Joikuspot e701 Bağlantı Sorunu ( Yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jino

Jino

Üye
    Konu Sahibi
Joikuspot e701 Bağlantı Sorunu ( Yardım )
Merhaba arkadaşlar.

Çözemediğim bir konu hakkında sizden yardım bekliyorum.

Durumu şöyle anlatayım. Öğretmenimde olan e701 e Joikuspot programını kurdum leptop unda Telefonundaki sınırsız interneti kullanabilmesi için. Programı kurdum teli yeniden başlattım uygulamaya girdim ve Bağlantıyı wireless olarak yaymayı seçtigimde (Başlat Butonu) bana hangi internet bağlantısını seçmem gerektigini soruyor. Avea İnternet ve Avea GPRS Wap iki seçenegide denedim ancak bağlantı kurulamadı Joikuspot programı başlatılamadı gibi bir uyarı geliyor. Aynı program benim 5800 da olması ragmen böyle bir hatayla karşılaşmadım.

* e701 e indirdigim program Belle bölünmünden aldıgımdır.
* Onun telefonu hackli değil.
Acaba sorun telefondamı yoksa programdamı. Bu sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim.?

Eğer sorun programda ise bana önere bileceğiniz bu tarz kaliteli başka bir program varmı ?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...

Selametle...

ahmetatas

Üye
Selam, dediğin programı kurdum ilk deneme de dediğin gibi hata verdi. Sonradan fark ettim telefon da wireless açmamışım açtıktan sonra iki bilgisayara internet güzel bir şekilde paylaştırdı. Gayet iyi çalışıyor.

Jino

Jino

Üye
    Konu Sahibi
Selam, dediğin programı kurdum ilk deneme de dediğin gibi hata verdi. Sonradan fark ettim telefon da wireless açmamışım açtıktan sonra iki bilgisayara internet güzel bir şekilde paylaştırdı. Gayet iyi çalışıyor.

Wireless açmamışım derken anlayamadım ? Ben 5800 da kurdum sadece başlat tuşuna basınca Avea internetimi telefonda wireless olarak gördü pc de. Tam olarak anlayamadım demek istedigini

yaren_dede

yaren_dede

Üye
senin tel için söylemiyor zaten,
hocanın telefonunda mobil veri ve wifi seçeneği var ikisininde açık olması gerekir uygulamayı çalıştırdığında

---------- Eklendi @ 19:31:33 ---------- Yazıldı @ 19:29:32 ----------

telefonun ekranının üstten aşağı doğru çek üst bar açılacak seçenekler oradan açabilirsin

Jino

Jino

Üye
    Konu Sahibi
hocanın telefonunda mobil veri ve wifi seçeneği var ikisininde açık olması gerekir uygulamayı çalıştırdığında

telefonun ekranının üstten aşağı doğru çek üst bar açılacak seçenekler oradan açabilirsin

Hmm o telefona yabancıyım bilmiyorum. Tam olarak ayarlar kısmında sanırım dediginiz yer dimi ?

Tamam teşekkür ederim yarın bakıcam :)

Jino

Jino

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sorunu hallettim. Söylediğiniz Gibi Wireless baglantısını açınca sıkıntı kalmadı. Tekrardan çok teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt