Sony Xperia S'de şarj sorunu !!

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S'de şarj sorunu !!
Arkadaşlar 10-12 gün önce ben SONY XPERIA S telefon almıstım 1750 mah bataryaya sahip telefon.. ben her akşam 8de şarja takıyorum 75 dakikada tamamen doluyor ve kullanıyorum normal olarak. ama 24 saat içinde yine bitiyor gün içinde çok fazlada kullandığımı sanmıyorum açıkcası.. Nokia C7im bile daha fazla dayanıyor gibiydi bu bataryadan daha güçsüz olmasına rağmen. Acaba bataryada veya şarj etmekte sıkıntımı var yoksa android sistemli telefonlarda normalmidir bu ? yani 24 saat dayanıyor en fazla şarjım arkadaşlar yoksa garantiye göndereceğim açıkcası

hotlock

hotlock

Üye
çok normal o kadr gittiğine bile şükret bnce :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
o kadar şarj normaldir bir android telefon kullanmasan biile günlük şarja takılır:oke:

• Beğen
Tepkiler: hotlock
klongs

klongs

Üye
normal ort 1-1.5 gün gdiyor hep bütün akıllı telefonlar böyle

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
ciddimisin :) ya nokiada daha rahattım gibi sanki hani acemiyim belki andoridler konusunda pek birşey bilmiyorum yani belki çok güç kullanıyordur diye düşündüm :) sıkıntı yoktur demi bi kaç tane htc kullanan arkadaşım varda onlarda günde 2 kere bile taktığım oluyor dediğinde şaşırmıştım forumda sormadan duramadım kusura bakmayın konu kirliliği olduysa eğer ama aklıma takılınca sormadan edemedim

hotlock

hotlock

Üye
ciddimisin :) ya nokiada daha rahattım gibi sanki hani acemiyim belki andoridler konusunda pek birşey bilmiyorum yani belki çok güç kullanıyordur diye düşündüm :) sıkıntı yoktur demi bi kaç tane htc kullanan arkadaşım varda onlarda günde 2 kere bile taktığım oluyor dediğinde şaşırmıştım forumda sormadan duramadım kusura bakmayın konu kirliliği olduysa eğer ama aklıma takılınca sormadan edemedim

burdaki amacımız bu sormak ve öğrenmek ;) biraz daha uzun gitsin dersen 3g bi kapatablrsn.

R.A.M

R.A.M

Üye
Batarya dolmaz normalde dolu gibi gösterir sabaha kadar şarjda tut bak o zamn ne kadar gidiyor :oke:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
tamamen dolunca hemen çıkartıyorum ben şarjı.. sabaha kadar tutmak zararlı olur korkusuyla ?

klongs

klongs

Üye
şarj dolduktan sonra pile akım gitmiyor sabaha kadar dursada pile bir şey olmaz

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari ya rahatladım şimdi :)) ya insan biraz acemi olunca napsın işte :)) çok teşekkürler arkadaşlar hemde en azından benim gibi bu tür şeylere yabancı olan arkadaşlarında aklındaki soru işaretleri giderilmiş olur..

klongs

klongs

Üye
birde tel az şarj olsada çok şarj olsada hiç şarj olmasada pil ömrü azalır

R.A.M

R.A.M

Üye
tamamen dolunca hemen çıkartıyorum ben şarjı.. sabaha kadar tutmak zararlı olur korkusuyla ?

Ya dediğimi yap bişey olmaz farkı göreceksin benim 2 gün durduğu oldu 10 saat durmuş çokmu :)

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
bide bunlarda kapalı batarya yani çıkartıp takamıyorum illa servise gidip değişecek falan :) o yüzden erken ölüpte maliyetli olsun istemiyorum :)

klongs

klongs

Üye
hiç şarj etme pil yine ölür

R.A.M

R.A.M

Üye
bide bunlarda kapalı batarya yani çıkartıp takamıyorum illa servise gidip değişecek falan :) o yüzden erken ölüpte maliyetli olsun istemiyorum :)

Ölmez yaw :) bak şarj ışığı batarya doldukça akım yavaşlıyor ve ışık yanmaya başlıyor aslında batarya %70 flan doluyo eğer 1 2 saat fazla şarj olursa batarya süresi 4 5 saat daha uzar bataryaya zarar vermez merak etme

Aege

Aege

Üye
Ben günde 3 kere şarj ediyorum bazen one x'i :) elimden düşmüyor telefon :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bide seni telefonun pili yeni daha. Zamanla açılır o. Daha iyi gider. Hayırlı olsun.

Fatih-Reis

Üye
Xperia p 1305 mAh sorun yaratır mı?

ihsan06980

Üye
benim telefonum film izlememe rağmen 16-18 saat kullanmazsam sadece alo dersem 3-4 gün gidiyor ekran ışığını kısmayı dene

sinan627

sinan627

Üye
75 dk da şarj mı ediyorsun ben teli daha 4 gün önce aldım ve tel kapalı yada açık şarda oynamıyorum zaten 3 saate yakın bi süred e %100 e ulaşıyor benim tel mi bozuk acaba kutusundan çıkan orjinal usb kablosunu kullanarak usb adapteriyle şarj ediyorum ??

Üst Alt