arkadaşlar nokia x 6 mı yoksa samsung gio mu almalıyım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia x 6 mı yoksa samsung gio mu almalıyım yardım edin
yukarıda da belirttiğim gibi iki telefon arasında kaldım hangisini seçerseniz nedenleriyle beraber söylerseniz çok iyi olur

R.A.M

R.A.M

Üye
Gioda android var ama o telefonu alırsan Hd oyunları flan oynayamassın angry birdsde bile kasar çünkü telefonda gpu yok x6nında eksi yönleri var symbian çok iyi uygulamaları ve oynları yok eğer sen çok oyun oynamayı seviyosan 750 verip neo V alıcaksın yada konuşup mesaj çekerim flan dersen iki telefonda uygun

legolas29

legolas29

Üye
Gio al rom atarsin birsey olmaz ayrica gioda nasil gpu yok bnm t20 de bile adreno 200 gpu var gio ile ayni oyunlari aciosa ondada gpu vardir sallama yani her turlu android al...

Benim arkadasim da c6 var admda pes11 bile tam ekran degil yapmamislar ve pes12 yok. Gta yok dandik oyunlar var...nokia alirsan hata edersin interneti bile yavaş...

Türe

Türe

Üye
nokia x6

lgkg300

lgkg300

Üye
Bu aralar gio yu inceliyorum ve incelediğim kadarıyla güzel bir telefon. Ama kardeşime şunu söyleyeyim daha önce de açmış olduğum bir konuda dediğim gibi www.maxicep.com/android-genel-deste...neri-isteyenlere-bir-onerim-var-2-640836.html
Evvela ihtiyaçlarını belirle yani ne tür bir telefon işini görür? Kamerası oyunları dizayni vs vs...
Eğer bu iki telefon arasında kaldiysan şahsi görüşüm gio al derim. X6 symbian symbian devri kabul etsek de etmesek de kapandı.

legolas29

legolas29

Üye
Aynen oyle ayrica x6 telefonmu ya gio her turlu internet hizi ve kendi hizi daha iyi yaklasik2-3 kat.ram de daha fazla.
Hala x6 diyosaniz telefon nedir bi arastirin..
Hem telefon alan insan telefonuna oyun yuklemez mi hiç?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bana Kalırsada Gio Al

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bana kalırsa at bunları listenden nokia 603 al..

Sarangni

Sarangni

Üye
Gio kullanan birisi olarak şunu söyleyeyim.

Eğer cihazım sağlam olsun, iyi resim çeksin ve elime aldığımda bana güven versin diyorsan Nokia bir telefon al.

Telefonum yazılımsal olarak zengin olsun. Kişileştirilebilme özelliği fazla olsun. İstediğim romu atayım telefonun sınırlarını zorlayayım diyorsan Galaxy Gio.

Nokia kullandığı donanım ve malzeme olarak çok iyi Galaxy Gio ise daha çok ikinci sınıf malzemeden oluşuyor. Kamerası kötü, video hiç demiyorum berbat ötesi onu bir nebze Kamera uygulamaları ile aşabiliyorsunuz ama yinede bir Nokia kalitesi yok.

harsh

Üye
Gio Al 2 GÜN ÖNCE ALDIM ÇOK MEMNUMUM X6 ALIP BAŞINI YERLERE BURACASAKSIN ANGRY BRİDS HİÇ KASMA DONMADAN OYNUYORUM.

legolas29

legolas29

Üye
Bence bu konu çok sacma herturlu android telefonlar nokia dan iyidir...Bu kamera olayi ise fiyata bağli birsey....gereksiz bir tartisma android daha iyidir herzaman icin...

PriZm

PriZm

Üye
Gio yerine S60 v5 sistemli bir telefon almak affedersiniz ama eşeklik olur.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bence bu konu çok sacma herturlu android telefonlar nokia dan iyidir...Bu kamera olayi ise fiyata bağli birsey....gereksiz bir tartisma android daha iyidir herzaman icin...

T20 kullanan birisi için iddialı ve hayret verici bir yorum.
603 konusunda israr ediyorum ben.Donanımı çok çok iyi.
Gio ile androidin düsük kaliteli oyunlarını oynarken,symbian'ın en kaliteli oyunlarını oynarsın.

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sertug1991
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Müzik için poweramp yüklersin üstüne voodoo control
kamera için camera zoom fx veya camera 360 iş görür.

Belki ustun olabilir ama cok cok degildur hem sistemine bakarsan gio her turlu ;) tartismaya gerek yok..

Çok çok oldugna ve uygulama ile bu farkın kapanmayacagına emin olabilirsiniz.
Ben Nokia 603 öneriyorum pisman olmak istemiyosa 603 alsın.Gio'nun yazılım destegi gitti gidiyor.
Az olsa bile az olan oyunları takılmadan akıcı bir sekilde oynar 603'te.Gio'nun çalıstırdıgı kaliteli oyunlar bi elin parmaklarını geçmez.

Türe

Türe

Üye
Aynen oyle ... hala x6 yazanlar var konuya :)

evet canım ben yazıyorum bir problem mi var !? 2 telefonu da kullandım ve X6 benim ihtiyaçlarıma göre gio'dan çok daha iyi .

fikirlere saygılı olarak düzgün yorum yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt