İlgi alanıma giriyorsavaş uçaklı istiyorsan lock on flaming cliffs 2, falcon bms bunlar gerçek simülasyon hawx var o da güzel de simülasyon denemez pek. Yolcu uçaklı diyorsan da x plane 10 var baya büyük
yeni pc de ilk işim Xplane 10İlgi alanıma giriyorsavaş uçaklı istiyorsan lock on flaming cliffs 2, falcon bms bunlar gerçek simülasyon hawx var o da güzel de simülasyon denemez pek. Yolcu uçaklı diyorsan da x plane 10 var baya büyük

yeni pc de ilk işim Xplane 10
tabi ne zman alırım belirsiz![]()
yalnız x-plane 60 gb yer kaplıyor.
Uçak mühendisi veya pilot mu olucan
yeni pc de ilk işim Xplane 10
tabi ne zman alırım belirsiz![]()
alınca hawx atalım senle 
Olabilirsem pilot
---------- Eklendi @ 09:52:49 ---------- Yazıldı @ 09:51:38 ----------
Çok büyük oyun inmesi baya uzun süreralınca hawx atalım senle
![]()

:
hawx yıne atarız oguz.. Pc cok sukur butun oyunları acıyor. Bırkac ufak degısılık yapmayı dusunuyorum o kadar
ınternet sorun degıl. Kuzenın arkadasın kafesı 100mbit:

Oooo iyi o zaman hawx varsa bugün atalım ne dersin![]()

ıyı olur.. 2 ye 2 oyun atarız.
varda kasayı topladım kaldırdm notebook var oda kaldırmaz
aslında benım bır joystick almam lazım...
Cok bılmıyorum hawx ama alıstırma felan yaparız senleıyı olur.. 2 ye 2 oyun atarız.

1.5 TB dısk yetmez mı dıyorsun ??
bilmem
kardeş ben nereden bileyim senin diskinin 1,5 tb olduğunu?
bende senin sistemini bilmiyorum mesela 

burda satılıyorda maşallah adam 75 lira diyor yaa
Tüh Kaldırmayaydın İyiydi Artık İndirince Oynarız Bana Da Bi Joystick Lazım Küçücük Kırşehir De Bi Joystik Bulamadım![]()

: alırsam internetten alıcam mecbur... ama joystick 2. planda şuan için 

Zamunda'nın kötü huylarından birisine denk geldim. Gerçi suç zamunda'da değil, milleti kandıran kullanıcılarda. Sizin tavsiyeniz üzerine Hawx kurmaya karar verdim. Zamunda'dan buldum bir tane. Çektim utorrent ile. Bir de ne göreyim? "la blue girl" adında bir hentai'nin tüm sezonları ve bölümlerini koymuş. Şerefsiz adam bir de oyunun iso dosyasının boyutu ile aynı boyutu denk getirmiş, ismini de hawx koymuş. anlayamadım indirdiğim şeyin oyun olmadığını.![]()