Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia serisi yurtdışı fiyatları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater
Üye
Konu Sahibi
ne zaman geliyormuş
theposies
Üye
herkes yurtdışına açılmış bi bizim aile kalmış
Türe
Üye
lumia 900 1100 lira civarı abd'de . Müthiş
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
1104 Tl Süleyman
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Lumia 800'ün fiyatı çok iyiymiş...
serseri6092
Üye
lumia 800 türkiye ye ha geldi gelecek. kuzenmin arkdaşı dedide konyada kulede varmış lumia 800. birde bu windows phonenin türkçesi daha çıkmamış ve uygulumaların hepsi ücretliymiş. konuştumda yurtdğundan abisi göndermiş sırf uygulamya 50 tl verdim dedi güldüm
lumia 610 130 dolar değilmiydiya ben dolaşırken gördüm. lumia 800 türkiye ye ha geldi gelecek. kuzenmin arkdaşı dedide konyada kulede varmış lumia 800.
saten o dedğim kişide yurtdışında getiriş ve satıyorda saten. ben 130$ biliyordum demekki 189$ gine ucuz ama türkiye ye ne zaman gelir orası bilinmiyor. saten bu telefonlar en çok asyada çok talep gördü avrupada pek görülmedi saten
saten o dedğim kişide yurtdışında getiriş ve satıyorda saten. ben 130$ biliyordum demekki 189$ gine ucuz ama türkiye ye ne zaman gelir orası bilinmiyor. saten bu telefonlar en çok asyada çok talep gördü avrupada pek görülmedi saten
En cok asya da talep gordu cunku avrupada henuz satisa cikmadi. Avrupada satilan modeller lumia800 ve cok az ulkede lumia710. Onlar da nokia tarafindan degil operatorler tarafindan satiliyor cogunlukla
oguzaydin
Üye
lumia 800 türkiyede kaç tl olur ki
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
1200 en fazla diye tahmin ediyoruz ama
matchless
Üye
n9 1350 den satıyorlar lumia800 1600 den assa satılacagını sanmıyorum.