2011-2012 Şampiyonu Galatasaray...Kutlama mesajları

Sponsorlu Bağlantılar

enkazcı

Üye
Haykırdık ama duymadı hiç kimse

enkazcı

Üye
cimbombomum cimbombomum canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada

SHS

SHS

Üye
:disko: kutlamaya devam :disko:

---------- Eklendi @ 23:00:02 ---------- Yazıldı @ 22:59:00 ----------

Biz biraz turladık. Şu an evdeyim. Biraz daha devam etseydim ses mes kalmazdı :)

bende şimdi geldim yemek yemeğe:D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Dışarda yaşananlar dışarda kalır burasını bağlamaz arkadaşlar kim kime ne yapmış, kime ne söylemiş bizi ilgilendirmez. Gerginliğe ve tartışmaya sebebiyet vermeden kutlamanızı saygı ve sevgi çerçevesinde yapınız.
Bölüm kuralları hakkında bilgisi olmayan duyuruyu okuyup öyle konuya gelsin.
Hayırlı olsun.

Consul9

Consul9

Üye
gs taraftarların bıçakladığı 12 yaşındaki çocuk öldü diyorlar siz kutlamaya devam edin
Ölmemiş,bıçaklanmış.Uzucu bir olay.Ama bizim taraftarımız kalp krizi geçirip öldüğünde siz kutlama yapmıştınız.Ayrica bu şampiyonluk.Bu kutlanmayacak da ne kutlanacak.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve Türe
Kdr05

Kdr05

Üye
gs taraftarların bıçakladığı 12 yaşındaki çocuk öldü diyorlar siz kutlamaya devam edin

Dostum bu söylediğin doğruysa eğer ki öyle söyleniyor bu olayı tüm galatasaraylılara mal edemezsin. Bunu yapan bir insan olamaz zaten. Küçücük bir çocuğun ne suçu var. Bunu yapanın ... Neyse ban yemeyelim şimdi. Gerçekten doğruysa çok üzücü bir olay. Keşke bu olaylar hiç başlamasaydı. Buralara kadar gelmiş olması kötü.

klongs

klongs

Üye
kupayı da alamadık gitti

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:disko:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok galatasaray yatarak maç kazanmış , yok çirkeflik yapmış bilmem ne ... Bu laflar gereksiz . Kardeşim sahanda oynuyosun , her türlü desteğe sahipsin ... Çıkacaksın kazanacaksın ne yapıp ne edip . Şampiyon da olamadıysan , çıkacaksın rakibini tebrik edeceksin . Gevelemenin anlamını yok ... Tebrik ediyorum Galatasarayı ...

• Beğen
Tepkiler: klongs
Kdr05

Kdr05

Üye

:disko: :disko:

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaraylı oyuncular Fenerbahçe karşısında kazandıkları 18. Şampiyonluğu ilk olarak soyunma odasına kutladılar.

İŞTE O KARELER

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer

enkazcı

Üye
Ujfalusiye bak cibildak kalmıs :)

SHS

SHS

Üye
:ehe
Fatih Hoca omuzlarda fotosunu da koy, ben koyamıyorum :D

Consul9

Consul9

Üye
Yok galatasaray yatarak maç kazanmış , yok çirkeflik yapmış bilmem ne ... Bu laflar gereksiz . Kardeşim sahanda oynuyosun , her türlü desteğe sahipsin ... Çıkacaksın kazanacaksın ne yapıp ne edip . Şampiyon da olamadıysan , çıkacaksın rakibini tebrik edeceksin . Gevelemenin anlamını yok ... Tebrik ediyorum Galatasarayı ...

İşte senin bu yönünü seviyorum abi :) Doğruyu yanlışı görüyorsun ve söylüyorsun :oke: Facebook'ta falan hakeme kadar götürmüşler işi.Nitekim Aykut Kocaman, Cüneyt Çakır harika bir mac yönetti dedi.Ama bence Aykut hoca Yanlis bir 11 le sahaya çıktı ama neyse ",şampiyonluğun yanında bunların pek önemi kalmıyor )

m542tf

m542tf

Üye
silinen mesajın aynısını koyardım ama neyse