Birazcık:ehe :ağlarım: biraz erken çıksaymışım şaka olduğunu anlayamayacaktım :ehe
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Birazcık Genişletmek için tıkla ... biraz erken çıksaymışım şaka olduğunu anlayamayacaktım
TheM-CK' Alıntı: Birazcık Genişletmek için tıkla ... biraz erken çıksaymışım şaka olduğunu anlayamayacaktım
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah'ına kurban. Genişletmek için tıkla ... Yakın olsan varya sırf elini öpmek için gelirim yanına abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah'ına kurban. Genişletmek için tıkla ... Yakın olsan varya sırf elini öpmek için gelirim yanına abim.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: ---------- Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:09:50 ---------- Abim şaka da olsa özür dilerim Genişletmek için tıkla ... ya bırak ne özürü şaka yaptık ışte
TheM-CK' Alıntı: ---------- Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:09:50 ---------- Abim şaka da olsa özür dilerim Genişletmek için tıkla ... ya bırak ne özürü şaka yaptık ışte
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: biraz erken çıksaymışım şaka olduğunu anlayamayacaktım Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ya bırak ne özürü şaka yaptık ışte Genişletmek için tıkla ... Olsun abim içim rahatlasın ---------- Eklendi @ 23:13:54 ---------- Yazıldı @ 23:13:21 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: 3 etti Metin. Genişletmek için tıkla ... Liste hazırlayalım abi İlk hedef Metindi
OttomaN TigeR' Alıntı: ya bırak ne özürü şaka yaptık ışte Genişletmek için tıkla ... Olsun abim içim rahatlasın ---------- Eklendi @ 23:13:54 ---------- Yazıldı @ 23:13:21 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: 3 etti Metin. Genişletmek için tıkla ... Liste hazırlayalım abi İlk hedef Metindi
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 3 etti Metin. Genişletmek için tıkla ... bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Yakın olsan varya sırf elini öpmek için gelirim yanına abim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim ben seni biliyorum içini ferah tut ve çok sağol.
TheM-CK' Alıntı: Yakın olsan varya sırf elini öpmek için gelirim yanına abim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim ben seni biliyorum içini ferah tut ve çok sağol.
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: beni sayma abi ya Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 23:15:25 ---------- Yazıldı @ 23:15:02 ---------- Pondusss' Alıntı: bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim Genişletmek için tıkla ... İlk hedef Metin
- SerkeŞ -' Alıntı: beni sayma abi ya Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 23:15:25 ---------- Yazıldı @ 23:15:02 ---------- Pondusss' Alıntı: bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim Genişletmek için tıkla ... İlk hedef Metin
Amaru Shady Üye Pondusss' Alıntı: bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim Genişletmek için tıkla ... pardon, öncekiler kim demek istemiştim? T9 işte
Pondusss' Alıntı: bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim Genişletmek için tıkla ... pardon, öncekiler kim demek istemiştim? T9 işte
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: beni sayma abi ya Genişletmek için tıkla ... ama ilk sen şakalandın.
SHS Üye Pondusss' Alıntı: bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim Genişletmek için tıkla ... ilki bendim, ikincide şaka yapan ben ve Gökçen abi, şakalanan Vatron du galiba, üçüncüde yandaş oldum ve şakalanan sen
Pondusss' Alıntı: bi de sayıyorsunuz! Öncekilerin kim Genişletmek için tıkla ... ilki bendim, ikincide şaka yapan ben ve Gökçen abi, şakalanan Vatron du galiba, üçüncüde yandaş oldum ve şakalanan sen
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ama ilk sen şakalandın. Genişletmek için tıkla ... Nasılda inanmıştı ama
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: ---------- Eklendi @ 23:15:25 ---------- Yazıldı @ 23:15:02 ---------- İlk hedef Metin Genişletmek için tıkla ... kıskıs gülme
TheM-CK' Alıntı: ---------- Eklendi @ 23:15:25 ---------- Yazıldı @ 23:15:02 ---------- İlk hedef Metin Genişletmek için tıkla ... kıskıs gülme