Haykırdık ama duymadı hiç kimse

kutlamaya devam 
Biz biraz turladık. Şu an evdeyim. Biraz daha devam etseydim ses mes kalmazdı![]()

Ölmemiş,bıçaklanmış.Uzucu bir olay.Ama bizim taraftarımız kalp krizi geçirip öldüğünde siz kutlama yapmıştınız.Ayrica bu şampiyonluk.Bu kutlanmayacak da ne kutlanacak.gs taraftarların bıçakladığı 12 yaşındaki çocuk öldü diyorlar siz kutlamaya devam edin
gs taraftarların bıçakladığı 12 yaşındaki çocuk öldü diyorlar siz kutlamaya devam edin
kutlamaya devam
---------- Eklendi @ 23:00:02 ---------- Yazıldı @ 22:59:00 ----------
bende şimdi geldim yemek yemeğe![]()

Afiyet olsun
Durmak yok devam...
![]()
![]()

Yok galatasaray yatarak maç kazanmış , yok çirkeflik yapmış bilmem ne ... Bu laflar gereksiz . Kardeşim sahanda oynuyosun , her türlü desteğe sahipsin ... Çıkacaksın kazanacaksın ne yapıp ne edip . Şampiyon da olamadıysan , çıkacaksın rakibini tebrik edeceksin . Gevelemenin anlamını yok ... Tebrik ediyorum Galatasarayı ...
Doğruyu yanlışı görüyorsun ve söylüyorsun
Facebook'ta falan hakeme kadar götürmüşler işi.Nitekim Aykut Kocaman, Cüneyt Çakır harika bir mac yönetti dedi.Ama bence Aykut hoca Yanlis bir 11 le sahaya çıktı ama neyse ",şampiyonluğun yanında bunların pek önemi kalmıyor )silinen mesajın aynısını koyardım ama neyse

silinen mesajın aynısını koyardım ama neyse