arkadaşlar nokia x 6 mı yoksa samsung gio mu almalıyım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam bana anlatma gio'yu 603 diyorum gerek donanım gerek malzeme kalitesi ile yanından geçemez gio 603'ün.
Oyun var yok ayrı.GTA 3 nova yada pes var diye alcaksa alsın ama diger türlü ne kamera kamera ne sesi adam gibi ne saglam bi malzemesi var sadece oyun için alcaksa alsın ki ben onun için bile önermiyorum.Ben orjinal yazılımlardan bahsediyorum siz sadece görünümü degistiren launcher'lardan bahsediyosunuz.

Siz kullanıp memnunsanız ne âlâ ama 603 ile mukayese edilemez hiç bir konuda..

legolas29

legolas29

Üye
Ha iste sonunda okumussun adam akilli yazilanlari hocam....hizzi filan zaten iyi ama android olsa iste ... herneyse.forever android :)

---------- Eklendi @ 19:30:15 ---------- Yazıldı @ 19:29:24 ----------

Bu arad rom lar a gorunumu degistiren launcher diyosan yaniliosun onlar tema degil.custom.rom

Sarangni

Sarangni

Üye
Hocam bana anlatma gio'yu 603 diyorum gerek donanım gerek malzeme kalitesi ile yanından geçemez gio 603'ün.
Oyun var yok ayrı.GTA 3 nova yada pes var diye alcaksa alsın ama diger türlü ne kamera kamera ne sesi adam gibi ne saglam bi malzemesi var sadece oyun için alcaksa alsın ki ben onun için bile önermiyorum.Ben orjinal yazılımlardan bahsediyorum siz sadece görünümü degistiren launcher'lardan bahsediyosunuz.

Siz kullanıp memnunsanız ne âlâ ama 603 ile mukayese edilemez hiç bir konuda..

Hocam benim bahsettiğim şeyler Launcher olarak adlandırmak bu işe emek harçamış insanlara ciddi bir haksızlık olur. Nokia 603 güzel olduğunu biliyorum ama şimdi MİUİ ya da Cyeongeon çıkıpta Launcher derseniz birisi çıkıp siz bu işten anlamıyorsunuz demesine sebep olur.

Bahsettiğim iki grupta çok iyi yazılım yapan gruplar. Oyun işine bir şey diyemem ben telefonda küçük oyunlar dışında oyun oynamadım. Eğer iyi oyun oynayacaksam kurar bilgisayarıma oynarım.

Bu sitenin en sevmediğim yanlarından birisi Nokia ve Android gelefon kullananların gereksiz tartışmaları. Bu başlıkta bu yöne doğru hızlı bir şekilde kaymış. İş yine fanboyluk kısmına gelip dayanmış. Kabul etmek gerek ki ikisininde artıları ve eksileri var.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991 ve ~N.A.W.Y~
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ha iste sonunda okumussun adam akilli yazilanlari hocam....hizzi filan zaten iyi ama android olsa iste ... herneyse.forever android :)

---------- Eklendi @ 19:30:15 ---------- Yazıldı @ 19:29:24 ----------

Bu arad rom lar a gorunumu degistiren launcher diyosan yaniliosun onlar tema degil.custom.rom

En fazla ne getirebilir performans açısından bir modifiye rom.
İCS getirebilir mi yada JB.
Görünüm degistirmek için kullanılıyor genel olarak.Çogu rom performans açısından kötü oluyor görünümden dolayı.
Aynı olay 5800 için bile var yani android'e özel degil.

legolas29

legolas29

Üye
Performans 2 katina cikiyor ne demek ne.getirilebilr sen bi acilmis konulari incele bence.dostum ve sarangni de hakli romlar launcherlerle karsilastirilamaz bile.... o.c den tutun ram fazlalastirma ve hiz gibi bi ton.ozellik var...

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
PriZm

PriZm

Üye

lütfen biraz bilgilenin.

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Performans 2 katina cikiyor ne demek ne.getirilebilr sen bi acilmis konulari incele bence.dostum ve sarangni de hakli romlar launcherlerle karsilastirilamaz bile.... o.c den tutun ram fazlalastirma ve hiz gibi bi ton.ozellik var...

Ciddi bir perfomans farkı oluyor zaten. MIUI pek bilmeme ama Cyeonegon kullandığım için biliyorum. DSP Manager, Dev Tolls, Spare Part ve Cyeonegon Settin ile telefonunuza ayrı güzellikler katabiliyorsunuz.

Bunun dışında O.C kernel ile telefonunuzun işlemci hızını arttırırken Swap desteği ilede yaratacağınız sanal bellek ile RAM rahatlamasını sağlayarak açıp kapattığınız bir uygulamayı tekrar açmak istediğinizde daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz.

Tema seçici özelliğini ise bilen bilir zaten. Telefonunuzu bir anda Sony Ericcson görüntüsüne kavuşturup bir dakika sonra HTC daha sonra Meuzi, LG, ICS ve birçok farklı görselliğe büründürüp telefondan sıkılmamanızıda sağlıyor.

Yazılım olarak hiçbir sistem Android kadar iyi değil şu anda. Önümüzde ki zaman neler gösterecek göreceğiz. Microsoft ve Nokia maalesef WP telefonları çıkarmakta çok geç kaldı. Ben WP ümitliyim ama açık kod kaynaklı olmazsa onunda yıldızı ne kadar parlar bilmiyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yav ne o.c'u gio'ya ne kadar oc yapabilcen :D
Symbian içi de cfw ler var onlarda performans için kullanılıyor.Görünüm için de launcher yada spb kabugu yükle tamam.
Androidi genel anlamda anlatıyosunuz konumuz gio.
603'ten iyi çıkaracaksınız yuh.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Gioda android var ama o telefonu alırsan Hd oyunları flan oynayamassın angry birdsde bile kasar çünkü telefonda gpu yok x6nında eksi yönleri var symbian çok iyi uygulamaları ve oynları yok eğer sen çok oyun oynamayı seviyosan 750 verip neo V alıcaksın yada konuşup mesaj çekerim flan dersen iki telefonda uygun

Kardeşim şu telefonu incelemeden hemen angry birds'i kasar diyorsun gio'da

nova
reckless racing
fifa12
pes12
real racing2
real football
six guns
asphalt5
assassin's creed
gta3 (kırpılmış)

gibi oyunlar kasmadan çalışabiliyor ve sadece gta3'ü kırpılmış oynadım diğerlerini normal kırpılmamış oynadım

---------- Eklendi @ 20:15:52 ---------- Yazıldı @ 20:11:15 ----------

birde gio için android 4.0 var tek problemi kamera yapan adamda en kısa zamanda yapıcağını söylemiş

gio'nun ramı swap ile 512 mb yapılabiliyor hafıza sorunuda ext alanı ile çözülüyor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle yardım eden etmeyen fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim 400 tl bütçem var ben gio almayı düşündüm arkadaşım da x6 da ısrar ci olunca bi çözüm bulamadık

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arkadaşlar öncelikle yardım eden etmeyen fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim 400 tl bütçem var ben gio almayı düşündüm arkadaşım da x6 da ısrar ci olunca bi çözüm bulamadık

Bütçen oysa gio daha mantıklı tabiki

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Sertug1991

Sertug1991

Üye
Yav ne o.c'u gio'ya ne kadar oc yapabilcen :D
Symbian içi de cfw ler var onlarda performans için kullanılıyor.Görünüm için de launcher yada spb kabugu yükle tamam.
Androidi genel anlamda anlatıyosunuz konumuz gio.
603'ten iyi çıkaracaksınız yuh.

Gio'ya 921 mhz o.c. yapılabiliyor bizzat kendim yaptım xda'daki neredeyse herkes 921'de kullanıyor

legolas29

legolas29

Üye
Ben diyorumda nokiaci ya anlatamiyorum iste.. inceleme yapmadan konusmamak lazim:S

• Beğen
bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
aslında android dururken aynı fiyata simybian telefon almak çok mantıksız gibi geliyor ben gio alalım diyorum arkadaşim biraz uzak duruyor gio dan

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben diyorumda nokiaci ya anlatamiyorum iste.. inceleme yapmadan konusmamak lazim:S

İşin özüne gel hadi de bakim bana gio daha iyidir 603'ten.
Olay bu. O kadar yaygaraya gerek yoktu !
X6 ile gio arasında tercihin gio olsun.Eger 50-100 koyabiliyosan tercihin asla gio olmamalı.

legolas29

legolas29

Üye
İşin özüne gel hadi de bakim bana gio daha iyidir 603'ten.
Olay bu. O kadar yaygaraya gerek yoktu !
X6 ile gio arasında tercihin gio olsun.Eger 50-100 koyabiliyosan tercihin asla gio olmamalı.
Kardesim sen arastirmadan yorum yapiyon buralara...romlara launcher diyosunda bide tartision...neyse artik sana 603 ile mutlu kisitli uygulamali ama bol kamerali gunler.. hadi iyi forumlar..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt