oviden uygulama yükleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
oviden uygulama yükleme hatası
slm arkadaşlar oviden tel ile pc bağlantısı yaptım oviye bağlandım 1800 kadar uygulama çıktı yaklaşık 2o tane yükledim fakat bazı uygulamalar yüklenirken hata verdi şöyleki örneğin avea lig paketi yükle dedim telefonda installer yani kuruluma başlarken hata veri yor yüklenmiyor bunun gibi yaklaşık 10 uygulama tükleyemedim bunun sebebi nedir acaba

_ardaa

_ardaa

Üye
Muhtemelen anna'nın sorunlu sürümünü kullanıyorsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bazen hata verebiliyor qt bileşeni olan uygulamalarda

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş beyin v40 final belle si yüklü ve bahsettiğim uygulamaları farklı günlerde bi kaç defa denedim sonuç değişmedi telefona taşıyor yüklemeye başlıyor ama yüklenmiyor aveanın kendi sitesinden denedim yüklemeyi nokıa drop falan diyor kurtuluş beyin cfwsinde bildiğim kadar drop olayı yüklü hattım avea internet kapalı genelde wifi ve internetsiz uygulamaları kullanıyorum bu uygulamalar acaba yüklenirken internet bağlantısımı istiyor
ama önce yüklenmesi gerekmezmi anlamadım

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
ben 5233le oviye senin dedigin gibi PC ile baglaniyorum. son birkac denememde bende de hata veriyor. bazen yuklemenin basinda bazen de ortalarda kesiliyor.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR şebekenin ya sim in interneti açık olması gerekiyormuş ben çözdüm sorunu şimdi yükleyebiliyorum kullandığım hattın interneti kapalıydı o yüzden inmiyormuş yani internet ayarını yapınca sorun kalktı ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür umarım başka aynı sorunu yaşayanlar sorunlarını giderir

backwater

backwater

Üye
ARKADAŞLAR şebekenin ya sim in interneti açık olması gerekiyormuş ben çözdüm sorunu şimdi yükleyebiliyorum kullandığım hattın interneti kapalıydı o yüzden inmiyormuş yani internet ayarını yapınca sorun kalktı ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür umarım başka aynı sorunu yaşayanlar sorunlarını giderir

nasıl yaptın daha ayrıntılı anlatabilirmisin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefonun internetini açıp yüklemiş (mobil veri açık)

wifi kullanmamış yani wifi açıkken yüklemeye çalışınca olmadığını söylüyor

backwater

backwater

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt