Xperia Arc S Güncellemeden Sonraki Ağırlaşma ve eski sürüme geri dönme.

Sponsorlu Bağlantılar

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S Güncellemeden Sonraki Ağırlaşma ve eski sürüme geri dönme.
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İlgilenip Konuyu Açtıgınız İçin Teşekkürler..

Bundan yaklaşık bir ay önce
sony ericson xperia arc s aldım aldıgımda telefon android v 2.3 sürümündeydi gayet iyiydi oyunlarda programlarda vs. performansı çok iyiydi. ardından telefonu android v.4 yükselltim aynı oyunlardan 2 tanesini tekrar kurdum ve bi ağırlık olmaya başladı telefonda oyunu açarken eskisinden 2 kat daha yavaş girmeye başladı basit işlemlerde bile kasmaya başladı telefon mesela arama yapmak için tuşları açıyorum 7-8 saniye sonra geliyor.

Sizce android v2.3'e gerimi dönmem lazım yoksa bu sorunun nedenini bilen bi arkadaşım yardım edebilirmi :(

Şimdiden Teşekkürler :)

klongs

klongs

Üye
romunda uyumsuzluk var format atmalısın

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm güncellemeden sonra yazmayı unutmuşum ama hala aynı :(

klongs

klongs

Üye
root yapmışmıydın

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
telefona ek olarak hiç birşey yapmadım sadece güncelleme yaptım okadar :(

klongs

klongs

Üye
sadece güncelleme yapsan bile eski romun bilgileri duruyor uyumsuzluk oluşuyor root yapıp cwm recovery moda girip wipe data wipe cache yapman lazım

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
bunu bana daha detaylı anlatabilirmisin ya :)) yada bi yönlendirebilceğin link varmı bu konularda pek bilgim yok sırayla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin rica etsem çok teşekkürler yardımcı oluyorsun :)

klongs

klongs

Üye
bunu bana daha detaylı anlatabilirmisin ya :)) yada bi yönlendirebilceğin link varmı bu konularda pek bilgim yok sırayla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin rica etsem çok teşekkürler yardımcı oluyorsun :)

*Reklam
burdan recover modu yükle wipe data wipe cache yap düzelir

enes-1907

enes-1907

Üye
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İlgilenip Konuyu Açtıgınız İçin Teşekkürler..

Bundan yaklaşık bir ay önce
sony ericson xperia arc s aldım aldıgımda telefon android v 2.3 sürümündeydi gayet iyiydi oyunlarda programlarda vs. performansı çok iyiydi. ardından telefonu android v.4 yükselltim aynı oyunlardan 2 tanesini tekrar kurdum ve bi ağırlık olmaya başladı telefonda oyunu açarken eskisinden 2 kat daha yavaş girmeye başladı basit işlemlerde bile kasmaya başladı telefon mesela arama yapmak için tuşları açıyorum 7-8 saniye sonra geliyor.

Sizce android v2.3'e gerimi dönmem lazım yoksa bu sorunun nedenini bilen bi arkadaşım yardım edebilirmi :(

Şimdiden Teşekkürler :)

kardeş android 4.0 ın kasmasından herkes şikayetçi sana işin aslını anlatayım.Sony akıllı bir firma olduğundan android 4.0 ın ilk önce beta sürümünü çıkardı yani senin ve diğer arkadaşların yüklediği sürüm beta sürümü bu çıkardığı beta sürümünde yapılan hataları kasmaları uyumsuzlukları kullanıcıların şikayetlerine göre değerlendirip esas sürümünü çıkarmak için sürdü beta sürümünü yani anlayacağın sen istediğin kadar formatla telefonu ne yaparsan yap gene ufak kasmalar olu telefonunda o yüzden sana 2.3.4 e geri dön ve 4.0 ın esas sürümü çıkmadan bir daha 4.0 a geçme derim..2.3.4 e geri dönme işine gelincede sony firması tekrar akıllılık yapıp olaki 4.0 ın kasması durumunda esas sürümü çıkarana kadar kullanıcıların 2.3.4 e geri dönmesi için teknik servislere kullanıcıların istediğinde 2.3.4 geçmesi için yetki verdi yani 4.0 da sorun yasayanlar teknik servise cihazını gönderip 2.3.4 yüklemelerini talep edebilecek ne mutlu yardımcı olabildiysem......

• Beğen
Tepkiler: byasilserseri ve obby

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim linki inceliyorum :)

zncfl009

Üye
türkiyede teknik servisi nerde var ki sony ericsson un ? bilen var mı beyler

bertinos

bertinos

Üye
Android 4.0 ice cream sandwich henüz düzgün bir rom değil yükleyenlerin %80i geri döndü eski roma bende size öneri 2.3.7nin üstüne çıkmayın :oke: 4.0 kullanacağıma froyo kullanırım daha iyi ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
türkiyede teknik servisi nerde var ki sony ericsson un ? bilen var mı beyler
senin güncellediğin sürüm 4.04 mü.eğer öyleyse pc companion ile güncellediysen birde sony update center ile dene o zaman sorunun çözülür..çünkü pc companion hatalı yüklüyor ıcsyi

zncfl009

Üye
senin güncellediğin sürüm 4.04 mü.eğer öyleyse pc companion ile güncellediysen birde sony update center ile dene o zaman sorunun çözülür..çünkü pc companion hatalı yüklüyor ıcsyi

Neden fark etsin ki sonuçta ikiside ayni seyi yuklemiyor mu ?

antonyou_xy

Üye
arkadaşlar aynı dertten müzdaribim.fakat bir sonuca varamadım bana yardımcı olabilirmisiniz

obby

Üye
ben de aynı sorunu yaşıyorum :(
güncelleme yaptığım güne lanet olsun :D

- - - Eklendi - - -

reklam yazan yer tıklanmıyor

kuprana0838

Üye
Hayırlı akşamlar arkadaşlar aynı sorun maalesef bende de var. bugün kafayı yedirdi bana. güncelleme yaptıktan sonra iki oyun yükledik kasmaya başladı. açılıyor menüye bile girmeyi geçtim tuş kilidini açamıyorum. lütfen acil yardımcı olun benim işim telefonla ne kadar çabuk çözersem benim için gerçekten çok iyi olacak. lütfen yardımcı olun...

Invoke

Invoke

Üye
http://www.maxicep.com/android-modi...tool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html

Flashtool kullanımı burada anlatılmış, istediğiniz romu indirip, flashlayın, flashtooldan romu seçerken wipe seçenekleri işaretli olsun ki, eski romdan kırıntılar kalmasın, çakışmasın. ICSyi deneyin isterseniz önce düzgün çalışacaktır, beğenmezseniz aynı siteden gb romu indirip flashlayın.

Üst Alt