Heyecanlandırıcı bir haber !! Yeni oyunlar mı ??!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Herkes öyle düşünüyor ama yapımcılar para kazanmadıktan sonra niye içerik paylaşsın ki. Sonra arkadaşlar oyun yok diye bas bas bağırıyor. Mesela dün Belle Extra Buttons satın aldım maksat destek.

öyle olması gerekiyor zaten android ve apple iyi yapıyor bu konuda kullanıcıyı satın almaya zorlayıp yapımcılara destek veriyor.nokia da bence mağazadakı çok terçıh edilenleri ücretli yapmalı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ücreti yayıncı belirliyor Engin abi androidde beleşci daha çok onların beleş market siteleri var

---------- Eklendi @ 14:47:44 ---------- Yazıldı @ 14:46:56 ----------

Can'ımsın.

Inşallah Fatih. Aslında güzel bir ss koyardım bu konuya ama şuan mobilim be.:)

Koymuş kadar oldun abi :d:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Satın almak mı ? İllegal olarak ios ve Android'e oyun yüklenmiyor sanki. Nokia bizim ülkemizden ibaret değil satın alan baya kişi vardır eminim. Nokia adam gibi uygulama yayınlasın önce. Ben Grand Piano ve Band Station isimli uygulamaları satın aldım ikisi toplamda 10 tl mi ne tutmuştu bir uygulama daha almıştım ancak unuttum ne olduğunu. Peki ya kazandıklarım ? Paramın hakkını alabildim mi ? Hayır tabi ki Grand Piano'da single touch başarısız telefonu delercesine bastırmak gerekiyordu yalnızca akor basılabiliyordu stabil değildi, kesinlikle berbattı bi de Belle uyumlu yazmışlar açıklamaya son versiyondu. Gelelim Band Station'a tamamen boş bir program karaoke midir nedir doğru düzgün şarkı yok param çöpe gitti resmen bu biraz da benim hatamdı yeteri kadar araştırmadım. Bunlardan sonra Nokia'ya destek olmak mı ? Sağolun ben almıyım emek hırsızı olurum daha iyi. Şu uygulamalara para vermek kredi kartı olan kimseye koymaz ama ben hakkımı alamıyorsam bidaha da mağazadan hiçbişey almam. Şunu da söyleyeyim Android'e bir oyun çıktığında Sony, LG, Samsung, HTC, Huawei vb çin markalarının birton telefona oyun çıkmış oluyor haliyle kazanç sağlıyor. Ios sistem kullanan 3gs, 4, 4s tamamen popülerite ve elbetteki herkesin alabileceği uygun fiyatlı Ipod touch modellerinin baya bir kullanıcısı var haliyle kazanç burdan da çok. Peki ya Symbian/Nokia Belle ? Birinci nesil ve ikinci nesil cihazlardan ibaret ancak Java oyun çıkarsa s60v5 de dahil bir sürü 360x640 çözünürlüklü Nokia modeline hitap ediyor. java oyunlarını hele kimse almaz ama destek tam. Olay bundan ibaret yani satın almaktan değil. Nerde çokluk orda oyun eğer S60V5 de güçlü olabilseydi en azından Galaxy Mini kadar. Emin olun Gangster HD serisi de gelirdi GTA3, Street Fighter 4, Nova 1-2-3, Fifa 12 vb seriler de gelirdi kısacası herşey bize de gelirdi.

xCrazy66x

Üye
ibomber defense iostan port androitte boyle bir oyun yok

kuralsiz9

Üye
şu 808 gelsin gene çıkar oyunlar merak etmeyin bide nokia yapımcılara 18 milyon vermişti symbian ve wp için bir kaç ay önce bu oyunlar onların meyveleridir büyük ihtimal

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sevincek bi durum yok ortada. .s

ANIL

ANIL

Admin
başlık değişirse güzel olur :)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
son zamanlarda cikan bir haberde artik bundan boyle tum Android oyun ve uygulamalarinin Symbiana port edilmesinin mumkun oldugu yaziyordu. benc kesinlikle haklisin. :yuru

punisher123

punisher123

Üye
Şahsen port edilen uygulamalara sıcak bakmıyorum,özellikle gameloftun portladığı hd oyunlar kalite olarak kırpılmış ve performans olarak sorunlu geliyorlar.

tempestshine

tempestshine

Üye
keşke gelse :(

cukuleaks

Üye
Şahsen port edilen uygulamalara sıcak bakmıyorum,özellikle gameloftun portladığı hd oyunlar kalite olarak kırpılmış ve performans olarak sorunlu geliyorlar.

Haklısın.i bomber defensi kulaklıkla oynayınca patlama sesleri iğrenç geliyor. Bi deneyin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hoparlörde de var o ses sorunu ben müzik açıyorum arkadan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben zaten asphalt6 dışında hiçbi oyunun sesini açmam

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen baba

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Aynen bende yarış oyunları haricinde hiçbir oyunun sesini açmam. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt