Nokia LUMİA S

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Fanların hiçbiri de ne yaptığını bilmiyor zaten . :) Objektiflik :good:

Bak ; Objektif => Nesnektif :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapma artıık bi akşamda üç doz altın vuruş gibi olur olm :d:

Ali abi haklısın Lumia900 de çalışabilir kinect ama diğerlerinde zor Windows 8 le entegrasyonunu acayip merak ediyorum sırf bunun için windows 8 in orjinalini alabilirim :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
artık cebimizde tam anlamıyla bir bilgisayar taşıyacaz vay be :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen laptoplar perte çıkacak :ehe

Türe

Türe

Üye
Yapma artıık bi akşamda üç doz altın vuruş gibi olur olm :d:

Ali abi haklısın Lumia900 de çalışabilir kinect ama diğerlerinde zor Windows 8 le entegrasyonunu acayip merak ediyorum sırf bunun için windows 8 in orjinalini alabilirim :hmmm

Nasıl olacak yani pek anlamadım :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
artık cebimizde tam anlamıyla bir bilgisayar taşıyacaz vay be :D

Zaten microsoftun hedefi de bu cok platformda tek sistem o yuzden skydrive ve xbox a agirlik verip zune kaldiriliyor yerine xbox music tarzi birsey cikicak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 8 uygulamaları Wp8 li telefona kurulabilecek aynı dilde yazılacak Süleyman aynı kodla yani

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Optimize wp8 de tek cekirdegi kurtarmayabilir suleyman mevcut cihazlar wp8 i alsa bile wp8 ile gelicek kinetic benzeri yeni ozellikleri kazanamayabilir. Cunku wp8 den sonra sistem yuksek donanim istemese bile sisteme entegre edilecek bazi ozellikler yuksek donanima ihtiyac duyabilir. Wp8 in windows8 ile ayni cekirdek uzerine yazildigini dusunursek yeni gelicek uygulama ve ozelliklerin sinirini tahmin edemiyorum. :)
Ya ne güzel haberler bunlar,wp8 ve windows8 aynı çekirdek üzerine.entegrasyona bak sen ozaman.gelde gaza gelme:)

doctorrr

doctorrr

Üye

Zaten microsoftun hedefi de bu cok platformda tek sistem o yuzden skydrive ve xbox a agirlik verip zune kaldiriliyor yerine xbox music tarzi birsey cikicak
ne iyi etmiş nokia o zaman gidip elop un elini öpmek lazım usta :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye
Gel gel durma hiç :ehe

---------- Eklendi @ 23:17:19 ---------- Yazıldı @ 23:16:23 ----------

öp tabi ya mübarek zaat :D
bide şöyle ağır vasıta yaşlı bi kadın vardı hani pureview i tanıtan neydi onun ismi? :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tanımıyorum baba :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayalim şu:WP8 yüklü 4 çekirdekli Lumia 9xx Purewiew.offf hayali bile güzel ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buna ecosystem deniyor iste adamlar herseyimizi tek elden yonetebilecegimiz bir sistem kuruyorlar hatta bilgisayarlara bile bagimlilik azalicak herseyimizi cep telefonundan yapabiliyor olucaz. Ha nokia o kadar yasamaz batacak zarar ediyor wp de kurtaramaz diyenler olabilir ama sunu untmayin reuters in bir arastirmasinda 30 tane stratejist analist nokianin bu yil 25 milyon civarinda lumia saticagi sonucuna varmislar. Evet nokia 2013 yilinda 5.9 milyar dolar borc odemesi yapicak ama ayni arastirmanin sonuc bolumunde nokia bu odeme konusunda likidite sikintisi yasasa bile microsoftun nokiaya kredi verebilecegini de eklemisler. Zaten nokia ile microsoft arasindaki anlasmaya gore microsoft nokia ya wp cihazlari uretmesi icin yillik 1 milyar dolar oduyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 çekirdek çok abartı ya o kadara gerek yok bence hele wp için :hmmm

Üst Alt