Hızlı-Stabil-Sade bir CFW arıyorum. C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı-Stabil-Sade bir CFW arıyorum. C6-01
Arkadaşlar 1 haftadır bir çok CFW kurdum ancak aradığım gibi bir CFW bulamadım. Aradığım

Efektsiz,
Menüsü çok akıcı,
Şarjı uzun,
ve son çıkan cfwlerde standart modifiyeler olan taskbar,dolby,yeni tarayıcı ve müzikçaları bulunan; stabil, içerisinde çok fazla ek program barındırmayan mümkünse yarı şeffaf widgetları olan bir CFWdir. Kaç tane cfw kurdumsada bu hepsinin bir arada olduğu bir cfw bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

belco2

belco2

Üye
bu programı kurman yeterli kurduktansonra teli kapat yenide aç fark edersin menü hızlandını

suatsari

suatsari

Üye
Bende çok cfw denedim.Belco2 nin sabit konudaki cfwsini kullanıyorum.Dolby,yeni tarayıcı,fp1 multitasking ve birçok şey hepsi var.Ama daha sade olsun diyorsan batuunun cfwsini kur.Bu arada efeckt istemiyorum demişsin.Ayarlardan kapatabilirsin.

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
Şu an batunun cfw yüklü. Herşey iyi ama batarya simgesi hoşuma gitmedi ve qt uygulamalar açılmıyor. Belcodaki bazı modlar yok. belco finali tekrar yükleyeceğim

suatsari

suatsari

Üye
Bencede en iyisi o.Özellikle hızı çok iyi.

Febris

Febris

Üye
Ben CFW mi yayınlayacagım belco2 kadar olmasada stabil iyi bir cfw oldu..

cyber

cyber

Üye
maxibelle yi bekle o zaman

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
Ben CFW mi yayınlayacagım belco2 kadar olmasada stabil iyi bir cfw oldu..

öneri vereyim sana;

kesinlikle daeva112 nin yarı şeffaf widgetlarını ve metro revolution pro temasını kullan. Font olarak nokia pure kullan. mümkünse angry birds rio seasons ve normalini gömme şansın varsa göm yazılıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt