mobil browser oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
mobil browser oyunu
Arkadaşlar ben telefonum ( c5-03'ten ) browser oyunlar oynamak istiyorum(travian,ikariam vs.) Mobil için tasarımlı böyle oyunlar varsa söylerseniz iyi olur :D

Oynamaya zaten hepsi oynanır , flash desteği gerektirmiyorlar ama olsun ben mobil için tasarımlı siteleri olanları istiyorum.

EqoKraL

EqoKraL

Üye
futbolmenajeri.com futbolla aran varsa güzel bi oyun kardeş..

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
yalnız adam gbi bi takım bulamadim oyüzden henüz baslamadım.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
güncel

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

goktas19

goktas19

Üye
ofm

bobkarepantolon

Üye
sevgili kardeşim cellufun diye bir site var ben oradan çiftlik oyunu oynuyordum 5800 ile travian gibi değişik oyunları vardı ama ingilizcem çok iyi olmadığı için sadece çiftlik oynuyordum. Kullanıcı adım orada da aynıdır. Komşu olmak isteyenleri beklerim:) tek basıma tadı çıkmıyor zaten

---------- Eklendi @ 22:22:06 ---------- Yazıldı @ 22:18:16 ----------

adi değişmiş pardon m.tylted.com olmuş orada değişik oyunlar var. Uzun zaman olmuştu oynamayali simdi siz sorunca başlıyorum tekrar:)

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kardeşim cellufun diye bir site var ben oradan çiftlik oyunu oynuyordum 5800 ile travian gibi değişik oyunları vardı ama ingilizcem çok iyi olmadığı için sadece çiftlik oynuyordum. Kullanıcı adım orada da aynıdır. Komşu olmak isteyenleri beklerim:) tek basıma tadı çıkmıyor zaten

---------- Eklendi @ 22:22:06 ---------- Yazıldı @ 22:18:16 ----------

adi değişmiş pardon m.tylted.com olmuş orada değişik oyunlar var. Uzun zaman olmuştu oynamayali simdi siz sorunca başlıyorum tekrar:)

iyi bir şeye vesile olmuşum :D klanlar var onunda mobil için yapılmış sitesi var burdan benden başka arayan varsa bu tip şeyler söyleyeyim :D

ahmet0758

Üye
warkingdoms war
warkingdoms.com

kerem28yuksel

Üye
Yaa abi mobil browserden oynanan fps yada rpg oyun yokmu nefret ediyorum şu strateji oyunlarından

Takipçi Satın Al

Üst Alt