2011-2012 Şampiyonu Galatasaray...Kutlama mesajları

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
Ra ra ra

klongs

klongs

Üye
2 kupami 1 kupami verildi :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
trabzonlu olarak hollanda dan bile izledik yine dam square e çıktık :D

enkazcı

Üye
çıldırın çıldırın

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Cimbom için çıldırın
:disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko:

---------- Eklendi @ 12:26:33 ---------- Yazıldı @ 12:08:17 ----------

:disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko:

enkazcı

Üye
Aslanlar sahada

Kdr05

Kdr05

Üye

---------- Eklendi @ 13:14:29 ---------- Yazıldı @ 13:11:07 ----------

---------- Eklendi @ 13:16:25 ---------- Yazıldı @ 13:14:29 ----------

SHS

SHS

Üye
:bud: :disko: :disko: :bud: :disko: :disko: :bud:

Kdr05

Kdr05

Üye

---------- Eklendi @ 13:20:04 ---------- Yazıldı @ 13:18:41 ----------

---------- Eklendi @ 13:31:01 ---------- Yazıldı @ 13:20:04 ----------

:disko: :disko: :disko: :halay3: :halay3: :dance: :dance:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Şu renklerdeki asalete bak be :)

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
'Sefer

'Sefer

Üye

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Beşiktaş taraftarları genelde Galatasaray'a daha yakın hissediyor zaten kendini :ehe
O yüzden bizim kupa almamızı, onların da istemesi beni hiç şaşırtmadı :D
Bir GS taraftarı olarak benim için de Fb almasın da kim alırsa alsın düşüncesindeyim :ehe Ama bizim almamız da en büyük mutluluk :D

Onu bunu bir kenara bırakalım da, benim için en büyük zevk Fenerbahçeli taraftarların böyle kesin konuşup (hep olduğu gibi), bu sonucu görmeleri , bizim orada kupamızı almamız. İşte bu en güzeli ! Tebrikler Galatasaray'ım, sana da bu yakışırdı. :tebessüm:

• Beğen
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Beşiktaş taraftarları genelde Galatasaray'a daha yakın hissediyor zaten kendini :ehe
O yüzden bizim kupa almamızı, onların da istemesi beni hiç şaşırtmadı :D
Bir GS taraftarı olarak benim için de Fb almasın da kim alırsa alsın düşüncesindeyim :ehe Ama bizim almamız da en büyük mutluluk :D

Onu bunu bir kenara bırakalım da, benim için en büyük zevk Fenerbahçeli taraftarların böyle kesin konuşup (hep olduğu gibi), bu sonucu görmeleri , bizim orada kupamızı almamız. İşte bu en güzeli ! Tebrikler Galatasaray'ım, sana da bu yakışırdı. :tebessüm:

+1 :)

Kdr05

Kdr05

Üye

• Beğen
'Sefer

'Sefer

Üye

Arenadan daha kalabalığız burda :ehe

Emrgncy

Emrgncy