Dolby Kulaklık %100 Türkçe by Madness

Sponsorlu Bağlantılar

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
c ye attım sonra restart yaptım oldu ama kulaklık arabada artık yarın bakarım ses durumuna
:tşk:

azrock

azrock

Üye
RAR dosyasını çıkarmaya çalışınca şöyle bir hata veriyor. Kaç kere indirdim.

Yardım lütfen!

- - - Eklendi - - -

Resmi yeni sekmede açıp bakın. :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar o hatayı görmezden gelerek klasörleri telefona attım. (C'ye.)

Kapatıp açtım telefonu. E bunun hiçbir yerinde Dolby yazmıyor. Müzik Çalar Eq'da Loop bilmem ne falan var. Ayarlar 3B Ses'de Dolby falan yok. Nerede yazıyor bu lütfen acil yardım.:bilmm

- - - Eklendi - - -

Ben de C6-01 ama FP1 müzik çaları var.

- - - Eklendi - - -

Modifikasyon bölümü usta kaynıyor, yok mu yardım edebilecek ya?:hih:

- - - Eklendi - - -

Sorun çözülmüştür.

ahmetdemircim

Üye
sis'i de benden olsun. sadece madness'in dosyaları sis'e çevirdim. c'ye kurunuz:

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
yaptım orda dolby kulaklık yazıyor açıyorum evet ses değişiyor ama bana stereo genişletme gibi geldi ?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Ben de yaptım ses değişiyor.
Ahmet abi teşekkürler sis için

mert41994

mert41994

Üye
Sis çok güzel olmuş ama refresh'de yerleşik bileşen hatası veriyor nasıl hallolur? :S Çok müzik dinleyen biriyim. Yüksek kalite şarkılar dolu telefonumda kaliteli ses almak istiyorum :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
hack gerek

aslankaplants

aslankaplants

Üye
belle refreshte rardaki 3 dosyayı c ana dizine atınca oluyor. Sis dosyası normal bellede çalışır refreshte çalışmıyor.

MaxipmaN

Üye
işlem tamam güzel bi kulaklıkla denerim ve orjinalle

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
yaptım orda dolby kulaklık yazıyor açıyorum evet ses değişiyor ama bana stereo genişletme gibi geldi ?

o değil. başka bir cihazda dene anlarsın. dolby kodekleri var. sys/bin içine bak oradalar.

MaxipmaN

Üye
streo genişletmeden bi farkı yok gibi ses daha da inceldi orjinal kulaklıkta,olması gereken de bu mu

natanyan

natanyan

Üye
herşeyi harfiyen yerine getirdim fakat , müzikçalara girince ayarlardan denge ayarını değişince telefon donuyor ,müzikçalar kapanıyor , alttakiler ise normal çalışıyor.

MaxipmaN

Üye
herşeyi harfiyen yerine getirdim fakat , müzikçalara girince ayarlardan denge ayarını değişince telefon donuyor ,müzikçalar kapanıyor , alttakiler ise normal çalışıyor.

bu mod sorunlu herkeste böyle

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Teşekkürler yaptım. Ama bu 2. Nesillerdekiyle aynı dolby mi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Düzeltmeye çalışırım :tşk:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Ben Düzeltim Madness Upload edebilirim....

- - - Eklendi - - -

Buyrun Düzeltilmiş Dolby...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yo ben bunu kurdum gayet güzel çalışıyor cfwde

- - - Eklendi - - -

Yo ben bunu kurdum gayet güzel çalışıyor cfwde

famemonster16

famemonster16

Üye
Bu Dolby kulaklığı program olarak ofw'ye ekleyebilir misiniz? Yani indirip direkt kurarak çalışan bir versiyonu yok mu signed olarak?
Ben Nokia 500 kullanıyorum Belledeyken Dolby desteği olan cfw vardı ama N500 için Belle Refresh'e uygun cfw yok...

- - - Eklendi - - -

Cevap yok mu?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Ben Düzeltim Madness Upload edebilirim....

- - - Eklendi - - -

Buyrun Düzeltilmiş Dolby...

Sağol şu an elimde n8 olmadığı için deneyemiyorum :)

Üst Alt