Uçak simülasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esoes34

Esoes34

Üye
    Konu Sahibi
Uçak simülasyonu
arkadaşlar bildiğiniz ve tavsiye ettiğiniz uçak simülasyonu oyunlarını söylermisiniz ?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Flight Simulator var 2010 2011

Esoes34

Esoes34

Üye
    Konu Sahibi
tmm tşk ederim :)

SHS

SHS

Üye
Flight Simulator X (helikopter var), Tom Clancy's Hawx (savaş uçakları da var) ve Air Conflicts (bu da 3D)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İlgi alanıma giriyor :D savaş uçaklı istiyorsan lock on flaming cliffs 2, falcon bms bunlar gerçek simülasyon hawx var o da güzel de simülasyon denemez pek. Yolcu uçaklı diyorsan da x plane 10 var baya büyük

• Beğen
Tepkiler: Esoes34, Nextman ve L-LumieRe
Joker.

Joker.

Üye
İlgi alanıma giriyor :D savaş uçaklı istiyorsan lock on flaming cliffs 2, falcon bms bunlar gerçek simülasyon hawx var o da güzel de simülasyon denemez pek. Yolcu uçaklı diyorsan da x plane 10 var baya büyük

Uçak mühendisi veya pilot mu olucan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yeni pc de ilk işim Xplane 10 :ehe
tabi ne zman alırım belirsiz :kop2:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biri uçalımmı dedi 2 TB disk yetmiyor alanlar,uçak eklentileri, ve daha bir sürü şey.Çok şükür 14 yıldır sorunsuz uçuyoruz. Bekleriz .

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Olabilirsem pilot

---------- Eklendi @ 09:52:49 ---------- Yazıldı @ 09:51:38 ----------

Çok büyük oyun inmesi baya uzun sürer :D alınca hawx atalım senle :D

hawx yıne atarız oguz.. Pc cok sukur butun oyunları acıyor. Bırkac ufak degısılık yapmayı dusunuyorum o kadar :D
ınternet sorun degıl. Kuzenın arkadasın kafesı 100mbit :ehe:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

hawx yıne atarız oguz.. Pc cok sukur butun oyunları acıyor. Bırkac ufak degısılık yapmayı dusunuyorum o kadar :D
ınternet sorun degıl. Kuzenın arkadasın kafesı 100mbit :ehe:

Oooo iyi o zaman hawx varsa bugün atalım ne dersin :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Oooo iyi o zaman hawx varsa bugün atalım ne dersin :D

varda kasayı topladım kaldırdm notebook var oda kaldırmaz :kop2:

aslında benım bır joystick almam lazım...
Cok bılmıyorum hawx ama alıstırma felan yaparız senle :D ıyı olur.. 2 ye 2 oyun atarız.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

varda kasayı topladım kaldırdm notebook var oda kaldırmaz :kop2:

aslında benım bır joystick almam lazım...
Cok bılmıyorum hawx ama alıstırma felan yaparız senle :D ıyı olur.. 2 ye 2 oyun atarız.

Tüh Kaldırmayaydın İyiydi Artık İndirince Oynarız Bana Da Bi Joystick Lazım Küçücük Kırşehir De Bi Joystik Bulamadım :ağlarım:

RedFactions

RedFactions

Üye
Harbi uçak simülasyonu Flight Simulatör X dir tıpatıp aynısı uçağın. grafikler biraz kötü

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

kardeş ben nereden bileyim senin diskinin 1,5 tb olduğunu?
bilmem :D bende senin sistemini bilmiyorum mesela :kop2:
neyse canım sende hawx yükle oğuzla beraber takım kurarız :D

---------- Eklendi @ 19:03:19 ---------- Yazıldı @ 19:00:23 ----------

Tüh Kaldırmayaydın İyiydi Artık İndirince Oynarız Bana Da Bi Joystick Lazım Küçücük Kırşehir De Bi Joystik Bulamadım :ağlarım:
burda satılıyorda maşallah adam 75 lira diyor yaa :D
aynısı internette 45 TL :vur: alırsam internetten alıcam mecbur... ama joystick 2. planda şuan için :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Zamunda'nın kötü huylarından birisine denk geldim. Gerçi suç zamunda'da değil, milleti kandıran kullanıcılarda. Sizin tavsiyeniz üzerine Hawx kurmaya karar verdim. Zamunda'dan buldum bir tane. Çektim utorrent ile. Bir de ne göreyim? "la blue girl" adında bir hentai'nin tüm sezonları ve bölümlerini koymuş. Şerefsiz adam bir de oyunun iso dosyasının boyutu ile aynı boyutu denk getirmiş, ismini de hawx koymuş. anlayamadım indirdiğim şeyin oyun olmadığını. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zamunda'nın kötü huylarından birisine denk geldim. Gerçi suç zamunda'da değil, milleti kandıran kullanıcılarda. Sizin tavsiyeniz üzerine Hawx kurmaya karar verdim. Zamunda'dan buldum bir tane. Çektim utorrent ile. Bir de ne göreyim? "la blue girl" adında bir hentai'nin tüm sezonları ve bölümlerini koymuş. Şerefsiz adam bir de oyunun iso dosyasının boyutu ile aynı boyutu denk getirmiş, ismini de hawx koymuş. anlayamadım indirdiğim şeyin oyun olmadığını. :zzz:

:aha: :aha: :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt