Keseme göre...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
Keseme göre...
merhaba arkadaşlar, belki denk gelmişsinizdir bas bas bağırıyorum asha 303 mü corby pro mu diye. biraz araştırmayla vardığım kanıya göre sanırım asha 303 için corby pro' mu satmaya değmeyecek. çünkü fazla bir fark göremedim aralarında.

her neyse, işte asıl sorum; android işletim sistemine sahip en ucuz telefonları sıralayabilir misiniz ve lütfen özellikleriyle beraber? misal neden almalıyım bu telefonumu soruma cevap vermenizi özellikle rica ediyorum. benim önceliklerim şunlar; öncelikle 2- 3 sene rahat ettirsin yeni bir telefonu aklıma bile getirmesin :) oyunlar, müzikçalar, mesajlaşma, en önemlisi de şarj kıstaslarım bunlar.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
merhaba arkadaşlar, belki denk gelmişsinizdir bas bas bağırıyorum asha 303 mü corby pro mu diye. biraz araştırmayla vardığım kanıya göre sanırım asha 303 için corby pro' mu satmaya değmeyecek. çünkü fazla bir fark göremedim aralarında.

her neyse, işte asıl sorum; android işletim sistemine sahip en ucuz telefonları sıralayabilir misiniz ve lütfen özellikleriyle beraber? misal neden almalıyım bu telefonumu soruma cevap vermenizi özellikle rica ediyorum. benim önceliklerim şunlar; öncelikle 2- 3 sene rahat ettirsin yeni bir telefonu aklıma bile getirmesin :) oyunlar, müzikçalar, mesajlaşma, en önemlisi de şarj kıstaslarım bunlar.

Mesajlaşma ve şarj için neyse de oyun ve web için 2000 liralık telefonlar bile 2-3 yıl sonra başka telefon arattırmayacak durumda değiller olamazlarda.Bu arada en ucuz demek yerine fiyat aralığı verirsen yardımcı olabilirim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ucuzluk istiyorsan nokia olur.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ucuzluk istiyorsan nokia olur.

Evet.Tüm bu dediklerini yapıp oyun konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir telefon var : Lumia 610.Fiyatı da muhtemelen 600 lira civarı olur.Tam senlik kardeş.:oke:

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi

şu an dediğiniz gibi lumia 610' u inceliyorum internette.

---------- Eklendi @ 21:41:47 ---------- Yazıldı @ 21:38:35 ----------

telefondan internet kullanmıyorum ama oyunlar konusunda da şimdi android' de gördüklerimi indirsem bir sene idare eder diye düşünüyorum fark ettiğiniz gibi android e de biraz geç kaldım yani beni karşılar diye düşünüyorum, yeni şeylerin sıkı takipçisi olamadım maalesef. benim tek derdim aldıktan sonra pişman olmamak ya da bunun eski telefonumdan bir farkı yok ki dememek. fiyat aralığı aslında bana kalırsa yediyüz lira civarı falan ama eminim daha pahalıdırlar. o civarda varsa da değmeyin keyfime​

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
nokia 603e bak sen. oyun konusunda cok sikinti cekmezsin. Nokianin sarj konusundaki basarisini da her kes biliyor zaten.
fiyati da uygun.

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
şuan 603' ün videosunu da izlemekle de meşgulüm. evet arkadaşlar, iki öneri aldım.. bunları not alıyorum, sonunda tüm öneriler bittiğinde hala kararsız olursam veya iki- üç telefon arasında kalırsam gene size danışmayı düşünüyorum. cevap veren ve verecek olan herkese şimdiden teşekkürler.

nokia lumia 610
nokia 603

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
şuan 603' ün videosunu da izlemekle de meşgulüm. evet arkadaşlar, iki öneri aldım.. bunları not alıyorum, sonunda tüm öneriler bittiğinde hala kararsız olursam veya iki- üç telefon arasında kalırsam gene size danışmayı düşünüyorum. cevap veren ve verecek olan herkese şimdiden teşekkürler.

nokia lumia 610
nokia 603

ben arkadas 610 yazdigi icin 603 yazdim. senin icin degisik secenekle rolsun diye.
her ikisi super cihazlar. ama 610 icin bir az sabretmen gerekicek.
acelen yoksa bekleye bilirsin. yok ben simdi istiyorum diyosan 603.

cengizba

cengizba

Üye
hepsiburada da son baktığımda xperia ray 770 civarıydı şu ana kadar okuduğum yazılarda herhangi bi olumsuz yorumla karşılaşmadım bi bak derim

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bi de iki ve ya fazla telefon arasinda kalirsan kiyas.la sitesine gir. orda kiyaslama yap. iyi sonuc alicaksindir.
kiyas.la

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten sağolun arkadaşlar bol seçenek her zaman iyidir, özellikle benim gibi biri için. çünkü hiç bir zaman tam kurcalamadan, rakiplerini görmeden bir kalem bile olsa alamam, anlayacağınız fazlasıyla kararsızım xperia ray' i de ekliyorum kafamdakilere tekrar teşekkürler o siteden de yararlanacağım

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01' e de güncelleme gelmiş. iyice kafamı karıştırdılar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c6-01 e ne güncellemesi gelmiş? En son şubatta belleyi aldı o kadar.

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
evet, evet o. forumda başlıkları karıştırırken yeni haberim oldu da dediğim gibi yeniliklerden uzağım bu da ilk akıllı telefonum olacak o sebeple pişman olmak istemiyorum

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
evet, evet o. forumda başlıkları karıştırırken yeni haberim oldu da dediğim gibi yeniliklerden uzağım bu da ilk akıllı telefonum olacak o sebeple pişman olmak istemiyorum

c6-01 alinmaz bu saatden sonra. 603e fp1 geldi. daha onumuzde fp2 var. sonra da Symbian Carla. ama c6-01 icin cok kucuk guncellemeler gelicektir. sonucta 1. nesil.

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür derim yorumunuz için üç seçeneğim var öyleyse şimdilik
nokia lumia 610
nokia 603
xperia ray

aleranol

aleranol

Üye
bence bu zamandan sonra samsung galaxy s3 hariç hiçbir androidli cihaz 2-3 yıl sınra oyun ihtiyacını zarzor karşılar. O fiyatta android alkrsan ancak bu yıl kullanabilirsin. Benim sana tavsiyem lumia 610 gerçekten çok güzel ve uzun süre seni götürür. Eğer 603 alırsan carla güncellemesini almayabilir. Zaten bu zamandan sonra symbian almakda pek akıllıca değil.

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
öyleyse lumia' yı beklemeliyim

maxiloser

Üye
    Konu Sahibi
sadece tüm seçenekleri merak ettim, alabileceğimin en iyisini almak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt