nokia 7610 format, kilit kodunu bilmiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

yunus5055

yunus5055

Üye
forumda guvenlik kodu kirma programi var yukle calistir. Guvenlik kodu bulana kadar bekle okadar kasmayin kendinizi biraz arayin bulursunuz. Forumdan s60 uygulamalar-sistem araclarina gir-asalarda guvenlik kodunu buluyor diye bir konu acilmis ordan yukle.

... Adam teli açamıyormuşki nasıl yüklesin programı ... Şu anda tek çare hard format gibi gözüküyor

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
tşşkrler arkadaşlar yaptım. yalnz şmdi daha büyük bi sorunum var. rehberim gitti :S o kdr tel. nosu gitti:S geri almam mümkün mü? yada vodafone u arasam fln yardımcı olurlar mı ?

rehberde sim kart vizitleri-sim rehberi var direkt tele kaydetmediysen sim rehberinde bulursun. Tele kaydettiysen ailenden ve arkadaslarindan kullandigi numaralari istemek ve kaydetmen gerekecek. Rehbere kaydederken sime kaydet sonra rehbere kopyala. Cunku numaralarin telde silinirse simde yedekledigin icin simden tekrar kopyalarsin.

---------- Eklendi @ 14:29:22 ---------- Yazıldı @ 14:22:52 ----------

... Adam teli açamıyormuşki nasıl yüklesin programı ... Şu anda tek çare hard format gibi gözüküyor

senin dedigin n70 le ilgili forumda arki bir konu acmis onunla karistirdin galiba bu konuyu ozge0293 acmis gerci oda aradigini bulmus. Sonradan farkettim.

yunus5055

yunus5055

Üye
rehberde sim kart vizitleri-sim rehberi var direkt tele kaydetmediysen sim rehberinde bulursun. Tele kaydettiysen ailenden ve arkadaslarindan kullandigi numaralari istemek ve kaydetmen gerekecek. Rehbere kaydederken sime kaydet sonra rehbere kopyala. Cunku numaralarin telde silinirse simde yedekledigin icin simden tekrar kopyalarsin.

---------- Eklendi @ 14:29:22 ---------- Yazıldı @ 14:22:52 ----------

senin dedigin n70 le ilgili forumda arki bir konu acmis onunla karistirdin galiba bu konuyu ozge0293 acmis gerci oda aradigini bulmus. Sonradan farkettim.

Doğru diyorsun .. O kadar çok kişiye cevap yazıyorumki akıl filan kalmadı ... :s

ismailee

Üye
ARkadasım güvenlik kodu telin arkasında yazar bu siteye gir

Üst Alt