Heyecanlandırıcı bir haber !! Yeni oyunlar mı ??!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
punisher123

punisher123

Üye
Yinede Port mort bi oyun gelsede hayır demem :D En çok istediğim bi FPS oyunu :(

.Murat.

.Murat.

Üye
telefonuna dünya para veriyoruz birde uygulamasınamı vereceğim
o çok indirilen uygulamalar ücretli olsun diyorsunuzda
alan kim olurki basit uygulamaları
sonrada şöyle söylentiler kol gezer
alan yok satanı öpeyim:D

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bi Defender II çıksa süper olurdu.

sonerrap

sonerrap

Üye
aynen bi fps cıkmadı

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ya şöyle kaliteli bi oyun gelse onada razıyım fps falan önemli değil :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar destek konusu çok doğru ama burda nokıanın suçu büyük niye kartla alışveriş yaptırıyorki olan var olmayan var olupta güvenmeyen var .. ios android kullanıcıları alıyorda nokıa kullanıcıları almıyor sizce bu saçma değilmi ? nokıa kullananlar ayrı bir ırktan değil onlarda ios android kullananlar gibi normal insan cimri falanda değiller alan yine alır ama uğraşmıyorlar mesela bende şuanda 17.60 tl var diyelimki pes12 oviye düştü 10 tl fiyatı var direk alırım ama diyelimki yine mağazaya 2.5 tlden düştü tutup o oyunu kartla almam çünkü kartım yok kimseyede gidip kartını ver oyun alcam sana 2 buçuk melyon veriyim diyemem :) nokıanın burda bir hatası var işte keşke öyle yapmasalardı onlarda bizde sıkıntı çekmeseydik benim kartım olsa bile güvenipte şifremi kart numaramı falan vermem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynı düşüncedeyiz.

doctorrr

doctorrr

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
öpsünler adam işini görmüş.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

otisabimi baba? erdal bakkal iyi be bu kfc versiyonu :D

---------- Eklendi @ 23:26:51 ---------- Yazıldı @ 23:24:21 ----------

öperler..:D

otisabi iyiydi :)

---------- Eklendi @ 23:36:39 ---------- Yazıldı @ 23:35:37 ----------

benden size kötü haber ...

www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/18-whack-your-teacher-android-oyununun-aynisi-d-636183.html

.apk dosyayı parçalayıp içindeki .swf dosyayı ç/aldım :kop:

o ne işe yarıyo?

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar destek konusu çok doğru ama burda nokıanın suçu büyük niye kartla alışveriş yaptırıyorki olan var olmayan var olupta güvenmeyen var .. ios android kullanıcıları alıyorda nokıa kullanıcıları almıyor sizce bu saçma değilmi ? nokıa kullananlar ayrı bir ırktan değil onlarda ios android kullananlar gibi normal insan cimri falanda değiller alan yine alır ama uğraşmıyorlar mesela bende şuanda 17.60 tl var diyelimki pes12 oviye düştü 10 tl fiyatı var direk alırım ama diyelimki yine mağazaya 2.5 tlden düştü tutup o oyunu kartla almam çünkü kartım yok kimseyede gidip kartını ver oyun alcam sana 2 buçuk melyon veriyim diyemem :) nokıanın burda bir hatası var işte keşke öyle yapmasalardı onlarda bizde sıkıntı çekmeseydik benim kartım olsa bile güvenipte şifremi kart numaramı falan vermem

Katılıyorum

bkz. ; Ağabey Kredi Kartını Verirmisin Oyun Alacam Ben :naughty::ehe Nekadar Komik Bir Durum :D:

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Bencede kredi kartı çok saçma . Android market gibi olsa keşke . Hem onlar kazanır , hem biz . Bu arada nokia yeniliklere devam ediyor . M.facede kendi profilimiz zaman tüneli biçiminde görünecek . Bence nokia büyük bir atak yapmayı planlıyor . 808 pureview telefonu ile yeni şeyler gelecek gibi .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bencede kredi kartı çok saçma . Android market gibi olsa keşke . Hem onlar kazanır , hem biz . Bu arada nokia yeniliklere devam ediyor . M.facede kendi profilimiz zaman tüneli biçiminde görünecek . Bence nokia büyük bir atak yapmayı planlıyor . 808 pureview telefonu ile yeni şeyler gelecek gibi .
Umarım gelir.

cod123

Üye
Ne kadar sacma düşünuyorsunuz sizin kartla alamamanizin sebebi nokia değil ben alabiliyorum kullandigim kart e plus yani turkiyedeki oparatorler ile anlaşılamıyor demekki bu arada yeni oyun fln gelmez boşuna umitlenmeyin ben n8 kullanırken 2 defa mail geldi ovi 30 mayısta kapanacak diye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ne kadar sacma düşünuyorsunuz sizin kartla alamamanizin sebebi nokia değil ben alabiliyorum kullandigim kart e plus yani turkiyedeki oparatorler ile anlaşılamıyor demekki bu arada yeni oyun fln gelmez boşuna umitlenmeyin ben n8 kullanırken 2 defa mail geldi ovi 30 mayısta kapanacak diye

kapatılacak olan ovi paylaşım mağaza kapanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt