Lumia 900 işlemcisi hakkinda?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900 işlemcisi hakkinda?
Lumia 900 şu anda en iyi cihazlar arasında yer alıyor rakipleri ise samsung gs3,htc onex,xperia s ama bu cihazlar 4 veya 2 çekirdekli lumia ise hala tek çekirdek ama buna ragmen çok beğeniliyor lumia nın işlemcisinin bir özelliğimi var bu cihaza tek çekirdek az değilmi?

klongs

klongs

Üye
bencr dusuk ama elop amca bir cekirdek yeter diyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işletim sistemi desteklemediğinden öyle.. Wp8 le sorun çözülecek.

Del Rey

Del Rey

Üye
İlk olarak Windows Phone 7 donanımlarını Nokia belirleyemiyor. Bunu Microsoft belirleyip bir liste halinde üreticilere gönderiyor. Nokia bu donanımlardan en üstününü kullanıyor Lumia 900'de. İkinci olarak Windows Phone Android gibi işlemci manyağı bir sistem olmadığından şu anlık çift çekirdekli bir işlemciye gerek duymuyor. Ama neşelenin, Windows Phone 8 ile 4 çekirdekli Nokia'ları göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
cyber

cyber

Üye
windows phone 8 apollo metro arayüzü stabilitelikteki öncülüğü ve oyun uygula desteğinin üst düzeye ulaşmasıyla tüm işletim sistemlerini sarsacak [ yakında]
NOKİA FOREVER

vavra22

vavra22

Üye
gerçekten son günlerde windows phonelere çok rastlar oldum özellikle nokia lumiayı öve öve bitiremeyenler var acaba androidin yerini alacak mı? bu sistemin diğerlerine göre + sı nedir kullananlar varmı acaba?

theposies

theposies

Üye
bende lumialar geldigi gün kapacagım 800 ü

Türe

Türe

Üye
4s ' i unutmayalım :oke: snapdragon gerçekten ciddi performans sağlayan işlemci . Özellikle S4 harika

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
4s ' i unutmayalım :oke: snapdragon gerçekten ciddi performans sağlayan işlemci . Özellikle S4 harika

28 nanometre mimari kullanan tek firma su anda o yuzden rakiplerine fark atiyor. Nvidia tegra3 ler 32 nanometre mimarili

klongs

klongs

Üye
tegra3 45 nm

Türe

Türe

Üye

28 nanometre mimari kullanan tek firma su anda o yuzden rakiplerine fark atiyor. Nvidia tegra3 ler 32 nanometre mimarili

ne kadar ince olursa o kadar hızlı mı oluyor abi ben pek bilmiyorum bu konuları da ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen ben de bilmiyorum intel de 28nm üretecekmiş sanırım.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yani şuan lumia 900 ün sisteme göre işlemcisi ile one x in android e göre işlemcisinden hangisi daha hızlı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
O hastası ya donanımı iyi takip ediyor ;) bi de bize de açıklasa nedir ne iş görür diye :D

klongs

klongs

Üye
şarj tüketimi düşük oluyor ve daha optimize edilmiş oluyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Allah razı olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uruloki

Uruloki

Üye
Tegra 3 40 nm ama krait cpu ları beklemek lazim dört çekirdek olanlarını tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt