptal et her ihtimale karşın

x-scarface

x-scarface

Üye
benim her ay 1gb hediye var ama çabuk bitiyor :naughty: o arada bunu yapalım bari :oley :tşk:

• Beğen
Tepkiler: semihguney
Metin MF

Metin MF

Üye
Tamam az sonra denerim seni haberdar edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: semihguney
tekgöz38

tekgöz38

Üye
valla çatır çatır giriyo hızlı.bu 3tl sınırsız internet paketi iptal etmeden facebook paketi alınmıyor.onun için iptal edeceksin metin kardeş.face paketini alınca internet hızlanacak.

• Beğen
Tepkiler: adem-t ve semihguney
semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
indirme hızı ne kadar acaba :hmmm

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Siz böyle yazmaya devam ederseniz turkcell açığı kapatır özelden yardımlaşın uyandırmayın turkcell'i. :)

semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi
Siz böyle yazmaya devam ederseniz turkcell açığı kapatır özelden yardımlaşın uyandırmayın turkcell'i. :)

İnşallah uyanmaz :aman2: İyi oluyor turkcelle . Ne kadar çok kişi bunu öğrenirse o kadar iyi olur bence . hep turkcell mi bizi kazıklayacak :seytan:

• Beğen
Tepkiler: adem-t
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
İnşallah uyanmaz :aman2: İyi oluyor turkcelle . Ne kadar çok kişi bunu öğrenirse o kadar iyi olur bence . hep turkcell mi bizi kazıklayacak :seytan:

Uyanmaz diye birşey imkansız sizin bizim gibi bir sürü turkcell çalışanıda bu tarz teknoloji ve telefon forum ve sitelerini takip ediyor bu konular böyle yukarılarda olduğu sürece açık her an kapanabilir.
Şuan bile uyanmış açığı kapatıyor olabilirler daha fazla kullanmak istiyorsanız özelden yardımlaşmanızı tavsiye ederim.

Metin MF

Metin MF

Üye
Kardeş oldu ya Allah senden razı olsun :)

tekgöz38

tekgöz38

Üye
Uyanmaz diye birşey imkansız sizin bizim gibi bir sürü turkcell çalışanıda bu tarz teknoloji ve telefon forum ve sitelerini takip ediyor bu konular böyle yukarılarda olduğu sürece açık her an kapanabilir.
Şuan bile uyanmış açığı kapatıyor olabilirler daha fazla kullanmak istiyorsanız özelden yardımlaşmanızı tavsiye ederim.

vallaha ya kapatırlarsa ya.

• Beğen
Tepkiler: adem-t
x-scarface

x-scarface

Üye
kardeşler benim çalısan cok arkadaşım var ama inanın türkcellde calışanlar türkcell hat kullanmıyor o derece :D ben buranın muhbirliğini yapacaklarını sanmıyorum rahat olun :oke: tim çalışanı bunu görse kendide şaşırıp yapar :kop2:

Metin MF

Metin MF

Üye
kardeşler benim çalısan cok arkadaşım var ama inanın türkcellde calışanlar türkcell hat kullanmıyor o derece :D ben buranın muhbirliğini yapacaklarını sanmıyorum rahat olun :oke: tim çalışanı bunu görse kendide şaşırıp yapar :kop2:

inşallah dediğin gibi olur. bu arada sende çalıştı mı

zorbey27

zorbey27

Üye
Speedtest koyarmisinz

Takipçi Satın Al

Üst Alt