Dolby Kulaklık %100 Türkçe by Madness

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Dolby Kulaklık %100 Türkçe by Madness
[video=youtube_share;2peqGSB1O4Y]http://youtu.be/2peqGSB1O4Y[/video]

Dolby Kulaklık özelliğinin 1. nesil telefonlara portlanmış halidir. Madness tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir. CFW'ye gömünce çalışır. Dosya ektedir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Yazın Cfw yapcam işime yarayabilir Teşekkürler Madness :)

apof1s

Üye
Mrb. Bunun sis hali varmı şuan?

karasahinemre

Üye
madness bunu nasıl gömücez bi anlatsan

mcalisir

Üye
abi bunu sis olarak çalışacak şekilde ayar yapamaz misin ya ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
boş durmuyorsun.

yutkun

yutkun

Üye
elıne saglık güzel olmuş

soyluozcan

Üye
Flashsız atma olanağımız yok mu?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
sis dosyasını yapabilirseniz çok işimize yarayacak. yoksa ben bunları hayatta tele atamam çok karışık geliyor bu dosyalar.. bu arada emeğin için teşekkürler. lütfen sis dosyasını yapın .şimdiden tşkler.. :)

V/RS

V/RS

Üye
flash atmadan xplore ile yerlerine atsak olmazmı ? Flash atmak istemiyorum programları yükleyene kadar canım çıkıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Flash şart.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness sis. yapılmıycak bu sanırım...neyse taylor V8 yaynlıycak yaknda onu beklycem artk napym.. gömücekti cfw'ye

dekor67

dekor67

Üye
flash atmadan xplore ile yerlerine atsak olmazmı ? Flash atmak istemiyorum programları yükleyene kadar canım çıkıyor

oluyor denedim dostm

---------- Eklendi @ 15:07:37 ---------- Yazıldı @ 15:04:02 ----------

abi ben x plore yardımıyla taşıdım muzik çalardan ayarlara gırdgmde 3 seçenek var balans.ses seviyesı.dolby kulaklık ayarlarla oynuyorum ve seste dgşme oluyor ama dlby mi dglmi bılmyorud ama

Febris

Febris

Üye
Ayarlara girince dolby yazıyomu?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
arkadaşlar CFW ile atmaya gerek yok denedim çalışıyor yapmanız gereken X plore yardımıyla E'ye atılan 3 klasörüde direk olarak C ye kopyalayın yeniden başlatın işlem tamam bende çalıştı fakat ben ingilizce olanı yüklemiştim şimdi bunu gördüm aynısını buna da uyguluyorum.
AYARLARDA DOLBYHEADPHONE yazıyor.
Şİmdi gördüm aynısını bir arkadas daha önce yazmış

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]neyi nereye atacağınızı açık bir şekilde yazarmisiniz kardeşlerim çok şey çıkıyor burada[/SIZE][/COLOR]

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]neyi nereye atacağınızı açık bir şekilde yazarmisiniz kardeşlerim çok şey çıkıyor burada[/SIZE][/COLOR]

Çıkan 3 klasörüde (private, resource, app) bunları X plore ile direk olarak C ye at kapat aç telefonu gir müzik çalara ayarlara gir görünür orada DOLBY diye yazar kardeş

thurq123

Üye
x-plore sys i görüyo ama bin i görmüyor atamıyorum ne yapmalım görmesi için

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Teşekkürler.

ByRedox

ByRedox

Üye
biri bana mpxaudioeffectengine.dll atsa bende hata veriyor...

Üst Alt