ne demek bu :D iyilik sizden ne var yazdım iyi iyi sen dedin ona güldüm :)
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ne demek bu Genişletmek için tıkla ... iyilik sizden ne var yazdım iyi iyi sen dedin ona güldüm
Pondusss' Alıntı: ne demek bu Genişletmek için tıkla ... iyilik sizden ne var yazdım iyi iyi sen dedin ona güldüm
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: kasada sorun cikmasinda kablo degisir kolay iş Genişletmek için tıkla ... Kasada sorun yok kabloda sorun var şu kasadan ekrana bağlanan
L-LumieRe' Alıntı: kasada sorun cikmasinda kablo degisir kolay iş Genişletmek için tıkla ... Kasada sorun yok kabloda sorun var şu kasadan ekrana bağlanan
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: iyilik sizden ne var yazdım iyi iyi sen dedin ona güldüm Genişletmek için tıkla ... tamam kızma
__xXx__' Alıntı: iyilik sizden ne var yazdım iyi iyi sen dedin ona güldüm Genişletmek için tıkla ... tamam kızma
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: niye kizayim paşa Genişletmek için tıkla ... ciddi değilim sağol Hasan çok iyiyim
By_GaBLiN Üye L-LumieRe' Alıntı: oo Oğuz Bey'im nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Hasan Kaptan sen nasılsın ---------- Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:49:24 ---------- Hasan' Alıntı: Evde yatıyor hastalandı Kabloda sorun çıktı değiştireceğiz yarın ---------- Eklendi @ 23:41:51 ---------- Yazıldı @ 23:41:07 ---------- Hoşgeldin oğuz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hasan
L-LumieRe' Alıntı: oo Oğuz Bey'im nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Hasan Kaptan sen nasılsın ---------- Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:49:24 ---------- Hasan' Alıntı: Evde yatıyor hastalandı Kabloda sorun çıktı değiştireceğiz yarın ---------- Eklendi @ 23:41:51 ---------- Yazıldı @ 23:41:07 ---------- Hoşgeldin oğuz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hasan
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: iyiyim Hasan Kaptan sen nasılsın ---------- Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:49:24 ---------- Hoşbulduk Hasan Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin oğuz
By_GaBLiN' Alıntı: iyiyim Hasan Kaptan sen nasılsın ---------- Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:49:24 ---------- Hoşbulduk Hasan Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin oğuz
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: sağol Hasan çok iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Furkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol çok iyiyim sen de iyisin di mi
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Furkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol çok iyiyim sen de iyisin di mi
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: neyse millet ben ufaktan kaçar top eleven da az isim var herkese allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:56:11 ---------- Yazıldı @ 00:55:47 ---------- Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm..Çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... a.s
__xXx__' Alıntı: neyse millet ben ufaktan kaçar top eleven da az isim var herkese allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:56:11 ---------- Yazıldı @ 00:55:47 ---------- Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm..Çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... a.s
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: sağol çok iyiyim sen de iyisin di mi Genişletmek için tıkla ... Yanağın içindeki acıyı saymazsak iyiyim
Pondusss' Alıntı: sağol çok iyiyim sen de iyisin di mi Genişletmek için tıkla ... Yanağın içindeki acıyı saymazsak iyiyim
Hasan Üye sürmenaj6169' Alıntı: ben geldim hoş geldim ben gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Yanağın içindeki acıyı saymazsak iyiyim Genişletmek için tıkla ... benim ayıcığım yok iyi ki, mutluyum
By_GaBLiN' Alıntı: Yanağın içindeki acıyı saymazsak iyiyim Genişletmek için tıkla ... benim ayıcığım yok iyi ki, mutluyum
Hasan Üye Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm..Çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam ne oldu