Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
m.facebook'taki ufak degisim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi3
Üye
Konu Sahibi
m.facebook'taki ufak degisim
Az once face'e baktigimda tepede profil secenegi yerine "zaman tuneli" secenegi yerlestirilmis ve profilimiz eskisine kiyasla biraz daha farkli gozukuyor. Ancak ben bu degisimi hala yetersiz goruyorum, ya siz ?
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
ben zaman tüneline girmediğimden bi değişim yok ama yetersizdir buna eminim Nokia artık düzgün stabil ve görselliği güzel bir sosyal ağlar uygulaması yapmalı veyahut Facebook la anlaşıp kendi tarayıcısındaki m.facebook u güzelleştirmeli.
'Sefer
Üye
bende o değişim hala yok
Nokiafanboy
Üye
degisim bende de oldu. ama pek begenmedim.
larten123
Üye
bnde degişim yok
badmus
Üye
Bende de degisim yok.
lgkg300
Üye
Zaman Tüneli uygulaması sanırım lüzumsuz. Kimse beğenmiyor ve zaman tüneline geçenler kurtulmak istiyor
ben zaman tüneline girmediğimden bi değişim yok ama yetersizdir buna eminim Nokia artık düzgün stabil ve görselliği güzel bir sosyal ağlar uygulaması yapmalı veyahut Facebook la anlaşıp kendi tarayıcısındaki m.facebook u güzelleştirmeli.
arkadaşım x.facebook.com bir dene
bu herkes baksın ayrı seçenek canlı sohbet var
Dimi3
Üye
Konu Sahibi
x.facebook demiyorum. m.facebook.. Ancak cogu kiside degismemis olabilir. Mesela bende de resimler hala kucuk gozukuyor. Ancak cogu kiside resimler buyuk gostermeye baslamis..
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
aynen bende de ufak deli ediyor beni
Mad EagLe
Üye
Yaa ben normal görünüme geçemedim anlatabilirmi biri