kardeş henüz bende yüklemedim fakat merak ettiğim şu: symbian anna ve belle yani ^3 oyunları sorunsuz yuklenip çalışır mı ?
Hakan beni yanlış anladın? Biliyorum c6 sorunu olduğunudemek istediğim o değildi
Verdiğin modda Yeşil ışık şarj ederken yanması için.Bu modu kullandığımda yan kilit mandalındaki tuş kilidinde titreşimi aktif hale getiriyor.Ben bu tuş kilidindeki titreşimide yok etmek istiyorum.
phyton yüklü mü telde?hocam senin cfw yi uzun zmndır kulanıyorum bi sıkıntı yok teşekkürler
bugün smart touch programını yükledim pyton runtime hatası verdi sonra forumda araştırdım yükledim yine aynı hatayı verdi bi çözümü varmı acaba ?
yazdığım yazıda araştırıp yüklediğimi söyledimphyton yüklü mü telde?
hocam senin cfw yi uzun zmndır kulanıyorum bi sıkıntı yok teşekkürler
bugün smart touch programını yükledim pyton runtime hatası verdi sonra forumda araştırdım yükledim yine aynı hatayı verdi bi çözümü varmı acaba ?
hocam bende bu skype la sıkıntı yaşıyorum kurulum falan herşey tamam ama açtıktan sonra sıgn menüsünde kapanıyo tele hardformt attm hafza kartnı biçmlendrdim banamısın demedi hala aynı sıkntı onun dışında herşey süper 1 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.. şimdiden teşkrler
2 haftadır sorunsuz kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok. bende flaşlarken flaşlama sonrasında tel. local mod da kaldı. biraz bekledim ama telde hiç bir tepki yok.. bende usb den çıkarıp batarya yı söktüm.. ama dediğim gibi sıkıntı yok.. gerçi local mod da beklemem gerektiginide bilmiyordum.
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. bu son 26.06.2012 de yapacağin güncellemede ev ekranındayken sağ - sol seçimdeki boş ekana bişeyler ekleyebilir miyiz?
güle güle kullan kardeşimabi bu doga temanin iconlarini mosaic gibi yapabilir miyiz ? Birde bu cwf dn e posta v.b nasl silebiliriz
aynen katılıyorum temalar ek olarak verilebilir isteyen yükler.. Hem rofs2 de de boş yer kalır yüksek boyutlu şeyler rahatlıkla yüklenir..bence bi tane tema kalsın cfwde hem hafızadan kazanmış olunur..hangisinin kalacağınada oylama ile karar verebilirsin yada kendi seçtiğin bi tanesi![]()
çok sağol abi özellikle o temayl dört gözle bekliyorum sadece menü iconları diğerleri süper
bence bi tane tema kalsın cfwde hem hafızadan kazanmış olunur..hangisinin kalacağınada oylama ile karar verebilirsin yada kendi seçtiğin bi tanesi![]()
aynen katılıyorum temalar ek olarak verilebilir isteyen yükler.. Hem rofs2 de de boş yer kalır yüksek boyutlu şeyler rahatlıkla yüklenir..
nfe ile rofs2 yi aç data/sound klasöründe yüklü olan zil sesleri var oradaki beğenmediklerini silip istediğin zil sesini yükleyebilirsin..teşekkürler bide bişey öğrenmek istiyorum cfwde ki zil sesleri nasıl değiştiriliyo ?
nfe ile rofs2 yi aç data/sound klasöründe yüklü olan zil sesleri var oradaki beğenmediklerini silip istediğin zil sesini yükleyebilirsin..
rica ederim.. Farketmez her türlü olur..eyw. saolasın uzantıları .aac olmak zorunda mı ? .mp3 olarak atsam olur mu ?
instal server dosyasından oluyordur büyük bir ihtimalle şuan instal serveri modu kullandım elindeki pythn u ekle buraya deniyeyim bakayım yüklüyormu kardeşim