madem öyle gidiyorum:hmmm
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şaka yaptım harbiden çıkmışsın Genişletmek için tıkla ... Neden kovuyorsun üyeleri Metin?
- SerkeŞ -' Alıntı: şaka yaptım harbiden çıkmışsın Genişletmek için tıkla ... Neden kovuyorsun üyeleri Metin?
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Neden kovuyorsun üyeleri Metin? Genişletmek için tıkla ... şakadan anlamıyorlar
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şakadan anlamıyorlar Genişletmek için tıkla ... Korkuyorlar senden Metin.
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Korkuyorlar senden Metin. Genişletmek için tıkla ... korksunlar zaten ---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:14:43 ---------- TheM-CK' Alıntı: Arkandayım. Genişletmek için tıkla ... senin ne isim ne nick Brütüs değil
TheM-CK' Alıntı: Korkuyorlar senden Metin. Genişletmek için tıkla ... korksunlar zaten ---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:14:43 ---------- TheM-CK' Alıntı: Arkandayım. Genişletmek için tıkla ... senin ne isim ne nick Brütüs değil
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: korksunlar zaten ---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:14:43 ---------- senin ne isim ne nick Brütüs değil Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: korksunlar zaten ---------- Eklendi @ 01:16:05 ---------- Yazıldı @ 01:14:43 ---------- senin ne isim ne nick Brütüs değil Genişletmek için tıkla ...