arkadaşlar nokia x 6 mı yoksa samsung gio mu almalıyım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye

Çok çok oldugna ve uygulama ile bu farkın kapanmayacagına emin olabilirsiniz.
Ben Nokia 603 öneriyorum pisman olmak istemiyosa 603 alsın.Gio'nun yazılım destegi gitti gidiyor.
Az olsa bile az olan oyunları takılmadan akıcı bir sekilde oynar 603'te.Gio'nun çalıstırdıgı kaliteli oyunlar bi elin parmaklarını geçmez.
Bnm t20 asphalt 5 pes12 nova gta3 gibi oyunlari 0 kasma ile aciyor...gio ile ayni ozellikte degil mi t20 ile

PriZm

PriZm

Üye

Çok çok oldugna ve uygulama ile bu farkın kapanmayacagına emin olabilirsiniz.
Ben Nokia 603 öneriyorum pisman olmak istemiyosa 603 alsın.Gio'nun yazılım destegi gitti gidiyor.
Az olsa bile az olan oyunları takılmadan akıcı bir sekilde oynar 603'te.Gio'nun çalıstırdıgı kaliteli oyunlar bi elin parmaklarını geçmez.

Cm denen birşey var :) yazılım için illa samsungdan bekleyecek değiliz :)
oyuna gelince evet oyun konusunda sıkıntılı.ama gta 3 ün kısılmış halini çalıştırıyor.

ayrıca 603 de oyun uygulama açısından 0.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
legolas29

legolas29

Üye

evet canım ben yazıyorum bir problem mi var !? 2 telefonu da kullandım ve X6 benim ihtiyaçlarıma göre gio'dan çok daha iyi .

fikirlere saygılı olarak düzgün yorum yaz.
Dostum sen yanlis anladin beni.. senin fikrin oyle olabiir.eger ben yazmak istedigimi yanlis aktardiysam ozur dilerim..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bnm t20 asphalt 5 pes12 nova gta3 gibi oyunlari 0 kasma ile aciyor...gio ile ayni ozellikte degil mi t20 ile

Grafik islemcisi yetersiz ekran çözünürlügü düsük.
Nokia 603 harika bir grafik islemciye sahip.Ekran çözünürlügü 360x640.
Ekran parlaklıgı listelerde zirvede.1Ghz islemci 512 mb ram. 5MP kamera ve 720P video kaydı alabilme..

Ayrıca yeni bir cihaz gio'ya oranla yazılım destegi daha fazla.

legolas29

legolas29

Üye
Grafik islemcisi yetersiz ekran çözünürlügü düsük.
Nokia 603 harika bir grafik islemciye sahip.Ekran çözünürlügü 360x640.
Ekran parlaklıgı listelerde zirvede.1Ghz islemci 512 mb ram. 5MP kamera ve 720P video kaydı alabilme..

Ayrıca yeni bir cihaz gio'ya oranla yazılım destegi daha fazla.
Ben neyden bahsediyorum sen ne diyorsun:) tamam haklisin. Seninle tartismaya girilmez...:(

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
aslında konu sahibi tam olarak bütçesini yazsaydı daha iyi önerilerde bulunabilirdik.2. el piyasası falan.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben neyden bahsediyorum sen ne diyorsun:) tamam haklisin. Seninle tartismaya girilmez...:(

Aynı aynı t20 de gio'da alt sınıf modeller :D
Ekran çözünürlükleri gpu'ları islemcileri falan aynı :D
Kırpılmıs oyunları oynar iste.

legolas29

legolas29

Üye
Aynı aynı t20 de gio'da alt sınıf modeller :D
Ekran çözünürlükleri gpu'ları islemcileri falan aynı :D
Kırpılmıs oyunları oynar iste.

Sadece birsey dicem sen nokia ile nova gta pes12 oynuomusun ? Kirpilmis da degl sadece gta 3 oyle o hali bile iyi nokia kullaniccilari hasta su an gta3 e o hali ile bile gelse 1 sn durmazlar...

Sarangni

Sarangni

Üye
Gio yazılım desteği olarak hiçte fena bir durumda değil. Bu konuda biraz araştırma yaparsanız görürsünüz. Şu ana kadar resmi olarak

2.2.1 Froya'dan 2.3.6 Gingberead bütün resmi sürümlerini aldı ve 2.3.7 sürümünüde muhtemelen alacaktır. Bunu dışında yapılmış çok sayıda Costum ROM mevcut.

Cyeanogen MOD 7.1 sürümü ayrıca CM 7.2 sürümü iki farklı geliştirici tarafından almış durumda. Bunların dışında CM9 ICS ROM yapım aşamasında kamera dışında bütün fonksiyonları çalıştırmayı başardıklar. Bunun dışan ki yazılım desteğini aşağıya ekliyorum.

GINGERBREAD ROMs

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

CM9 (ICS) ROMs

-

CM7 ROMs

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

MIUI ROMs

-

-

-

-

-

-

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bende nokia kullanıcısıyım hiç gözüm yok o oyunlarda :D
Telefonumda 2-3 tane oyun var hero of sparta,hawx,apshalt 6,prince of persia,assasins creed
vs. :D
Hem o oyunlar donanım yetmedigi için mi çıkmıyo sanıyosun symbian için?

---------- Eklendi @ 19:12:08 ---------- Yazıldı @ 19:10:35 ----------

Hocam verdiginiz linkler için ugrasmıssınız ama onlar modifiye yazılımlar.
Symbian içinde onlarca cfw var hemen hemen aynı isi gören.
Demek istedigim orjinal yazılımlar.Örnegin ics?

PriZm

PriZm

Üye
Android kullanıpta orjinal yazılım kullanan varmı acaba? :D

• Beğen
legolas29

legolas29

Üye
Ben donanim yetmedigi icin demiyorum zaten.Nokia da olmayan seyler var diyorum o snn dediklerini de aciyor.illa kendini hakli cikarmak istiyosan haklisin...Ben burada nokianin geri kalmis sisteminden bahsediyorum..bir pes11 i bile yarim ekran oynuyan sistem bkz: c6-01 zaten kucuk ekran onunda yarisinda oynuosun...

PriZm

PriZm

Üye
Ben donanim yetmedigi icin demiyorum zaten.Nokia da olmayan seyler var diyorum o snn dediklerini de aciyor.illa kendini hakli cikarmak istiyosan haklisin...Ben burada nokianin geri kalmis sisteminden bahsediyorum..bir pes11 i bile yarim ekran oynuyan sistem bkz: c6-01 zaten kucuk ekran onunda yarisinda oynuosun...
onun yarısında oynatmasının nedeni oyunu ios dan port ettiler.ama doğru düzgün port edemediler bile.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bende nokia kullanıcısıyım hiç gözüm yok o oyunlarda :D
Telefonumda 2-3 tane oyun var hero of sparta,hawx,apshalt 6,prince of persia,assasins creed
vs. :D
Hem o oyunlar donanım yetmedigi için mi çıkmıyo sanıyosun symbian için?

---------- Eklendi @ 19:12:08 ---------- Yazıldı @ 19:10:35 ----------

Ben bir Android kullanıcısı olarak Nokia severim. Android bu kadar popüler olması ve oyunların daha çok bu alana kaymasının altında Android verilen destek bir hayli fazla.

Evde bir tane Android Üç tane Nokia telefon var. Yazılım olarka hiç birisi Gio'nın yanına yaklaşamıyor çünkü Android verdiği yazılım desteği ve sınırları zorlayan yazılım yapısı ile kullanıcısının keyif almasını sağlıyor.

Bunun dışında benim telefonum üç Nokia telefondan da yeni bir model. Gelin görünc ki hala Nokia telefonların çektiği kalite de resim çekemiyor ayrıca video hiç çekemiyor :D Bunnların dışında kasa ve kullanılan dış malzeme olarakta Nokia telefonlar çok büyük bir güven verirken elimde ki Gio o kadar güven vermiyor. Hiç bir telimi kılıf ile kullanmadım ama Gio kılıf ile kullanıyorum bunun sebide kasa ve gövdenin bana güven vermemesi.

Gio yazılım olarak seviyorum. Çok güzel oyunlar ve çok kaliteli uygulamalar ile birçok işinizi rahatlıkla halledebiliyorsunuz ama bunun dışında kullanılan kasa malzemesi ve kamera için aynı düşünceleri besleyemiyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Hee tamam pes varsa gio alsın :D

PriZm

PriZm

Üye
Yoktur ama 4.0 mimarisine modifiye etmek de bi baskadır heralde.
işte burada cm9 kendisini gösteriyor :)
gio için olan cm9 az önce inceledim.kamera haricinde hepsi çalışıyor.o kamera problemide büyük ihtimal driver sorun çıkartıyordur.yakında oda düzeltilir. al sana ics :D

---------- Eklendi @ 19:20:10 ---------- Yazıldı @ 19:19:51 ----------

Biliyorum kadesim bende onu diyorum!!
Sakin :D

• Beğen
legolas29

legolas29

Üye
Hee tamam pes varsa gio alsın :D

Ben sadece ornek verdim ..Sen nasil okuyorsun yazilari onu da anlamis değilim...

---------- Eklendi @ 19:23:30 ---------- Yazıldı @ 19:20:34 ----------

Ben fundowsky kullaniyorum..10 numara rom cm den daha iyi oldugunu dusunuyorumm swap sayesinde...

Sarangni

Sarangni

Üye

Galaxy Gio ICS alamaz hocam. Bununda sebebi donanımının yetersiz olması. Bu sebeple başka bir rom üzerinden port ederler. Sizin dediğiniz gibi modifiye yazılım yapılır. Piyasada ki bütün Costum ROM modifiye yazılımdır. Bunların dışanda kalan iki grup var. MİUİ ve Cyeongeon MOD ekipleri ise bu işin içinden sıyrılıp kendilerini kanıtlamış guruplar. Zaten bunların yaptıkları iş şu anda modifiye olarak andırılamaz. Görsellik, kişileşttirilebilme ve performans açısından üst seviyedediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt