1'ci nesiller için güncelleme yolda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
abow ortalık karışmış :) sakin arkladaşlar naptınız..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne sakin olcan ya adam araştırmaz etmez takip etmez gelip bana yalancı der yok öyle iş!

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
doctorrr

doctorrr

Üye
helal Can adamsın :D böyle atıp tutanlar önceki konuları okuyun lütfen...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sakin olun tartışmanın alemi yok

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Al sana link!! Dikkat et site .... .nokia.com uzantılı yani resmi bir site !!

Sen google translater a kopyala yapıştır yapmaya zahmet etme ben sana anlatayım ne deniyor orda!

icegabe adlı kardeş diyor ki;

N8 kullanıcıları olarak belle fp1 e ihtiyacımız var yani istiyoruz işlemci yükselimini ve diğer özelliklerini..

Nokia Moderatörü Kosh da cevaplıyor:

Belle feature pack 1 güncellemesi sadece Nokia 603,7011 ve 701 de kullanılabilir.Nokia 808 Purewiev direk Feature pack 1 yüklü dağıtılacak.

Bu versiyon daha önceki Symbian^3 cihazları için donanım kısıtlamaları yüzünden kullanalamaz.Nokia 500,E7,N8 gibi cihazlar için destek ve farklı güncellemeler gelecek.. Bizi izlemeye devam edin!

Al sana link al sana çeviri inanmıyosan git google a çevirt

+1 :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bana yalancı demenin de alemi yok. Benim burdan bi kazancım bi çıkarım da yok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N'olmuş yahu.Kıyamet kopmuş.Lütfen sakin hünkarım.

Hünkarım bu adamın yaptığı bir iki değil.. Bir ay önce de bana sardı kime ne desem yalan diyor atıyor diyor. İsteyen beni süresiz banlayabilir ben kendime yalancı asla dedirtmem hele bunun gibilere asla.. Ben burda bir karşılık almadan bildiklerimle bilmeyene faydalı olmak bilmediklerimi de bilenlerden öğrenmek için vakit harcıyorum,emek harcıyorum konu açıyorum çözüm üretiyorum ama kendine bile faydası olmayan sözde 26 yaşında biri kalkıp bana yalancı diyor aha da ispatını kodum yalansa yine yalan desin! 26 yaşında insanda az olgunluk olur pm atar derki şu linki ver de bakalım bi der atmaz öyle keseden.. Ben burda millete yalan söylesem elime ne geçecek Nokia ceosu da değilim Nokia shopum ya da telefoncum da yok. Millete fp1 gelmicek deyip ya da gelcek deyip yalan söylemek bana ne kazandırır? O bu ve bunun destekçilerinin işi benim değil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birgün foruma giremedik neler olmuş yahu :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];4710013' Alıntı:
birgün foruma giremedik neler olmuş yahu :(

Abi sen söyle bi adamın yazdığına elinde kanıt ıspat olmadan yalan denir mi?

thurq123

Üye

Hünkarım bu adamın yaptığı bir iki değil.. Bir ay önce de bana sardı kime ne desem yalan diyor atıyor diyor. İsteyen beni süresiz banlayabilir ben kendime yalancı asla dedirtmem hele bunun gibilere asla.. Ben burda bir karşılık almadan bildiklerimle bilmeyene faydalı olmak bilmediklerimi de bilenlerden öğrenmek için vakit harcıyorum,emek harcıyorum konu açıyorum çözüm üretiyorum ama kendine bile faydası olmayan sözde 26 yaşında biri kalkıp bana yalancı diyor aha da ispatını kodum yalansa yine yalan desin! 26 yaşında insanda az olgunluk olur pm atar derki şu linki ver de bakalım bi der atmaz öyle keseden.. Ben burda millete yalan söylesem elime ne geçecek Nokia ceosu da değilim Nokia shopum ya da telefoncum da yok. Millete fp1 gelmicek deyip ya da gelcek deyip yalan söylemek bana ne kazandırır? O bu ve bunun destekçilerinin işi benim değil.

adamsın kardeşim

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]haklısın kardeşim bişey bilmezler hadi bilmesinler o sorun değil.ama bide bilenlerin bildiği şeyleri yalanlarlar. Yazık günah ya insanı yalancı yerine koymak günahtır.burada hepimiz kardeşiz ne alemi var ortalığı karıştırmanın[/SIZE][/COLOR]

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Neyse Necati kardeş, sen sükunetini koru. Kötü söz sahibinindir. Kimse kimseyi tanımadan yalancı vs. diyemez. Kaldı ki sen kanıt da gösteriyorsun. Bence kendini daha fazla üzme.

eveeet... az önce web tarayıcıyı 8.3 e yükselttim ve yeni görev yöneticisinide yükledim. daha önceden 17.1.13 müzik çalar, dolby, equalizer ayarlanabilme vs. yüklemiştim. benimki fp1 oldu sayılır artık :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Kardeşim sıkma canını. Seni bilen biliyo :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eyvallah kardeşlerim abilerim Allah razı olsun..

Vatron hayırlı olsun kardeşim :)

atakan25

atakan25

Üye
cfw mi yüklesem acaba :D ?

thurq123

Üye
Neyse Necati kardeş, sen sükunetini koru. Kötü söz sahibinindir. Kimse kimseyi tanımadan yalancı vs. diyemez. Kaldı ki sen kanıt da gösteriyorsun. Bence kendini daha fazla üzme.

eveeet... az önce web tarayıcıyı 8.3 e yükselttim ve yeni görev yöneticisinide yükledim. daha önceden 17.1.13 müzik çalar, dolby, equalizer ayarlanabilme vs. yüklemiştim. benimki fp1 oldu sayılır artık :D

8.3 e nasıl yükselttin ve diğerlerini kardeş bilgilendirirmisin biraz geri kaldım

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
8.3 e nasıl yükselttin ve diğerlerini kardeş bilgilendirirmisin biraz geri kaldım

buradaki s3 modifikasyon sayfasından ve dailymobile den gerekli dosyaları indirdim. yazılıma ekledim ve flashladım.

mesut1979

Üye
surda birbirinizin kalbini kirdigina degermi hic gelse ne olacak gelmese ne olacak bu güncelleme zaten ahi gitmis vahi kalmis symbianin ne degisecek sonucta,görende sanki wp7 gelecek bizim telefonlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt