tartışma var galiba :ağlarım:
Cezzbedici3 Üye __xXx__' Alıntı: millet birazdan bende kacarim şimdiden hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşim allah rahatlık versin
__xXx__' Alıntı: millet birazdan bende kacarim şimdiden hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşim allah rahatlık versin
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Allah a emanet ol, hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sizde allaha emanet olun
- SerkeŞ -' Alıntı: Allah a emanet ol, hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sizde allaha emanet olun
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: millet birazdan bende kacarim şimdiden hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Arda
__xXx__' Alıntı: millet birazdan bende kacarim şimdiden hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Arda
__xXx__ Üye Cezzbedici3' Alıntı: hayırlı geceler kardeşim allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sizede
Cezzbedici3' Alıntı: hayırlı geceler kardeşim allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sizede
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Tabi tabi. Tamam ---------- Eklendi @ 22:31:32 ---------- Yazıldı @ 22:30:58 ---------- Ortaya konuştum ben. Alınmak mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... bana söyledin gibi sanki ortaya söylenmiş değil bu söz
TheM-CK' Alıntı: Tabi tabi. Tamam ---------- Eklendi @ 22:31:32 ---------- Yazıldı @ 22:30:58 ---------- Ortaya konuştum ben. Alınmak mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... bana söyledin gibi sanki ortaya söylenmiş değil bu söz
-efşan Üye Eykul' Alıntı: iyi geceler... Pff gelmeseydim... Genişletmek için tıkla ... Benim mesajlarımdan alındıysan şaka yaptıydım Eykul Alındı isen özür dilerim.
Eykul' Alıntı: iyi geceler... Pff gelmeseydim... Genişletmek için tıkla ... Benim mesajlarımdan alındıysan şaka yaptıydım Eykul Alındı isen özür dilerim.
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bana söyledin gibi sanki ortaya söylenmiş değil bu söz Genişletmek için tıkla ... Ne farkeder. Laf gideceği yere gitmiş zaten.
OttomaN TigeR' Alıntı: bana söyledin gibi sanki ortaya söylenmiş değil bu söz Genişletmek için tıkla ... Ne farkeder. Laf gideceği yere gitmiş zaten.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Benim mesajlarımdan alındıysan şaka yaptıydım Eykul Alındı isen özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... mobilim göremiyorum, Eykul diye isim yok di mi? Kullanıcı adi di mi o
TheM-CK' Alıntı: Benim mesajlarımdan alındıysan şaka yaptıydım Eykul Alındı isen özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... mobilim göremiyorum, Eykul diye isim yok di mi? Kullanıcı adi di mi o
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: iyi geceler... Pff gelmeseydim... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Eykul.
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: mobilim göremiyorum, Eykul diye isim yok di mi? Kullanıcı adi di mi o Genişletmek için tıkla ... Evet. Kullanıcı adı öyle yazıyor.
Pondusss' Alıntı: mobilim göremiyorum, Eykul diye isim yok di mi? Kullanıcı adi di mi o Genişletmek için tıkla ... Evet. Kullanıcı adı öyle yazıyor.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Ne farkeder. Laf gideceği yere gitmiş zaten. Genişletmek için tıkla ... boş boş konuşma gereksiz yer kaplıyorsun burada.
TheM-CK' Alıntı: Ne farkeder. Laf gideceği yere gitmiş zaten. Genişletmek için tıkla ... boş boş konuşma gereksiz yer kaplıyorsun burada.
SHS Üye __xXx__' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o ne öyle
Eykul Üye Pondusss' Alıntı: mobilim göremiyorum, Eykul diye isim yok di mi? Kullanıcı adi di mi o Genişletmek için tıkla ... Sende bana kirici konustun demin o yuzden sana nickimi kullanmani yasakliyorum!
Pondusss' Alıntı: mobilim göremiyorum, Eykul diye isim yok di mi? Kullanıcı adi di mi o Genişletmek için tıkla ... Sende bana kirici konustun demin o yuzden sana nickimi kullanmani yasakliyorum!