5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
Önemli değil kardeşim büyük ihtimal bu jaf ta sorun var yüklerkende ben win7 kurulu bu program bilgisayara zarar verebilir felan yazıyordu devam edilsinmi dedi edilsine bastım yükledi ama belki bir sorun oluşmuştur :(

uyumluluğu ayarladın mı peki? farkındaysan ilk sayfada onunla ilgili bilgi de var

lazye

lazye

Üye
kardeşim tck adlı cfwye gir en baştan başla olur büyük ihtimal

Captan Ares

Captan Ares

Üye
link atarsan sevinirim bulamadım onu :( evet uyumluluk yaptım

lazye

lazye

Üye
kardeşim link atamam s60 v5 cfw modifiye fw bölümünde üst konularda yer alıyor

Captan Ares

Captan Ares

Üye
türkçe jaf bulamadım :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven açarmısın biraz portlamak derken?

n97 telefonum olsa yapardım ama yok onun için n97 modderlardan beklemen gerek kardeşim.

---------- Eklendi @ 15:38:14 ---------- Yazıldı @ 15:36:53 ----------

ya bu güç tasarrufu modunu nasıl etkinleştircez? c6-01 deki gibi yok mu güç tasarrufu modunu açınca 3g yi felan kaldıran?

güç tasarruf modunu manuel olarak yapıcaksın :)

• Beğen
Tepkiler: kollayan
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yapmaya çalıştım jaf ı ayarladıktan sonra flasha bastım bir hata verdi birşeyler yazdı evet hayır dedi evete bastım telefon kapalı halde açma tuşuna bir kez bastım ses geldi bilgisayardan dahada birşey olmadı tel kendi kendine açılmasımı lazım yardımcı olursanız sevinirim :hmmm

jaf ı eksiksiz anlattıklarımı eksiksiz yaptınmı
telefonu açık halde tanıttınmı?.
şarjın varmı..
hafıza kartın takılıysa çıkart tekrar dene..
hard format at tekrar dene..

---------- Eklendi @ 15:42:52 ---------- Yazıldı @ 15:41:09 ----------

Hakan 200. sayfaya gidiyor konu :alkis

evet kardeşim :)

Captan Ares

Captan Ares

Üye
Bak işte açık halde tanıtmadım jaf ı yine aynı yapıcam ama telefon açık mı olucak bu sefer :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yahu bu 5800 yeni nesil samsung e-250 gibi herkeste var alan da kurtulamıyor ondan böyle CFW ler falan çıkıyor kurtulamayanlar için :d:

:) onlarda bunların olduğuna şükür etmeyip şikayet ediyorlar :D

---------- Eklendi @ 15:45:07 ---------- Yazıldı @ 15:43:29 ----------

Bak işte açık halde tanıtmadım jaf ı yine aynı yapıcam ama telefon açık mı olucak bu sefer :D

açık halde bağla tanısın sonra kapat jafla

---------- Eklendi @ 15:45:23 ---------- Yazıldı @ 15:45:07 ----------

açık halde bağla tanısın sonra kapat jafla

---------- Eklendi @ 15:46:17 ---------- Yazıldı @ 15:45:23 ----------

En son 10.05.2012 cfw ni kurdum baya ilerletmişsin cfw ni en son kullandığıma göre ama şarj çok az dayanıyor buna bi çözüm bulabilir misin?İlk kurduğum cfw de 2 3 gün şarjı dayanıyordu şimdi çok az gidiyor birde tck nın cfw sini kullandım ve birçok cfw kullandım onlar bile bu kadar stabil ve kararlı değil buda sana aragaz olsun :)

:) teşekkürler yorumun için... görsellik ve hız olunca şarjın az gitmesi normal kardeşim yapcak bişe yok

lazye

lazye

Üye
hakan abi sana bir saygısızlığım mı oldu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi sana bir saygısızlığım mı oldu ?

hayır kardeşim.. ben yokken arkadaşa yardım ettiğin için çok teşşekkür ederimm :) sorumu sordun görmedim çok yorum vardı?

Captan Ares

Captan Ares

Üye
tel açıkken tanıttım jafın altında done dedi :D şimdi teli kapatıpta jaf mı yapim

lazye

lazye

Üye
tamam abi sanki beni takmıyorsun gibime geldi yanlış anladım pardon :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tel açıkken tanıttım jafın altında done dedi :D şimdi teli kapatıpta jaf mı yapim

aynen öyle şimdi kapat hafıza kartın takılı olmasın at flaşı

---------- Eklendi @ 15:52:31 ---------- Yazıldı @ 15:50:50 ----------

tamam abi sanki beni takmıyorsun gibime geldi yanlış anladım pardon :)

yok kardeşim.. sen ona cvp yazdın ya... onun sorunu vardı diye seninkileri sadece okudum bişe yazmadım ondan yani

Captan Ares

Captan Ares

Üye
cant detected flashing server diyo :(

omerynd

omerynd

Üye
kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ?

temaların isimleriyle arat bulursun temaları...
o siteden kaynaklı bazen site üzerinden açar bazende real playerden..

• Beğen
Tepkiler: omerynd

Üst Alt