iyi geceler.
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Aaaa Ali Kemal as Genişletmek için tıkla ... nasılsın esma
Eykul Üye sukur sen? ---------- Eklendi @ 23:34:50 ---------- Yazıldı @ 23:34:28 ---------- Hasan' Alıntı: iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Sanada
sukur sen? ---------- Eklendi @ 23:34:50 ---------- Yazıldı @ 23:34:28 ---------- Hasan' Alıntı: iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Sanada
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: sukur sen? Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür niye şaşırdın selam verince ---------- Eklendi @ 00:38:33 ---------- Yazıldı @ 00:38:08 ---------- Eykul' Alıntı: ne maci? Genişletmek için tıkla ... şampiyonlar ligi final maçı
Eykul' Alıntı: sukur sen? Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür niye şaşırdın selam verince ---------- Eklendi @ 00:38:33 ---------- Yazıldı @ 00:38:08 ---------- Eykul' Alıntı: ne maci? Genişletmek için tıkla ... şampiyonlar ligi final maçı
Amaru Shady Üye Lord Of The Red' Alıntı: uzatmalardan sonra durum ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Chelsea kazandı
Lord Of The Red' Alıntı: uzatmalardan sonra durum ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Chelsea kazandı
papakudioflu Emekli Yönetici Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: Penaltilarda chealse aldi Genişletmek için tıkla ... münihe çok üzüldüm kupa haklarıydı resmen.
papakudioflu' Alıntı: Penaltilarda chealse aldi Genişletmek için tıkla ... münihe çok üzüldüm kupa haklarıydı resmen.
OttomaN TigeR Üye Lord Of The Red' Alıntı: size soran da kabahat en iyisi ben bakayım Genişletmek için tıkla ... 7 - 4
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: münihe çok üzüldüm kupa haklarıydı resmen. Genişletmek için tıkla ... Bence de gokcen chealse sanki kacan penaltidan sonra bile inanmamis gibiydi
OttomaN TigeR' Alıntı: münihe çok üzüldüm kupa haklarıydı resmen. Genişletmek için tıkla ... Bence de gokcen chealse sanki kacan penaltidan sonra bile inanmamis gibiydi