Satın almak mı ? İllegal olarak ios ve Android'e oyun yüklenmiyor sanki. Nokia bizim ülkemizden ibaret değil satın alan baya kişi vardır eminim. Nokia adam gibi uygulama yayınlasın önce. Ben Grand Piano ve Band Station isimli uygulamaları satın aldım ikisi toplamda 10 tl mi ne tutmuştu bir uygulama daha almıştım ancak unuttum ne olduğunu. Peki ya kazandıklarım ? Paramın hakkını alabildim mi ? Hayır tabi ki Grand Piano'da single touch başarısız telefonu delercesine bastırmak gerekiyordu yalnızca akor basılabiliyordu stabil değildi, kesinlikle berbattı bi de Belle uyumlu yazmışlar açıklamaya son versiyondu. Gelelim Band Station'a tamamen boş bir program karaoke midir nedir doğru düzgün şarkı yok param çöpe gitti resmen bu biraz da benim hatamdı yeteri kadar araştırmadım. Bunlardan sonra Nokia'ya destek olmak mı ? Sağolun ben almıyım emek hırsızı olurum daha iyi. Şu uygulamalara para vermek kredi kartı olan kimseye koymaz ama ben hakkımı alamıyorsam bidaha da mağazadan hiçbişey almam. Şunu da söyleyeyim Android'e bir oyun çıktığında Sony, LG, Samsung, HTC, Huawei vb çin markalarının birton telefona oyun çıkmış oluyor haliyle kazanç sağlıyor. Ios sistem kullanan 3gs, 4, 4s tamamen popülerite ve elbetteki herkesin alabileceği uygun fiyatlı Ipod touch modellerinin baya bir kullanıcısı var haliyle kazanç burdan da çok. Peki ya Symbian/Nokia Belle ? Birinci nesil ve ikinci nesil cihazlardan ibaret ancak Java oyun çıkarsa s60v5 de dahil bir sürü 360x640 çözünürlüklü Nokia modeline hitap ediyor. java oyunlarını hele kimse almaz ama destek tam. Olay bundan ibaret yani satın almaktan değil. Nerde çokluk orda oyun eğer S60V5 de güçlü olabilseydi en azından Galaxy Mini kadar. Emin olun Gangster HD serisi de gelirdi GTA3, Street Fighter 4, Nova 1-2-3, Fifa 12 vb seriler de gelirdi kısacası herşey bize de gelirdi.