Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye
makro çekimi nasıl yapıyoruz hani arka taraf flu oluyor. yapabilen var mı ?

custave

custave

Üye
tamamdır

custave

custave

Üye
klongs arkadas tesekurler bıraz fazla soru soruyorum ama bu ıslerle daha once hıc ugrasmadım

custave

custave

Üye
root yukledikten sonra wifi cekim gucunde biraz daha iylesme oldu sanki banami oyle geliyo

custave

custave

Üye
roof dan sonra uygulamalarda donma oluyo hic bisey yspamiyorum bataryayi cikarmafsn duzelmiyo
neden olabilir nasil duzelir
hm ss pwr yaptim ayni

klongs

klongs

Üye
roof dan sonra uygulamalarda donma oluyo hic bisey yspamiyorum bataryayi cikarmafsn duzelmiyo
neden olabilir nasil duzelir
hm ss pwr yaptim ayni

kernelde bir uyumzusluk var galiba hic onceden kernel yukledin mi

*-king-*

*-king-*

Üye
telefonun garantisi gitmesin istiyorum fakat nası daha iyi batarya ömrünü uzatırım daha çok gider veya hızlandırırım telefonu root gibi falan

klongs

klongs

Üye
voltajı düşürebilirsin ama root gerektiriyor

custave

custave

Üye
kernelde bir uyumzusluk var galiba hic onceden kernel yukledin mi

hayır yuklemedım bı defa daha deynıycem hepsını tekrar yukleyım ne olcak
-adfree androıd-tıtanıum backup root prgramlarını yukledım onlardan olma ıhtımalı varmıdır

66s2

66s2

Üye
beyler s2 icin cikan orijinal 2000mah lik batarya kullanim suresi olarak ne kadar fark ediyor. Kullan varmi? Yani almaya degermi...

klongs

klongs

Üye
hayır yuklemedım bı defa daha deynıycem hepsını tekrar yukleyım ne olcak
-adfree androıd-tıtanıum backup root prgramlarını yukledım onlardan olma ıhtımalı varmıdır

bende adfree ve titanium backup kullanıyorum bir şey olmadı yinede bunları sil belki düzelir

FeC!

FeC!

Üye
beyler s2 icin cikan orijinal 2000mah lik batarya kullanim suresi olarak ne kadar fark ediyor. Kullan varmi? Yani almaya degermi...

Bu sorunun cevabi cok faydali olacak. Fark var midir acaba?

aydnzara

Üye
aynen bende o sorunun cevabını merak ediyorum yeni batarya almayı düşünüyorumda.

qeda08

Üye
S.a kardşm bnim samsung galaxy s2 telim war nrmal kulanyodum bunu geçen gün tele bşey oldu açılp kapanmaya bşladi bi ara şarj etmdi güç bela düzelttm şarjnı snra tel kendi kendne byerlere grmeye bşladı arada usb bglandı dyo ama usb faln bglamadm sinirimi bozdum format attm kafasi braz düzeldi ama halen daha mtp bglandı yani usb bglandı diyor acil yardım.

custave

custave

Üye
bu modemi indir telefonun sd cardına at teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recovery moda girecek install zip from sd card choose zip from sd card a gir o modemi seç yükle düzelir

arkadas bu zip yukleme yaparkaen yarida hata veriyo su anda o yuzden bazen wifi baglanti sorunu yasiyorum nasil duzeltirim

klongs

klongs

Üye
başka bir modem vereyim istersen stock romun modemi kötü arada bağlantı kopuyor

custave

custave

Üye
taman, nasil yuklycm bi problem olursa nasil duzelirtirim
bende 4.0.3 yuklu

klongs

klongs

Üye