Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
@Efemsi, Ne oluyor burda kişisel Sorunlarınızı Lütfen özelde halledin.
@killer 78, hata alıyorsanız,kullandığınız yazılımın yayıncısına bildiriniz :) :oke:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Atacan ne zaman yayınlıcan yeni düzenlemeli cfw'yi merakla ve heyecanla beklemedeyim ;)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan ne zaman yayınlıcan yeni düzenlemeli cfw'yi merakla ve heyecanla beklemedeyim ;)

Aslında hazır sadece upload edilmesi kaldı.Onada fırsat bulamadım.Bu gecede olur,yarın sabahta ekliyebilirim,sadece 3*4 menüyü ama diğer menü seçeneklerini hafta içi paylaşabilirim.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Final :
Şimdilik sadece 3*4 Şebeke Batarya iconlu

6 sayfa sembol,şarj olurken yeşil ışık yanar,dolduğunda söner,N8 font,Effects değişti
İndirdiğiniz dosyanın içinden siyah iconlu bildirimler çıkar ve kapanış gif dosyalsı çıkar.Yazılımı yükledikden sonra gif dosyasını alıp Dosya yöneticisinden boot klasöründen closing klasörüne atınız.Yer kalmadığı için çıkarmıştım.İsterseniz bu klasör sayesinde kapanış ve açılış bot ekranını sevdiğiniz dosyalarla değiştirebilirsiniz ..!!!

Link:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Ellerine sağlık kardeş yine süper bi hazırlık yapmışsın...

agun35

Üye
Eline sağlık Atacan bişey sorcan rofs un içindeki varsayılan temanın (siyah olan)numarası ne

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık kardeş yine süper bi hazırlık yapmışsın...

Güle güle Kullanın. :) Artık yoruldum 3 4 hafta geçsin yine devam edicem :) Başka bi yazılım adında 0 dan Başlıyarak...

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık Atacan bişey sorcan rofs un içindeki varsayılan temanın (siyah olan)numarası ne

Teşekkür ederim Abi...
Varsayılan Temanın Udı si : b4c9e57525404311
Yalnız abi Bunu kaldırıp kendi varsayılan Temanı eklemek istersen
private\10202be9\101f876f.txt Dosyasınıda düzenlemen lazım Belki biliyorsundur,Hatırlatmak amaçlı söyledim.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Konu silinsin Lütfen..

agun35

Üye
Atacan cevap için teşekkür ederim Yalnız konuyu neden sildirdin bi sorun mu var üzüldüm valla

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan cevap için teşekkür ederim Yalnız konuyu neden sildirdin bi sorun mu var üzüldüm valla

@openstar,agun

Ben bu modlama işine başlamadan önce herkesin aynı tarz şeyler paylaşmasından sıkılmıştım , bu işi yapanlar adınada isteklerde bulunsada o isteklerin yapılamıyacağını sistemi bozacağına dair şeylerden dolayı girişilmediği şeklinde cevap aldım sadece bu sitede değil..!! Ama gördümki yabancıların yaptığı yazılımlardan esinlenerek buradada kendim yaparak elimden geldiğince görselliği ön planda tutmak istedim, ki başardığımada inanıyorum Levent Hocanın sayesinde..
Hem Levent Hocamıza İtamda bulunanlara, Hem bana veya başkasına yapılan hakaret emri vaki konuşmalar, indirme sayılarına bakarak,Aldığım cevaplar hiç sayı vermiyorum kişi indirmiş diye ama en son FİNAL diye yayınladığım yazılımda 2 gün içinde ne taktir ne bişey SADECE EMRİ VAKİ KUL KÖPEK YERİNE KONULMA GİBİ KONUŞMALAR.
Amacım Görselliğin ön planda tututup stabillikde dahil yayınlanmasıydı ve başkalarında bunun gibi yazılımlar ortaya koymasıydı.
Bu cfw olayını sırf stres atma Hobi olarak görmeydi :) Başkaları için hobilikden çıktı Emri altında çalışan Kul muamelesi görmemdi.
Ve sildim.
İndirende indirmiştir zaten Güle Güle Kullansınlar. !!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
@openstar,agun

Ben bu modlama işine başlamadan önce herkesin aynı tarz şeyler paylaşmasından sıkılmıştım , bu işi yapanlar adınada isteklerde bulunsada o isteklerin yapılamıyacağını sistemi bozacağına dair şeylerden dolayı girişilmediği şeklinde cevap aldım sadece bu sitede değil..!! Ama gördümki yabancıların yaptığı yazılımlardan esinlenerek buradada kendim yaparak elimden geldiğince görselliği ön planda tutmak istedim, ki başardığımada inanıyorum Levent Hocanın sayesinde..
Hem Levent Hocamıza İtamda bulunanlara, Hem bana veya başkasına yapılan hakaret emri vaki konuşmalar, indirme sayılarına bakarak,Aldığım cevaplar hiç sayı vermiyorum kişi indirmiş diye ama en son FİNAL diye yayınladığım yazılımda 2 gün içinde ne taktir ne bişey SADECE EMRİ VAKİ KUL KÖPEK YERİNE KONULMA GİBİ KONUŞMALAR.
Amacım Görselliğin ön planda tututup stabillikde dahil yayınlanmasıydı ve başkalarında bunun gibi yazılımlar ortaya koymasıydı.
Bu cfw olayını sırf stres atma Hobi olarak görmeydi :) Başkaları için hobilikden çıktı Emri altında çalışan Kul muamelesi görmemdi.
Ve sildim.

İşte bu yüzden biz T.C.K ekibi üyeleri MaxiCFW yetkisine sahibiz. Değerimizi hiçkimse bilmiyordu ve eğer bir "işçi" gibi çalışacaksak neden az da olsa emeğimizin karşılığını almayalım? Yani iş hobi olmaktan çıkmıştı. Artık sanki bir şirkete bağlıymışız gibi çalışmaya başlamıştık. Neyse ki değerli MaxiCep yöneticileri bizim sesimizi duydu ve en azından onlar hakettiğimiz değeri verdi.

İşte bu yüzden MaxiCep'te çoğu modder bir yerden sonra CFW yapmayı bırakıyor.

Sadece T.C.K ekibi Modderleri ve bir kaç ekipten olmayan modder emeğinin karşılığını alıyor.

Demekki neymiş? Ya hiç bulaşmayacaksın CFW işlerine ya da sürekli uğraşacaksın didineceksin. Tabii emeğinin karşılığını alarak.

openstar

openstar

Üye
@openstar,agun

Ve sildim.

Kardeşim çok haklısın. Sana sonuna kadar katılıyorum. Yaptığım son 4 cfw'de ben bu tarz şeyleri defalarca yaşadım. insanlar, onu yap bunu yap dediler, ben de üslubumu bozmadan elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Ancak bir yerden sonra o da olmuyor. Sanırım seninle bu konuyu konuştuk, yani Binh24 gibi bir blok açıp, oradan cfw yayınlamak. soru yok cevap yok. sadece elemanlar girsin, isteyenler yüklesin. Hatta bir ara bende bir blok yaptım biliyorsun. Ancak o da bir yerden sonra yürümüyor.
neyse sağlık olsun. Hayırlısı olsun. Ancak bu cfw yapma işi bir hastalıktır. ve sende kaptın bu hastalığı ne yazik ki. :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
@Rambo Benim derdim form bana yetki versin şunu versin derdinde değilim..Benim derdim formun üyeleriyle.
Önceden bu işler böyle değildi ne yazıkki saygı sevgi çerçevesi ve bir cfw yayıncısı diğer cfw yayıncısının cfw lerini dener ortak işler paylaşırlardı.Gülerek eylenerek.Şimdi herkes bi yarışın içinde bana huzur temiz bi teşekkür yeter bu hobinin devamı için. Buda çok görülüyorsa yapcak bişey yok.
@Levent hocam, Zamanında senide çok kırdılar üzdüler hep içindeydim tüm yazılımlarının senide dışladılar yıldırmaya çalıştılar.Pes etmedin hep bu yönünü taktir etmişimdir.Ama sizden önce bu böyle değildi SONEDAY ddönemi pandora döneminde.Ben o zamanları arıyorum.
Ve dediğiniz gibi bu bir hastalık devam edeceğim bırakmıyacağım ama bu konu kapatılabilir :) Canım estiğinde çıkartacağım yazılımı.Hatta imkan varsa yöneticilerden konuma msj yazma özelliğinide kapattıracağım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Haklısın Atacan. Herkes bir yarışın içinde. Zamanında techno destek sitemin üzerinden, bu yarış yüzünden CFW işlerini bıraktığımı açıklamıştım ve MaxiCep'ten kendime ban atmıştım. CFW işlerine geri dönerken şunu kendi felsefem olarak belirledim: "Siz yarış mı istiyorsunuz? Benimle yarışamayacaksınız!"

hunkaar

hunkaar

Üye
yaklaşık 3 senedir yerli yabancı birçok arkadaşın onlarca cfw sini kurdum kullandım ve bunların hiçbirisi kusursuz değildi. ancak ben hiçbir modder a kalkıp da "şunu niye koymadın, burada niye hata var" diye bir terbiyesizlik yapmadım yapmam da. çünkü cfw ler bir yana orijinal firmware de de onlarca hata ve eksikler olduğunu biliyorum. üretici telefonu ve yazılımını hatalı ve eksik üretirken ve senelerce yeni sürümlerle milleti oyalarken, benim gariban halkımın da gücü sizin gibi hobi olsun diye millete iyilik yapmak isteyen kardeşlerimize yetiyor. ben bu 3 senede bunu anladım. başka bişey anlayan varsa beri gelsin..

bu arada kardeşim ben modunu 1 haftadır kullanıyorum bence görsel açıdan harika olmuş sadece arkadaşların belirttiği aşağıdaki yazıların bozulması ve yamalarla ilgili bazı uyumsuzluk problemleri var ve bunlar da rica ile düzeltilebilecek şeylerdi... ben eline sağlık diyorum ve bir daha da cfw ile uğraşma diyorum... ruh sağlığına, zamanına yazık...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

agun35

Üye
Yarış iyidir daha iyi şeyler çıkmasının önünü açabilir ancak yarışın kuralları olmalıdır ve herkez uymalıdır uymayanlar sistem dışı kalmalıdır Fakat bu cfw işlerinde yarış olmamalıdır çünkü kim kime göre nasıl kural belirlicek dolayısıyla gönüllülük esasına dayalı bir paylaşım söz konusu ve böyle olmalı paylaşan teşekkür ve saygı beklemeli paylaşımdan yararlanan da bunun bilincinde olmalı karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde yürümeli işler paylaşan paylaştığının arkasın da durmalı paylaşımdan yararlanan da karşısındakini emirkulu gibi görmemeli isteklerini makul çerçevede belirtmeli şu kadar indirme sayısı bu kadar vs vs denmemeli bu yaklaşımı ben ilk olarak sunrisede gördüm sanırım adı emin bey ondan sonra herkez dağıldı birbirini suçlar hale geldi (benim mod umu çalmışsın)KİMSEYİ SUÇLAMIYOR VE HEDEF GÖSTERMİYORUM Sadece görüşlerimi peylaşmak istedim Lütfen herkez sakin olsun paylaşımlar devam etsin Herkez saygılşı ve sevgili olsun birbirimizi suçlamak kimseye yarar sağlamaz Paylaşımların devamını ve paylaşımların kıymetinin bilinmesi dileğimle SAYGILAR...