qt destekli program sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismailduger

Üye
    Konu Sahibi
qt destekli program sorunu
selamlar arkadaşlar telefonumda QT kurulu ama örnegin camera lover pack programını yüklerken hala hata veriyor ne yapmam lazım qt destekli programları hala yüklemiyor

realplayer2

realplayer2

Üye
cfw kullanıyorsan olabilir orjinal türkçe sürümlerde böyle bi sorun kalmadı artık cihaz dilini ingilizce yapıp dene bide

ismailduger

Üye
    Konu Sahibi
fp1 yüklü 701 kullanıyorum cfw yok sadece hack var

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşım aynı hata bendede vardı hatta konuda açtım tek sorun internet bağlantın kullandığın hattın yani sim kartınıninternete bağlanabilir olması göreceksinki rahatca yüklenecek bu tarz uygulamalar internet bağlantınla yüklenebiliyor yani

ismailduger

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri devamlı kapalı ve faturalı hat kullanımından dolayı aşırı bir faturayla karşılaşmak istemiyorum başka ne yapabilirim arkadaşlar interneti açmak haricinde

düzenleme:internet açık konumda yine olmuyor camera lover pack programında denedim kurmuyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
mobil veri devamlı kapalı ve faturalı hat kullanımından dolayı aşırı bir faturayla karşılaşmak istemiyorum başka ne yapabilirim arkadaşlar interneti açmak haricinde

düzenleme:internet açık konumda yine olmuyor camera lover pack programında denedim kurmuyor
canım kardeşim bak şimdi şöyle diyelim bu proğram lar zaten yüklendikten sonrada kullanılırken internet bağlantısı gerktiriyor yani diyelimki bi şekilde indirdin kurdun daha sonra proğramı açtığında tine internet bağlantısıyla çalışıyo ben şöyle yaptım 2 hattım var ikiside avea 1 malum kamu hattı sadece kurum içi diğerini sıf fatura çok gelmesin diye 1gb internet limitli 19 luk genç tarife var o nu aldım ve bu tarifeyle hallettim işi 1 ay çok rahat yetiyor

slant1111

slant1111

Üye
mobil veri veya wfi den bağlı olmak zorundasın

realplayer2

realplayer2

Üye
nokia suite ile yükle o zaman artık suite mağaza entegre edildi cihazın internete girmeden yüklüyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt