Yapma artıık bi akşamda üç doz altın vuruş gibi olur olm
Ali abi haklısın Lumia900 de çalışabilir kinect ama diğerlerinde zor Windows 8 le entegrasyonunu acayip merak ediyorum sırf bunun için windows 8 in orjinalini alabilirim![]()

artık cebimizde tam anlamıyla bir bilgisayar taşıyacaz vay be![]()
iki üç seneye böyle bi makine elime geçerse benim pc yi beğenmez olur kaldırır atarım valla memnunum şuan ama bak bunu buraya yazıyorumaynen laptoplar perte çıkacak![]()

aynen laptoplar perte çıkacak![]()
Ya ne güzel haberler bunlar,wp8 ve windows8 aynı çekirdek üzerine.entegrasyona bak sen ozaman.gelde gaza gelmeOptimize wp8 de tek cekirdegi kurtarmayabilir suleyman mevcut cihazlar wp8 i alsa bile wp8 ile gelicek kinetic benzeri yeni ozellikleri kazanamayabilir. Cunku wp8 den sonra sistem yuksek donanim istemese bile sisteme entegre edilecek bazi ozellikler yuksek donanima ihtiyac duyabilir. Wp8 in windows8 ile ayni cekirdek uzerine yazildigini dusunursek yeni gelicek uygulama ve ozelliklerin sinirini tahmin edemiyorum.![]()

ne iyi etmiş nokia o zaman gidip elop un elini öpmek lazım usta
Zaten microsoftun hedefi de bu cok platformda tek sistem o yuzden skydrive ve xbox a agirlik verip zune kaldiriliyor yerine xbox music tarzi birsey cikicak

ne iyi etmiş nokia o zaman gidip elop un elini öpmek lazım usta![]()

bide şöyle ağır vasıta yaşlı bi kadın vardı hani pureview i tanıtan neydi onun ismi?Gel gel durma hiç
---------- Eklendi @ 23:17:19 ---------- Yazıldı @ 23:16:23 ----------
öp tabi ya mübarek zaat![]()

gidip bi çayını içmek lazım onun daTanımıyorum baba![]()

Windows 8 uygulamaları Wp8 li telefona kurulabilecek aynı dilde yazılacak Süleyman aynı kodla yani
amma ısınır o ya4 çekirdek çok abartı ya o kadara gerek yok bence hele wp için![]()