5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

lanetliali32

Üye
ustad ndrive yukleyemiyorum dahili bilesen diyor ne yapmaliyim ? ndrivesiz kaybolurum :)

Yanlış anlamayın hkn beye mesaj atamadım burdan yazcam flaşlama ne demek jaf inisi bomboş 5800 kullanıyorum hiç bişi anlamıyom kolay anlatım yaparsan sevinirim

lanetliali32

Üye
msj geliomu

LtB35

Üye

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

belki güleceksin ama ben hala mediabarı çalıştıramadım :)herdürlü denedim ama malesef olmadı,böyle oluncada bazı programları kurarken arkadaşın dediği gibi dahili bileşen hatası veriyor.

lazye

lazye

Üye
belki güleceksin ama ben hala mediabarı çalıştıramadım :)herdürlü denedim ama malesef olmadı,böyle oluncada bazı programları kurarken arkadaşın dediği gibi dahili bileşen hatası veriyor.

kardşm tekrar flaşla flaşlama imkanın varsa

LtB35

Üye
falşlayabilirim ama bir türlü olmadı,bügün tekrar denerim acaba neyi yanlış yapıyorum anlamadım?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

belki senin mediabar tuşu çalışmıyor. Orjinal fw ye dön yada başka cfw at dene.

---------- Eklendi @ 11:09:01 ---------- Yazıldı @ 11:06:40 ----------

falşlayabilirim ama bir türlü olmadı,bügün tekrar denerim acaba neyi yanlış yapıyorum anlamadım?

hafıza kartını çıkart flaşla. flaşı attıktan sonra hemen mediabar tuşuna basma bekle 2 3 dk yazılım otursun... Sonra bas. Yine calışmıyosa tlfnu kapat aç tekrar dene çalışması gerek. Mediabarda sorun yok olsa çözeyim.

---------- Eklendi @ 11:09:49 ---------- Yazıldı @ 11:09:01 ----------

hangi uygulamalarda dahili bileşen hatası alıyorsunuz?

LtB35

Üye
Hakan Bey şimdi tekrar flaşladım aşağıda eklediğim 1.resim gibi oluyor 2.resimdeki aşağı doğru olan mediabar çıkmadı yine.Btswitch yüklemek istediğimde hata verdi sanırım sebebi de zaten yüklü olmuş olması.

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam 26.06.2012 gelen güncellemede orjinal belledaki gibi ev ekranında eklediğimiz iconları istediğimiz yere taşıma özelliğini yapma imkanın varmı ?.Birde belle shell v1 uygulamasını geliştirme gibi imkan varmı ? ;)

lazye

lazye

Üye
evet denilen herseyi yaptim

telefona hard format attp hfza kartnı bçmlndrktn snra yeniden başlat telefonu ben bi kere böyle yapmıştım düzelmişti

---------- Eklendi @ 11:53:39 ---------- Yazıldı @ 11:52:14 ----------

Hocam 26.06.2012 gelen güncellemede orjinal belledaki gibi ev ekranında eklediğimiz iconları istediğimiz yere taşıma özelliğini yapma imkanın varmı ?.Birde belle shell v1 uygulamasını geliştirme gibi imkan varmı ? ;)
hayır krdşm byle bi imkan olamaz ama belle shell geliştirilebilir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Bey şimdi tekrar flaşladım aşağıda eklediğim 1.resim gibi oluyor 2.resimdeki aşağı doğru olan mediabar çıkmadı yine.Btswitch yüklemek istediğimde hata verdi sanırım sebebi de zaten yüklü olmuş olması.

btswitch zaten yüklü. Hata yok mediabarda sende neyden kaynaklanıyor anlamadım.

---------- Eklendi @ 12:04:16 ---------- Yazıldı @ 12:02:16 ----------

evet denilen herseyi yaptim

ndrive uygulamasının dosyaları çok... Güncellemede deniyeyim dicem onla uğrasılmaz. Farkli cfw dene kardeşim. Yada gmaps kullan

---------- Eklendi @ 12:05:41 ---------- Yazıldı @ 12:04:16 ----------

malesef iconları taşıyamazsın. Belleshelle uğraşamam değmez uğraşmaya.

---------- Eklendi @ 12:06:55 ---------- Yazıldı @ 12:05:41 ----------

telefona hard format attp hfza kartnı bçmlndrktn snra yeniden başlat telefonu ben bi kere böyle yapmıştım düzelmişti

---------- Eklendi @ 11:53:39 ---------- Yazıldı @ 11:52:14 ----------

hayır krdşm byle bi imkan olamaz ama belle shell geliştirilebilir.

---------- Eklendi @ 11:56:01 ---------- Yazıldı @ 11:53:39 ----------

hakan abi bende opera klavyesini her yerde kullanma diye bir konu var orda alıyorum bu sorunu çözebilir misin acaba ?

başka bi cfw de dene aynı hatayı alıyorsan c6 portunda olmuyor demektir

lazye

lazye

Üye
hakan abi opera klavyesinde bileşen hatası alıyorum güncellemede çözebilir misin Acaba?

xclark

xclark

Üye
:( neyse saol

lazye

lazye

Üye
tamam anladım

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan şuan başlıkta bulunan modda ovi sorunu düzeltilmiş dimi