Htc One S pasaport kaydı ya da imei klonlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Htc One S pasaport kaydı ya da imei klonlama
Arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum. Tatilde Türkiye'ye geleceğim, ama geçen yıl pasaportuma eski telefonumu kaydettirdiğim için yeni aldığım telefonu kaydettiremiyeceğim. Çünkü iki kayıt arasında en az 2 yıl geçmesi gerekiyor. Bu durumda bana ne önerebilirsiniz? Ne yapmalıyım? Yurtdışından yeni gelmiş pasaport bulma işi o kadar da kolay değil. Bir diğer alternatifde eski bir telefonun imei numarasını klonlatmak diye duymuştum. Bu işlem smart telefonlara da yapılıyor mu?

klongs

klongs

Üye
yapilir

femtv

Üye
yapabilir ama uğraşmalı.

hotlock

hotlock

Üye
dostum belli bir ücret karşışığnda telefonu yanılmıyorsam 3 yada 6 gibi bir süre için pasaport kaydı yaptrmadan kullanablrsn. zaten ilk 1 ay kapanmıyor cihaz.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum. Tatilde Türkiye'ye geleceğim, ama geçen yıl pasaportuma eski telefonumu kaydettirdiğim için yeni aldığım telefonu kaydettiremiyeceğim. Çünkü iki kayıt arasında en az 2 yıl geçmesi gerekiyor. Bu durumda bana ne önerebilirsiniz? Ne yapmalıyım? Yurtdışından yeni gelmiş pasaport bulma işi o kadar da kolay değil. Bir diğer alternatifde eski bir telefonun imei numarasını klonlatmak diye duymuştum. Bu işlem smart telefonlara da yapılıyor mu?
imei klonlatma bence çünkü sonra başka insanlar uğraşıyo nerden gelcen ve kaç hafta kalacan

saruman_me

saruman_me

Üye
eğer cihazını klonlarsan kardeş oto güncelemeden faydalanmazsın çünkü htc imei numarasını kimlik olarak benimsiyor klonlamada günceleme dışı kalırsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt