Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eski cepnet
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanyk06
Üye
Konu Sahibi
eski cepnet
arkadaşlar biz eski cepnet kullanıcısıyız biz 7.99 ödüyoruz adil kullanım 100 mgbyt yeni cepnet ise 7 tl 250 mgbyt adil kullanım bu nasıl iş anlamadım bari biz eski abonelerin hızını arttırsınlar
arkadaşlar biz eski cepnet kullanıcısıyız biz 7.99 ödüyoruz adil kullanım 100 mgbyt yeni cepnet ise 7 tl 250 mgbyt adil kullanım bu nasıl iş anlamadım bari biz eski abonelerin hızını arttırsınlar
bende eski cepnetcıyım her ay 7.99 geçiriyorlar bana her neyse ama çok da avantajlı 2000 dakika bedava geliyo 3g li görüşüyorum isim çıktığında kapatma bekle diyorum o derece bitmiyor yani üstüne üstüne bir de sms paketi alıyorum 2 bin dakika da oradan