Telefonum Hemen Isınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sem_sen

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Hemen Isınıyor
2,5 yıldır 5800 kullanıyorum ve internet en çok kullandığım özelliği eskiden 1 saat sonra ısınmaya başlardı ama yaklaşık 1,5 aydır 30dk internete girsem cayır cayır yanıyo bu tehlikeli birşey mi? Bataryanın patlama riski var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Klasik bir sorun aynı dertten bir sen muzdarip değilsin. Bu ısınma sorununa daha bir çözüm bulamadık ! Arkadaşlarla soğutma için bir fan projesi üzerinde şamata yapıyoruz.

Metin MF

Metin MF

Üye
Klasik bir sorun aynı dertten bir sen muzdarip değilsin. Bu ısınma sorununa daha bir çözüm bulamadık ! Arkadaşlarla soğutma için bir fan projesi üzerinde şamata yapıyoruz.

Katılıyorum. Ayrıca patlama riski yoktur korkmayın.

dr_ceza33

dr_ceza33

Üye
Aynı dert bende de var bilseydim böyle olcak valla almazdım 5800. Youtube video seyretmeye daldım mı oda ısını yaw...:aha:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
küçük bir fan yapılsa süper olur :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Fan tak :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

bi gelişmevar mı :D

şu anda evdeyim yarın çarşıya çıkacam ve bu fan için malzeme tedarik edecem , aklımda olan bütün fikirleri deneyecem, ise yarar bir yol olursa paylaşırim artık :)

vada_vada

Üye
fantakmaya gerek yok yakında yumurta pişirmek için kullanıp video çekecem siteye eklerim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
joker.lg

joker.lg

Üye
fantakmaya gerek yok yakında yumurta pişirmek için kullanıp video çekecem siteye eklerim :)

aklıma aykut geldı yaa o da kışın ısınmak ıcın bır program ıstıyordu :D

---------- Eklendi @ 20:39:38 ---------- Yazıldı @ 20:37:53 ----------

Merakla yeni sürümü bekliyoruz :D Yumurta pişiren telefon geliyoooor :D

ya ı phonede mısır patlatıyorlardı ı phone 5 ın vıdeosunu ızleyen var mı ? Onu gorunce erımek ıstedım resmen

Captan Ares

Captan Ares

Üye
Eğer nokia 5800 ın ram ını artırırsa ısınma derdi kalmaz
:D
ama tabi böyle birşey imkansız
:hmmm

sem_sen

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz :)

vada_vada

Üye
ne yapalım s60v5 kullandıgımız sürece bu durumlara alışmamızlazım :D

bountykiller

bountykiller

Üye
arkadaşlar telefonda ağır işlemler yaparken (örn internet) silikon v.b. Şeyleri çıkartmanız daha rahat hava almasını sağlar . Ayrıca bulunduğunuz ortam müsait ise arka kapağıda çıkartın.

Telefonun ısınmasının tek sebebi kasılması değildir. Kullandiğınız batarya ve şarj aletininde etkisi vardır. Daima kutudan çıkan orj batarya ve orj şarj aletini kullanmanız tavsiye edilir.

vada_vada

Üye
arkadaşlar telefonda ağır işlemler yaparken (örn internet) silikon v.b. Şeyleri çıkartmanız daha rahat hava almasını sağlar . Ayrıca bulunduğunuz ortam müsait ise arka kapağıda çıkartın.

Telefonun ısınmasının tek sebebi kasılması değildir. Kullandiğınız batarya ve şarj aletininde etkisi vardır. Daima kutudan çıkan orj batarya ve orj şarj aletini kullanmanız tavsiye edilir.
Oldu olacak tlfnun bataryasını kablolarla dışarıya alalım vidalarınıda sökün kasayı ayırın :D

icazet

icazet

Üye
:D aynı dert neyapsakki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt